26 Şubat 2022, Cumartesi 11:12:17

Hindistan'da İlker Aycı tartışması

Air India'nın yeni CEO'su olarak göreve getirilen İlker Aycı'ya Hindistan'da bulunan bazı milliyetçi gruplar karşı çıktı.
  • Envai sayida baskanlik acarak arkadaslarini sirkete doldurabilir.. Dolduramayabilir de..Zira alttan yukselerek degil, ustten atanarak gelmisti bizim basimiza..
  • Gerçekten araştırma yaparlarsa havacılığı torpille girebildiği thy'de güya öğrenen bu şahsı Hindistan topraklarına sokmazlar !
  • Bunların ne mal olduğunu bütün dünya biliyor. 2023 de suudi arabistanda kendinize iş bulursunuz. Tümünüz
  • Air India yı koruyor
  • Sn. Aycı , 211 e yapılan haksızlığı, çıkarıldıkları darbe dönemine denk gelen bu insanlar çok mağdur oldu , hemen o personel işe aldı , işten çıkarma gerekçesi geçersiz oldu ama nafile ….
  • kendısı gıbı ımam hatıplı bır torpıl bulamamışmı?
  • Her işe yaramazı yaptığınız gibi , bu herifi de bir yere büyükelçi yapın gitsin.
  • İlker bey döneminde Engelli kıyımı oldu engellilere sahip çıkması gereken devlet şirketinde darısı Mikail akbulut başına
  • Galiba İlker Bey'in işi yatacak, hayırlısı olsun...
  • Gram haz etmem, hak yemiş kimse tarafından sevilmeyen biridir elbette. Ancak madem öyle, THY de Hindistanlı pilotları göndersin 37’de 320’de Cptlık bekleyen arkadaşları alsın. Boşa çıkan fo’lar yerine de tipli-tipsiz pilotları alsın. Plan basit yani. Bu gün ben Aegean airlinesta uçamıyorsam Yunanlar da gitsin. Yunan cpt ile uçarken yeterince hassas davranıyoruz ırkçılık olmasın vs diye ama bunlar zamanında Ege’de Türk jetçileri ile çarpışan, bazen şehit olmalarına sebep olan insanlar. Acaba biz Türk pilotlar olarak aegean ya da diğer Yunanistan şirketlerinde çalışsak insanlar bize bizim onların şirketimizdeki pilotlarına davrandığımız gibi davranacaklar mı? Yazık gencecik bilekli bilgili çocuklar eriyip gidiyor hala hangi dil konuştuğu bilinmeyen Hindistanlı garip tipler kaptan olarak işe alınıyor çok yazık. İlker’i almayın eyvallah ama yallah Air vistaraya singhler

Air India'nın yeni CEO'su olarak göreve getirilen İlker Aycı'ya Hindistan'da bulunan bazı milliyetçi gruplar karşı çıktı.

Reuters'ta yer alan habere göre; Hindistan hükümetine yakın bazı milliyetçi gruplar, Başbakan'a çağrıda bulunarak İlker Aycı'nın Air India CEO'su olarak görevlendirilmesini veto etmesini istediler.

İlker Aycı'nın hem yabancı vatandaş olması hem de çeşitli siyasi geçmişinin buradaki görevlendirilmesi konusunda olumsuz hususlar olduğu, bu nedenle Air India'ya CEO olarak gelmesinin doğru olmadığı ifade edildi.

Söz konusu milliyetçi grubun Başbakan Narendra Modi ile bizzat görüştüğü ve bu görevlenirmeyi engellemesi konusunda ikna etmeye çalıştığı aktarıldı.

İLKER AYCI'NIN AIR INDIA'YA GEÇİŞİ

26 Ocak itibarıyla Türk Hava Yolları'ndan ayrılan İlker Aycı, Air India'da CEO olarak görevlendirilmişti. 14 Şubat'ta yapılan açıklama; 'Yönetim kurulu, İlker Aycı'nın Air India CEO'su ve Genel Müdürü olarak atanmasını gerekli müzakerelerin ardından onayladı. Bu atama, gerekli düzenleyici onaylara tabidir" denildi.

İlker Aycı da; '"İkonik bir havayolu şirketine liderlik etme ayrıcalığını kabul etmekten ve TATA Grubu'na katılmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Hindistan'da İlker Aycı tartışması

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Air India dikkat ~ 2 yıl önce
Envai sayida baskanlik acarak arkadaslarini sirkete doldurabilir.. Dolduramayabilir de..Zira alttan yukselerek degil, ustten atanarak gelmisti bizim basimiza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hintliler ~ 2 yıl önce
Gerçekten araştırma yaparlarsa havacılığı torpille girebildiği thy'de güya öğrenen bu şahsı Hindistan topraklarına sokmazlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mal ~ 2 yıl önce
Bunların ne mal olduğunu bütün dünya biliyor. 2023 de suudi arabistanda kendinize iş bulursunuz. Tümünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanrı ~ 2 yıl önce
Air India yı koruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlkler ~ 2 yıl önce
Sn. Aycı , 211 e yapılan haksızlığı, çıkarıldıkları darbe dönemine denk gelen bu insanlar çok mağdur oldu , hemen o personel işe aldı , işten çıkarma gerekçesi geçersiz oldu ama nafile ….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 2 yıl önce
kendısı gıbı ımam hatıplı bır torpıl bulamamışmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 2 yıl önce
Her işe yaramazı yaptığınız gibi , bu herifi de bir yere büyükelçi yapın gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
İlker bey döneminde Engelli kıyımı oldu engellilere sahip çıkması gereken devlet şirketinde darısı Mikail akbulut başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERSEFİL ~ 2 yıl önce
Galiba İlker Bey'in işi yatacak, hayırlısı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sezar’ın hakkı sezara ~ 2 yıl önce
Gram haz etmem, hak yemiş kimse tarafından sevilmeyen biridir elbette. Ancak madem öyle, THY de Hindistanlı pilotları göndersin 37’de 320’de Cptlık bekleyen arkadaşları alsın. Boşa çıkan fo’lar yerine de tipli-tipsiz pilotları alsın. Plan basit yani. Bu gün ben Aegean airlinesta uçamıyorsam Yunanlar da gitsin. Yunan cpt ile uçarken yeterince hassas davranıyoruz ırkçılık olmasın vs diye ama bunlar zamanında Ege’de Türk jetçileri ile çarpışan, bazen şehit olmalarına sebep olan insanlar. Acaba biz Türk pilotlar olarak aegean ya da diğer Yunanistan şirketlerinde çalışsak insanlar bize bizim onların şirketimizdeki pilotlarına davrandığımız gibi davranacaklar mı? Yazık gencecik bilekli bilgili çocuklar eriyip gidiyor hala hangi dil konuştuğu bilinmeyen Hindistanlı garip tipler kaptan olarak işe alınıyor çok yazık. İlker’i almayın eyvallah ama yallah Air vistaraya singhler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Varvara ~ 2 yıl önce
Kardeşim bu ülkede Türk'ten başka herkes değerli, bunu kafana sok sahipsiziz, savaş kapımıza gelmeden örgütlenme kabiliyetimiz sıfır, bile isteye pasif edilgen bir toplum haline getirilmişiz, e bizim gibi eğitimlilerimiz bile güdülmeyi kabullenince, rabbim ne yapsın, akıl vermiş fikir vermiş!!!!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000