10 Haziran 2011, Cuma 12:20:02

HERŞEY İSTANBUL'A BAĞLI!

Anadolujet İcrasından Sorumlu Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Suat Kolukırık ile kahvaltıda bir araya geldi
  • Bu kadar palavraci yorumcu var, toplasan 10 tane yorumu 1 etmez kulaktan dolmalarla yazmayalim insan bildigini yazmali birbirinin gazina geliyor doseniyor sorsan havacilikla uzak yakin alakasi yoktur. Gercekten bu iste olanin boyle abuk sabuk yorumlar yazmaya zamani yoktur zaten. Siz haricten gazel okuyun bakalim. Sanal havacilar, tatli su havacilari.
  • Yazdıklarmı tekrar okumanda fayda görüyorum, torpile destek verdiğim yok, tam tersini yazıyorum... Ayrıca yalakalık yapmak için oraya "Misafir" imzası yerine kendi adımı yazmam gerekirdi benim çok zeki arkadaşım... Ama hiç şaşırmıyorum... Kendilerini akıllı zanneden cahillerden dolayı bu ülke bunların eline geçti ve görünüşe göre devam edecek!
  • tek zehir gibi zeka onda var değil mi? işi çabuk öğrenme kabiliyetide... insanları poh poh layacağım derken küçülmeyin,gerçekçi olun,hak tan ve hakkaniyetten yana olun..
  • Nereden biliyorsun bizim de Amerika'dan derece ile mezun olmadığımızı??? Nereden biliyorsun yazdığımız tezlerin ödül kazanmadığını??? Nereden biliyorsun okuduğumuz üniversitenin şeref listesine girmediğimizi??? Bunların hepsi mevcut amma sırf onlardan olmadığımızdan köreldik Takunya Hava Yollarında ve bu körelmenin hesabını da hepsi Allah' a nasıl verecekler çok merak ediyorum...
  • hey maşallah adamın amma,yalakası,yağcısı,avukatı,nemalananı,mamalananı varmış...bravo aynen devam...zaten başkaları kendilerini yetiştiremezdi,başkalarının kafası çalışmıyordu,aptaldı,verilen fırsatları kullanamamışlardı da o ve onun gibileri geldiler o muhteşem zeka!!! ve becerileriyle !!! işi öğrenip müdür,başkan vs oldular!!!! onun bunun uşaklığını yapmayın..torpile destek veriyorsanız kul hakkı yemeye ortak oluyorsunuz demektir...
  • Sami Alan'ı tanırım ve severim. Zehir gibi zekası var ve THY'ye 2002 yılından beri giren torpilliler arasında en akıllı kişi... Ama netice itibariyle 2002'de torpille GM danışmanı olarak girdi ve o aşamada bu işi yapacak tecrübesi yoktu. Allah'tan mert adam çıktı, kendini çok hızlı yetiştirde ve makamının hakkını veriyor. Ama istisnalar kaideyi bozmaz... Nitekim şirkete giren diğer %99'un ne kadar "ehil" olduğunu görüyoruz her gün...
  • tokat esas senden hesap soracak bu yorumlarından dolayı. sabah aksam her mesajın altına tokat ıcın sefer ıstedınde ne oldu. alabıldınmı ıstedıgın tokat seferlerını
  • Ne demek torpille geldiğini? Kardeşim Sami Bey Üniversiteyi dereceyle bitirmiştir. Yine Yüksek Lisans eğitimini Amerika'da dereceyle bitirip ve birçok projede görev alıp başarılara imza atan birisi. Bilmeden konuşma. Önce Araştır. Onun özgeçmişini sen koy masaya, sanada torpil yapılsın başla işe. İşiniz gücünüz torpil. Eskiden alınan kişilerin diplomasına bile bakılmadan işe alınırdı be. Çabuk unuttunuz 2000 öncesini. Nerde işe yaramayan, onlar işe alınırdı.
  • tokat hesap soracak
  • sami efendi bi zahmet thy na ne zaman ne sıfatla girdiğini,geçmişini,hangi eğitimleri aldığını ve şimdiki mevkiye nasıl geldiğini de anlatsın herkes bilsin...torpille mevki makam sahibi olmanın hesabını Allah a nasıl vereceksin çok merak ediyorum...
 Anadolujet İcrasından Sorumlu Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, Süleyman Demirel Havalimanı'nda İstanbul seferlerinde yüzde 65'lik doluluk oranını yakaladıklarını, bu rakamın yüzde 90'lara ulaşması durumunda Isparta'dan Ankara'ya da uçuş seferleri başlatacaklarını bildirdi. 
 
Alan, Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık ile kahvaltıda bir araya geldi. Alan, yaptığı açıklamada, haftanın altı günü Isparta'dan İstanbul'a, İstanbul'dan Isparta'ya Süleyman Demirel Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seferlerin devam ettiğini kaydetti. 
 
Süleyman Demirel Havalimanı'ndaki ticari performansın giderek arttığını ve yüzde 65'lik doluluk oranına ulaştıklarını dile getiren Alan, bu durumun hem Ispartalılar hem de kendileri açısından olumlu olduğunu aktardı. 
 
Ticari performansın artmasıyla birlikte havalimanındaki canlılığın da artacağını ve alternatif seferler düzenleneceğini söyleyen Alan, "Isparta Havalimanında yüzde 65'lik doluluk oranını yakaladık. Bu rakam yüzde 90'Lara ulaştığı takdirde Ankara seferlerini de başlatacağız. Bu IspartalıLara verdiğimiz bir söz" dedi. 
 
IspartalıLara havalimanlarına sahip çıkmaları yönünde çağrıda bulunan Alan, yolcuların Antalya yerine Süleyman Demirel Havalimanı'nı tercih etmelerini ve buradaki potansiyeli daha da artırmalarını istedi. 
 
Uçuş saatleri ile ilgili yapılan eleştirileri yersiz bulduklarını söyleyen Alan, en iyi uçuş saatlerinin bu şekilde olduğunu, uçuş saatlerinin uygun olmadığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını savundu. 
 
Isparta'da Ankara potansiyeli olduğu için Ankara'ya uçuş seferleri düzenlemeyi planladıklarını belirten Alan, "Yaz sezonundaki doluluk oranlarını değerlendireceğiz ve inşallah Ankara seferlerini de başlayacağız" diye konuştu. 
 
Alan, Isparta Belediyesinden de Isparta-havalimanı, üniversite-havalimanı hatları arasında ücretsiz otobüs seferleri düzenlenmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını bildirdi. 
 
Isparta Valisi Memduh Oğuz da, Süleyman Demirel Havalimanı'nın canlandırılması konusunda Valilik, Isparta ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odaları, Süleyman Demirel Üniversitesi, her iki ilin belediye başkanlarıyla gerekli girişimlerde bulunduklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti. 
 
Oğuz, ticari potansiyelin artmasıyla birlikte Süleyman Demirel Havalimanı-Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarının yanı sıra Süleyman Demirel Havalimanı-İstanbul Atatürk Havalimanı karşılıklı uçuşlarının da başlayabileceğini aktardı. 
 
SUAT KOLUKIRIK
 
AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık da, Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan ile Isparta'daki uçuş seferlerinin artırılması ve alternatif seferler düzenlenmesi konusunda toplantı yaptıklarını kaydetti. 
 
IspartalıLara daha önce Ankara seferlerinin düzenlenmesi konusunda girişimlerde bulunacağı yönünde açıklamalarda bulunduğunu söyleyen Kolukırık, şu bilgileri verdi: 
 
"Sözümüzü tutma noktasında önemli adımlar attık. Isparta'nın ulaşımda herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor. Ispartalılardan tek isteğimiz havalimanına sahip çıkmaları. İstanbul'a yapacakları uçuşlarını Antalya'dan değil, Isparta'dan yapmaları. " 
 
AK Parti kadrolarında verilen sözlerin en kısa zamanda icraata dönüştüğünü vurgulayan Kolukırık, vatandaşı aldatma ya da kandırma politikası uygulamadıklarını, Ankara seferleri konusunda yaşanan bu gelişmenin de buna en güzel örnek olduğunu söyledi. 

Son Dakika
HERŞEY İSTANBUL'A BAĞLI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar palavraci yorumcu var, toplasan 10 tane yorumu 1 etmez kulaktan dolmalarla yazmayalim insan bildigini yazmali birbirinin gazina geliyor doseniyor sorsan havacilikla uzak yakin alakasi yoktur. Gercekten bu iste olanin boyle abuk sabuk yorumlar yazmaya zamani yoktur zaten. Siz haricten gazel okuyun bakalim. Sanal havacilar, tatli su havacilari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazdıklarmı tekrar okumanda fayda görüyorum, torpile destek verdiğim yok, tam tersini yazıyorum... Ayrıca yalakalık yapmak için oraya "Misafir" imzası yerine kendi adımı yazmam gerekirdi benim çok zeki arkadaşım... Ama hiç şaşırmıyorum... Kendilerini akıllı zanneden cahillerden dolayı bu ülke bunların eline geçti ve görünüşe göre devam edecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tek zehir gibi zeka onda var değil mi? işi çabuk öğrenme kabiliyetide... insanları poh poh layacağım derken küçülmeyin,gerçekçi olun,hak tan ve hakkaniyetten yana olun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nereden biliyorsun bizim de Amerika'dan derece ile mezun olmadığımızı??? Nereden biliyorsun yazdığımız tezlerin ödül kazanmadığını??? Nereden biliyorsun okuduğumuz üniversitenin şeref listesine girmediğimizi??? Bunların hepsi mevcut amma sırf onlardan olmadığımızdan köreldik Takunya Hava Yollarında ve bu körelmenin hesabını da hepsi Allah' a nasıl verecekler çok merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hey maşallah adamın amma,yalakası,yağcısı,avukatı,nemalananı,mamalananı varmış...bravo aynen devam...zaten başkaları kendilerini yetiştiremezdi,başkalarının kafası çalışmıyordu,aptaldı,verilen fırsatları kullanamamışlardı da o ve onun gibileri geldiler o muhteşem zeka!!! ve becerileriyle !!! işi öğrenip müdür,başkan vs oldular!!!! onun bunun uşaklığını yapmayın..torpile destek veriyorsanız kul hakkı yemeye ortak oluyorsunuz demektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sami Alan'ı tanırım ve severim. Zehir gibi zekası var ve THY'ye 2002 yılından beri giren torpilliler arasında en akıllı kişi... Ama netice itibariyle 2002'de torpille GM danışmanı olarak girdi ve o aşamada bu işi yapacak tecrübesi yoktu. Allah'tan mert adam çıktı, kendini çok hızlı yetiştirde ve makamının hakkını veriyor. Ama istisnalar kaideyi bozmaz... Nitekim şirkete giren diğer %99'un ne kadar "ehil" olduğunu görüyoruz her gün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tokat esas senden hesap soracak bu yorumlarından dolayı. sabah aksam her mesajın altına tokat ıcın sefer ıstedınde ne oldu. alabıldınmı ıstedıgın tokat seferlerını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne demek torpille geldiğini? Kardeşim Sami Bey Üniversiteyi dereceyle bitirmiştir. Yine Yüksek Lisans eğitimini Amerika'da dereceyle bitirip ve birçok projede görev alıp başarılara imza atan birisi. Bilmeden konuşma. Önce Araştır. Onun özgeçmişini sen koy masaya, sanada torpil yapılsın başla işe. İşiniz gücünüz torpil. Eskiden alınan kişilerin diplomasına bile bakılmadan işe alınırdı be. Çabuk unuttunuz 2000 öncesini. Nerde işe yaramayan, onlar işe alınırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tokat hesap soracak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sami efendi bi zahmet thy na ne zaman ne sıfatla girdiğini,geçmişini,hangi eğitimleri aldığını ve şimdiki mevkiye nasıl geldiğini de anlatsın herkes bilsin...torpille mevki makam sahibi olmanın hesabını Allah a nasıl vereceksin çok merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000