10 Nisan 2013, Çarşamba 15:21:37

HEYECAN ARTIK DORUKTA!

Türk Hava Yolları Personeli Sosyal Yardım Vakfı Türk Havak’ta, 26 Nisan’da yapılacak 23’üncü Olağan Genel Kurul öncesinde delege heyecanı yaşanıyor...
  • Kirmizi listeyi tebrik ediyorum.Bir sonraki dönemde işleri çok çok zor olacak.Yorumlardan uyelerin ne kadar ilgili olduğunu anlayabilirsiniz...Futbol takimi yada siyasi parti değil, farki idrak etmek gerek.. Taze kan geliyor.. sabredin
  • Vakıf delege seciminde Bahadır aday olmuş doğrumu,Sendikayı kaybedince bari vakfı ele gecireyim diyemi düşünüyor bu adam.Hay allah hırs adama neler yaptırıyor.Allah ıslah eylesin. vakıf yöntimine başarılar yanlarında dolanan insanlara dikkat etsinler.
  • Çamur at izi kalsın her zaman prim yapmıyor demek!!!!yer kırmızı gök kırmızı sıra teknikte.
  • Al birini vur otekine. Ne oldu? Cikar kavgasina mi dustuler? Vakif yonetimini arkadas klubune cevirdiler. Hepsi birbirinin kankasi. Boyle yonetim mi olur? Vicdan biraz vicdan . Babalarinin sirketi saniyorlar.
  • mavi renk arkanda değil yanındayız!
  • Sayın delege üyeleri lütfen ayrılış ilramiyesindeki katsayı hesaplamasındaki mahkeme engelini kaldırın. Gelen yönetim deçildikden sonra ikinci emeklilik ile ilgili mahkeme kararını bahane ederek genel kurulda artırılan katsayı uygulamasını tam ödemeyerek bir kısmını mahkeme sonucuna bırakıyorlar. DELEGELER LÜTFEN GENEL KURULDA ÜYE LEHİNE OY KULLANIN YÖNETİCİLERE FAZLA YETKİ VERMEYELİMMMMMMMMM
  • Sen boş boş konuş öyle nede..........., olsazüğürtün çenesini yaoarmış
  • yan tarafta grev kararı açıklanıyor. bu arkadaşların derdine bak. tis farkları yatınca hangi arabayı alsak diye ilk bunlar düşünür yalnız.. yazıktır ya!
  • maviler greve evet kırmızılar hayır mı anlamadım ben?????
  • teknik nerede oy kullanıcak acaba

Türk Hava Yolları Personeli Sosyal Yardım Vakfı Türk Havak’ta, 26 Nisan’da yapılacak 23’üncü Olağan Genel Kurul öncesinde delege heyecanı yaşanıyor...

Türk Havak, 26 Nisan’da Olağan Genel sonrasında yeni yönetimini seçecek. İki listenin yarışacağı Olağan Genel Kurul öncesinde bugün delege seçimi yapılıyor. Mevcut yönetime aday iki liste ise halen Başkanlık görevindeki Kırmızı rengi temsil eden Tolunay Aygut ve Mavi rengi temsil eden Genel Sekreter Alp Evcil olacak.

Genel Kurul’da yeni yönetimi seçecek delegeler ise bugün THY personeli tarafından seçiliyor. Yeni yönetimi seçecek olan delegeler ise ağırlıklı olarak kabin ekiplerinin oluşturacağı isimler olacak. Bugün Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar’daki THY ekip odasında delege seçimi heyecanı yaşanıyor. Toplam 180 delegenin seçileceği ekip odasına sandıklar kuruldu ve oylar sabah saat 10:00 itibariyle atılmaya başlandı.

Bu akşam saat 22:00’a kadar devam edecek seçimde kırmızı rengi temsil eden Başkan Tolunay Aygut, AirportHaber'e yaptığı açıklamada son derece keyifli bir sürecin hakim olduğunu ifade ederek, ‘Genel Kurul öncesinde delege seçimi yapıyoruz. Buradan toplam 180 delege çıkacak ve bu da en çok üyenin olduğu kabin ekiplerinin belirleyici olduğunu gösterecek. Çünkü en çok delege buradan çıkarılacak. Son derece keyifli bir ortamda devam eden bir seçim süreci var. Biz kırmızı rengi temsil ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz’ dedi.

Bu akşam 22:00’a kadar devam edecek seçim sonrasında sandıklar herkesin önünde açılarak sayım yapılacak. Seçim sonuçlarının gece 00:00’a kadar belli olacağı tahmin ediliyor.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN RESME TIKLAYIN

HEYECAN ARTIK DORUKTA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

tebrikler ~ 11 yıl önce
Kirmizi listeyi tebrik ediyorum.Bir sonraki dönemde işleri çok çok zor olacak.Yorumlardan uyelerin ne kadar ilgili olduğunu anlayabilirsiniz...Futbol takimi yada siyasi parti değil, farki idrak etmek gerek.. Taze kan geliyor.. sabredin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FUZULİ ~ 11 yıl önce
Vakıf delege seciminde Bahadır aday olmuş doğrumu,Sendikayı kaybedince bari vakfı ele gecireyim diyemi düşünüyor bu adam.Hay allah hırs adama neler yaptırıyor.Allah ıslah eylesin. vakıf yöntimine başarılar yanlarında dolanan insanlara dikkat etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırmızı ~ 11 yıl önce
Çamur at izi kalsın her zaman prim yapmıyor demek!!!!yer kırmızı gök kırmızı sıra teknikte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VICDANINIZ SIZLASIN ~ 11 yıl önce
Al birini vur otekine. Ne oldu? Cikar kavgasina mi dustuler? Vakif yonetimini arkadas klubune cevirdiler. Hepsi birbirinin kankasi. Boyle yonetim mi olur? Vicdan biraz vicdan . Babalarinin sirketi saniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mavi ~ 11 yıl önce
mavi renk arkanda değil yanındayız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İÖ ~ 11 yıl önce
Sayın delege üyeleri lütfen ayrılış ilramiyesindeki katsayı hesaplamasındaki mahkeme engelini kaldırın. Gelen yönetim deçildikden sonra ikinci emeklilik ile ilgili mahkeme kararını bahane ederek genel kurulda artırılan katsayı uygulamasını tam ödemeyerek bir kısmını mahkeme sonucuna bırakıyorlar. DELEGELER LÜTFEN GENEL KURULDA ÜYE LEHİNE OY KULLANIN YÖNETİCİLERE FAZLA YETKİ VERMEYELİMMMMMMMMM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuzu kurular diyene ~ 11 yıl önce
Sen boş boş konuş öyle nede..........., olsazüğürtün çenesini yaoarmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuzu kurular ~ 11 yıl önce
yan tarafta grev kararı açıklanıyor. bu arkadaşların derdine bak. tis farkları yatınca hangi arabayı alsak diye ilk bunlar düşünür yalnız.. yazıktır ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamadım ~ 11 yıl önce
maviler greve evet kırmızılar hayır mı anlamadım ben?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 11 yıl önce
teknik nerede oy kullanıcak acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000