05 Nisan 2015, Pazar 08:50:30

IĞDIR'DAKİ TALEP, SEFERLERİ ARTIRDI

Türkiye'nin yeni havalimanlarından olan Iğdır Havalimanı'nda haftada 5 gün yapılan Ankara seferleri, yoğun talep üzerine 7 güne çıkarıldı.
  • IGDIR Havalimanı verdiği hizmetle takdire şayan işler yapmaktadır . Başta Havalimanı Müdürü Fikret BAĞCA olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarını tebrik ederiz.
  • Düşük olan bilet fiyatlarına bir bak istersen
  • Otobus iskence gibi bu uzakliklarda. Yalniz anlasilan bilet fiyatlari gorece hala dusuk kalmis. Fiyat artirilmali.
  • Igdır nere la

Türkiye'nin en doğusunda yer alan Iğdır'da, vatandaşların havayolu ulaşımına ilgisi her geçen gün artıyor. Kentte, vatandaşların da büyük bölümü otobüsle 19 saatte gidilen Ankara ile 25 saatte ulaşılabilen İstanbul seyahatleri için tercihini uçaktan yana kullanıyor.

Vatandaşların gösterdiği yoğun talep, sefer sayısını da artırdı. Buna göre, THY tarafından haftanın 5 günü yapılan Ankara seferleri, yolcu sayısının fazla olması nedeniyle 7 güne çıkarıldı. Bu sayede İstanbul'un yanı sıra Ankara'ya da her gün uçuş yapılacak.

Toplam nüfusu 190 bin olan Iğdır'da, ocak ayında 16 bin 15, şubatta 14 bin 637, martta ise 15 bin 652 kişi olmak üzere 46 bin 304 yolcu uçakla seyahat etti.

Iğdır Havalimanı Müdürü Fikret Bağca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi.

Bağca, Iğdır Havalimanının yalnızca Iğdırlılara hizmet vermediğini belirterek, "Çevremizdeki illerin yanı sıra İran, Azerbaycan ve Nahcıvan'dan gelen turistler de burayı kullanıyor. Yolcu sayımız, sürekli artıyor. Bu nedenle sefer sayıları da artış gösteriyor" dedi.

IĞDIR'DAKİ TALEP, SEFERLERİ ARTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

DHMİ ~ 9 yıl önce
IGDIR Havalimanı verdiği hizmetle takdire şayan işler yapmaktadır . Başta Havalimanı Müdürü Fikret BAĞCA olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarını tebrik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Düşük olan bilet fiyatlarına bir bak istersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok uzak bir yer ~ 9 yıl önce
Otobus iskence gibi bu uzakliklarda. Yalniz anlasilan bilet fiyatlari gorece hala dusuk kalmis. Fiyat artirilmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Igdırmı? ~ 9 yıl önce
Igdır nere la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 9 yıl önce
Haritayı açıp yada Google'dan bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000