31 Aralık 2021, Cuma 09:38:48

Hong Kong'dan THY dahil 3 şirkete uçuş yasağı

Hong Kong seferleri, Covid-19’dan kaçınma kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle 30 Aralık’tan 12 Ocak’a kadar durduruldu.
  • 2019 yazında oradaydım. Çin karşıtı gösterilerde sokakları ateşe veriyorlardı. Ağustos ayı ilk haftasında dönmüştüm, benden 1-2 gün sonra havalimanını basmış göstericiler. Zannedersem 2 gün uçuşa kapandı havaalanı. Şimdi de sürekli olarak uçuşlar duruyor. Orası yakında tamamen Çin olur. Aklı olan transit bile geçmez.
  • Ucus guvenligini hice sayarsan iste boyle hizaya getirirler. Bravo Hong Kong yetkilileri!

Hong Kong seferleri, Covid-19’dan kaçınma kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle 30 Aralık’tan 12 Ocak’a kadar durduruldu.

Bir açıklama yapan Hong Kong Çin Özel İdari Bölgesi yetkilileri, Türk Hava Yolları’nın 28 Aralık’ta gerçekleştirdiği İstanbul-Hong Kong seferinde bir yolcunun PCR testinin pozitif çıkması, iki yolcunun da Covid-19 kurallara uymaması nedeniyle 30 Aralık ila 12 Ocak arasında yapılması planlanan uçuşlarının durdurulduğunu açıkladı.

Hong Kong yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Helsinki’den kalkan 27 Aralık Finnair uçuşunda bir yolcunun testinin pozitif çıkması ve iki yolcunun kurallara uymaması ve 29 Aralık’ta Manila’dan kalkan Cebu Pacific Air uçuşunda varıştan sonra yapılan testlerde 3 pozitif vaka çıkması nedeniyle bu havayollarının da aynı kısıtlamalara tabi olacağı kaydedildi.

Hong Kong'dan THY dahil 3 şirkete uçuş yasağı

Yorumlar

Murat ~ 2 yıl önce
2019 yazında oradaydım. Çin karşıtı gösterilerde sokakları ateşe veriyorlardı. Ağustos ayı ilk haftasında dönmüştüm, benden 1-2 gün sonra havalimanını basmış göstericiler. Zannedersem 2 gün uçuşa kapandı havaalanı. Şimdi de sürekli olarak uçuşlar duruyor. Orası yakında tamamen Çin olur. Aklı olan transit bile geçmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Rezalet sana THY ~ 2 yıl önce
Ucus guvenligini hice sayarsan iste boyle hizaya getirirler. Bravo Hong Kong yetkilileri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu şirketin KEB i ne ~ 2 yıl önce
Ya bu şirkette koskoca yılların tecrübeli kaptanının başkanlık yaptığı bir kurumsal emniyet başkanlığı var. Nasıl oluyorda böyle şeyler vuku buluyor?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000