19 Temmuz 2013, Cuma 08:10:26

HIRSIZLIK İDDİASI KARAKOLDA BİTTİ

Türk Hava Yolları'nın (THY) Toronto-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında seyahat eden İranlı bir yolcu, uçağın İstanbul Atatürk Havalimanı'na inişinde uçakta parasının çalındığı iddiasıyla kabin görevlilerine başvurdu...
  • Sene 2005, Iberia Airbus a340-600 ile Madrid'ten Guatemala City'e gidiyorum. Casio Digital fotoğraf makinemi ön cebe koydum, 2 saat kadar uyumuşum. Uyandığımda gitmiş bizim Casio. Önce doğru dürüst İngilizce bilen bir hostes bulmaya çalıştım. Derdimi anlattım, "Sizin binerken makineniz olduğu ne malum, kaydettirdiniz mi" dedi. Sonra da bizi ilgilendirmez, inince Guatemala polisine başvurun dedi ve gitti. Biz pasaporttan geçene kadar uçak ta Kostarika'ya kalktı. Terminalden dışarı çıkarken İspanyol yolcunun biri "sizin makineyi hostes aldı, ben gördüm" demez mi. Adını telefonunu istedim ama, vermedi. Sonuç: Gitti bizim makine. Bizimki hiç olmazsa uçağa polis çağırıyor, insanı adam yerine koyuyor.
  • birey olarak pasaportuna kredi kartlarına parana ve cüzdanına sahip olacaksın,param çalındı cüzdanım çalındı o zaman üzerine alacaksın cebine koyacaksın bu iş böyle..rezillik 300 kişiyi tek x -raydan geçir üzerlerini ara bu senin mi kimin nedir bu diye saatler sürecek bir kontrolden geçirmek mümkün değildir..
  • Yolcular basindan izleyip butur haberleri benimde cuzdanim calindi diyorlar.Arkasi gelir yeni moda bu
  • dün de taciz şoku haberi vardı bakalım yarın ne olacak :)

 Uçağa polis çağırılırken Toronto yolcuları yaklaşık bir saat uçak içinde aranıp aranmayacağı konusunda bekletildi. Savcılık yolcuların aranmasına izin vermedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'na dün saat 15.40'da inen TK18 sefer sayılı Toronto'dan gelen Türk Hava Yolları'nın uçağında seyahat eden İranlı kadın yolcu, uçak indikten sonra cüzdanını bulamadığını kabin görevlilerine söyledi. İçinde 5 bin doları olduğunu iddia ettiği cüzdanının çalındığını belirten İranlı yolcunun iddiası üzerine kabin görevlileri durumu uçağın kaptan pilotuna bildirdi. Bunun üzerine pilot ilgili birime bilgi vererek uçağa polis istedi. Uçak içinde yolcular aranıp aranmayacağı konusunda bekletilirken Savcılık yolcuların aranmasını istemedi. Bunun üzerine yaklaşık bir saat uçağın içinde bekleyen yolcular Dış Hatlar Terminali'ne geldiler. Bu sırada da parasının çalındığını iddia eden İranlı yolcu da polis tarafından ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadesini veren İranlı yolcu transit olarak geldiği İstanbul'dan başka bir ülkeye uçuş yaptı.

Geçtiğimiz günlerde de New York-İstanbul seferini yapan THY uçağında bir yolcu, cüzdanının çalındığını iddiası üzerine yolcular terminalde bir salonda Savcı talimatıyla yolcuların tek tek arandığı öğrenildi.

HIRSIZLIK İDDİASI KARAKOLDA BİTTİ

Yorumlar

yolcu ~ 11 yıl önce
Sene 2005, Iberia Airbus a340-600 ile Madrid'ten Guatemala City'e gidiyorum. Casio Digital fotoğraf makinemi ön cebe koydum, 2 saat kadar uyumuşum. Uyandığımda gitmiş bizim Casio. Önce doğru dürüst İngilizce bilen bir hostes bulmaya çalıştım. Derdimi anlattım, "Sizin binerken makineniz olduğu ne malum, kaydettirdiniz mi" dedi. Sonra da bizi ilgilendirmez, inince Guatemala polisine başvurun dedi ve gitti. Biz pasaporttan geçene kadar uçak ta Kostarika'ya kalktı. Terminalden dışarı çıkarken İspanyol yolcunun biri "sizin makineyi hostes aldı, ben gördüm" demez mi. Adını telefonunu istedim ama, vermedi. Sonuç: Gitti bizim makine. Bizimki hiç olmazsa uçağa polis çağırıyor, insanı adam yerine koyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
birey olarak pasaportuna kredi kartlarına parana ve cüzdanına sahip olacaksın,param çalındı cüzdanım çalındı o zaman üzerine alacaksın cebine koyacaksın bu iş böyle..rezillik 300 kişiyi tek x -raydan geçir üzerlerini ara bu senin mi kimin nedir bu diye saatler sürecek bir kontrolden geçirmek mümkün değildir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moda oldu ~ 11 yıl önce
Yolcular basindan izleyip butur haberleri benimde cuzdanim calindi diyorlar.Arkasi gelir yeni moda bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
king ~ 11 yıl önce
dün de taciz şoku haberi vardı bakalım yarın ne olacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000