05 Ocak 2009, Pazartesi 17:04:02

İLK FIRST CLASS YOLCU ANLATIYOR

Türk Hava Yolları'nın Hintli havayolu şirketi Jet Airways'ten kiraladığı B777-300ER'ın ilk first class yolcusu olan Nihat Genç Türkiye'ye döndü.
  • Parayla, giyimle, kuşamla adam olunmaz diye biliyorum. Afedersiniz ama airone rumuzlu arkadaşım; hiç Sabancıların uçuşlarda naısl giyindiklerini gördünüz mü? Onların kalitesi, kültürleri tartışılmaz sanırım. Bu tür insanlar şıklıktan çok rahatlığa bakarlar. Neyse bu vesile ile ilk yolcu hayırlı olsun. Bir Çelebi personeli olarak THY'a her zaman başarılar dilerim. Yeni B777-300ER lara... Saygılarımla.
  • Hong Kong uçuşu yaklaşık 10 saat ve uzun mesafe uçuş yapanlar bilir takım elbiseyle bu kadar yol çekilmez perişan olursun ve first class uçacak yolcu için şu kıyafet giyilir bu kıyafet giyilir diyede bir havayolu kuralı olduğunuda sanmıyorum.Adam açık açık söylüyor zaten ben Turizmciyim ve bu hattı kullandıgım için first class uçuşunu deniyorum keşke hepimiz bu arkadaş gibi işimizin üstüne bu kadar eğilsek;Ben başarılarınızın devamını diliyorum.
  • ne kadar materyalist bi düşünce bu,kıyafete göre maddiyat terazisine mi koyuyorsun?Ne kadar giyinirse o kadar adam yani!! Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz birader!!
  • Kusura bakmayın ama birinci sınıfta yolculuk edip bu kıyafet ne derece yakışıyor? Kültür, saygı, sevgi... Bunlar para ile her zaman alınamaz. Tabi ki bu arkadaşı hiç bir zaman yadırgamıyorum. Son yıllarda ülkemizde neler ile karşılaşıyoruz, ünlü ünsüz. Yazık.
  • Bedavacı rumuzlu arkadaşım. Bilmediğin konuda anlayamacağın konularda boş yere yorum yaparak kendini küçültme. Diğer yazılardada anlaşıldığı gibi Nihat bey turizmci ve sık sık seyahat etmekte. Ücret ödeyerek aldığı biletleri kullanarak mil kazanmış olabilir. Yani o biletleri satılırken zaten havayolları verecekleri ödül puanları hesaplayarak ücretlendirmekte. Hiç bir havayolu bedavadan bilet dağıtmaz. Türk havayoluda zaten bir çok havayolunun zarar ettiği dönemde akılcı yönetildiğinden dolayı kar etmektedir. Banka milleri ile alınmışsa bu bilet onun karşılığını yapmış olduğu harcamalarla bankaya kazandırmıştır ve banka bu gelirin bir kısmını thy havayollarına aktarmıştır. Kimse kimseye bedava bir şey vermez. Bedavadan konuşmakla olmaz bu iş
  • İzleyelim bakalım akşam milli first yolcumuz neler anlatacak?
  • Valla ne kadar ön yargılı insanlarsınız. Yorumcular kıskanır yok bu kadar mili nereden buldun diye, haberi yapan kıskanır THY reklam vermiyor diye. Habere bakar mısınız? Hep kötü yönleri iredelenmiş. Biraz da saygı gösterin. Servis tutmaz fiyasko ile sonuçlanırsa o zaman taşlarsınız.
  • Nihat Bey e oncelikle biletini parayla mıyoksa 180000 mil karsılıgımı aldıgının sorulmasını rica ediyorum. Sanırım mil yolcusu ,cunku bu krizde 13000 YTL ucret odediğini zannetmiyorum. O zaman THY ,Garanti Bankasından kullandırılan bu milin karsılıgında kac para aldı? Veya kac paraya hesaplasacaklar? Eger Bankadan 13000 YTL almayacaksa parasını odeyenler aptal mı? Piyasada mil satılırken 5000 YTL ODEYEN HERKES MIL LE BILET ALIR,bırakın 5000 ytl yi bu krizde 2500 YTL veren herkeze 180000 mil verecek o kadar cok kişi varken kim 13000YTL verir,verene haksızlık olmuyormu? Saygılarımla

Türk Hava Yolları'nın 3 Ocak’ta Hong Kong'a gerçekleştirdiği seferde First Class koltuklarda uçarak bu alanda ilk olma özelliğine kavuşan Nihat Genç, seyahatini tamamlayarak yurda döndü.

Bu sabah Türkiye’ye dönen Genç, First Class yolculuğuyla ilgili Airport TV’ye ne dedi?
 
Uçuştan memnun kaldı mı?

Uçakta, ne gibi eksiklikler gördü?

Eğlence sisteminde ne tür sorunlarla karşılaştı?

Hong Kong’a iner inmez hangi şokla karşılaştı?

Tüm ayrıntılar bu akşam saat 20:00'da Airport TV Ana Haber Bülteni'nde...

İLK FIRST CLASS YOLCU ANLATIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

:)) ~ 15 yıl önce
Parayla, giyimle, kuşamla adam olunmaz diye biliyorum. Afedersiniz ama airone rumuzlu arkadaşım; hiç Sabancıların uçuşlarda naısl giyindiklerini gördünüz mü? Onların kalitesi, kültürleri tartışılmaz sanırım. Bu tür insanlar şıklıktan çok rahatlığa bakarlar. Neyse bu vesile ile ilk yolcu hayırlı olsun. Bir Çelebi personeli olarak THY'a her zaman başarılar dilerim. Yeni B777-300ER lara... Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türker ~ 15 yıl önce
Hong Kong uçuşu yaklaşık 10 saat ve uzun mesafe uçuş yapanlar bilir takım elbiseyle bu kadar yol çekilmez perişan olursun ve first class uçacak yolcu için şu kıyafet giyilir bu kıyafet giyilir diyede bir havayolu kuralı olduğunuda sanmıyorum.Adam açık açık söylüyor zaten ben Turizmciyim ve bu hattı kullandıgım için first class uçuşunu deniyorum keşke hepimiz bu arkadaş gibi işimizin üstüne bu kadar eğilsek;Ben başarılarınızın devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aironethousand ~ 15 yıl önce
ne kadar materyalist bi düşünce bu,kıyafete göre maddiyat terazisine mi koyuyorsun?Ne kadar giyinirse o kadar adam yani!! Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz birader!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airone ~ 15 yıl önce
Kusura bakmayın ama birinci sınıfta yolculuk edip bu kıyafet ne derece yakışıyor? Kültür, saygı, sevgi... Bunlar para ile her zaman alınamaz. Tabi ki bu arkadaşı hiç bir zaman yadırgamıyorum. Son yıllarda ülkemizde neler ile karşılaşıyoruz, ünlü ünsüz. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 15 yıl önce
Bedavacı rumuzlu arkadaşım. Bilmediğin konuda anlayamacağın konularda boş yere yorum yaparak kendini küçültme. Diğer yazılardada anlaşıldığı gibi Nihat bey turizmci ve sık sık seyahat etmekte. Ücret ödeyerek aldığı biletleri kullanarak mil kazanmış olabilir. Yani o biletleri satılırken zaten havayolları verecekleri ödül puanları hesaplayarak ücretlendirmekte. Hiç bir havayolu bedavadan bilet dağıtmaz. Türk havayoluda zaten bir çok havayolunun zarar ettiği dönemde akılcı yönetildiğinden dolayı kar etmektedir. Banka milleri ile alınmışsa bu bilet onun karşılığını yapmış olduğu harcamalarla bankaya kazandırmıştır ve banka bu gelirin bir kısmını thy havayollarına aktarmıştır. Kimse kimseye bedava bir şey vermez. Bedavadan konuşmakla olmaz bu iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amadeus ~ 15 yıl önce
İzleyelim bakalım akşam milli first yolcumuz neler anlatacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fc ~ 15 yıl önce
Valla ne kadar ön yargılı insanlarsınız. Yorumcular kıskanır yok bu kadar mili nereden buldun diye, haberi yapan kıskanır THY reklam vermiyor diye. Habere bakar mısınız? Hep kötü yönleri iredelenmiş. Biraz da saygı gösterin. Servis tutmaz fiyasko ile sonuçlanırsa o zaman taşlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedavaci ~ 15 yıl önce
Nihat Bey e oncelikle biletini parayla mıyoksa 180000 mil karsılıgımı aldıgının sorulmasını rica ediyorum. Sanırım mil yolcusu ,cunku bu krizde 13000 YTL ucret odediğini zannetmiyorum. O zaman THY ,Garanti Bankasından kullandırılan bu milin karsılıgında kac para aldı? Veya kac paraya hesaplasacaklar? Eger Bankadan 13000 YTL almayacaksa parasını odeyenler aptal mı? Piyasada mil satılırken 5000 YTL ODEYEN HERKES MIL LE BILET ALIR,bırakın 5000 ytl yi bu krizde 2500 YTL veren herkeze 180000 mil verecek o kadar cok kişi varken kim 13000YTL verir,verene haksızlık olmuyormu? Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000