23 Ocak 2013, Çarşamba 09:32:45

HAVALİMANI İÇİN UYGUN ARSA ARANIYOR

AK Partili Osman Ören, Siirt'ten İstanbul'a seferler yapılabilmesi için yeni bir havalimanı için arsa arayışı içerisinde olduklarını belirterek "Uygun arsa bulduğumuz takdirde terminal binası için ödenek hazır."
  • sıırt de ıl ozel ıdare ce ışletılmekte olan mevcut hv alanı, 80 lı yılların sonundan berı yore halkına hızmet vermeye calışmaktadır. ancak nedense o tarıhlerden bu zamana kadar ıstenılen verım bır turlu elde edılmış dııldır . hal boyleyken yeterlı yolcu potansıyelı saglanamıyorken mevcut meydana ılaveten yenı bır hv alanı ıstegnın gereksız bır yatırım olacagını duşunmekteyım. sıyası kışılıklerın bolgeyı zıyaretlerını gerekce gostererek bole bı talebın olması da kanaatımce yanlış degerlendırmelere neden olabılır. bolgeyı zıyaret edecek sıyasıler ıcın zaten her turlu devlet ımkanından ıstıfade edılmektedır. bolgelere yapılacak her turlu yatırımların , bolgenın kalkınmasına yarar saglıyacaksa ve bunun ıcın de alt yapı ve yeterı potansıyel oluşmuşssa o zaman bunların bı anlamı olacaktır.. bunun dışında popılıst vede sıyası yaklaşımlarla yapılan hv alanları eskıden oldugu gıbı gereklı potansıyele erışemedıgı ıcn her an kapatılmayla karsı karsıya kalır
  • her şehire havalimanı...hadi bakalım...
  • enisteniz yapar size bir kiyak. rahat olun siz.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ali İlbaş ile düzenlediği basın toplantısında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ulaşımdan eğitim ve sağlık sektörlerine kadar her alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Ören, Pervari yolunu yaptıkları çalışmalarla kısaltıklarını kaydetti. Ören, Siirt'ten İstanbul'a seferler yapılabilmesi için yeni bir havalimanı için arsa arayışı içerisinde olduklarını ifade ederek, "Uygun arsa bulduğumuz takdirde terminal binası için ödenek hazır. Bir yandan da THY yetkilileri ile yaptığımız görüşmede 2013 yılında 100 kişilik uçakların alınacağı bilgisini aldık. Bu uçaklar alındığı zaman, Siirt'ten İstanbul'a uçak seferleri başlayacak. Demir yolunun ilimize gelmesi ve çağrı merkezi kurulması için çabalarımız devam ediyor." dedi.

Aydınlar ilçesinde yapılacak dev eğitim kampüsü için proje hazırlayabilen 5 kent arasında olduklarını anlatan Ören, yürütülen diğer çalışmalara değindi.

Ören, yaşanan terör sorununun bütün olumsuzlukların temelinde yer aldığını ve yatırımı engellediğini belirterek, bu konudaki çabalara destek verdiklerini kaydetti. Ören, batı bölgelerindeki illerin milletvekillerinden 45'ini Diyarbakır, Batman ve Siirt'te ağırlamayı planladıklarını da ifade ederek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'e gelecek olması önemlidir, bunu sahiplenelim. Başbakanımızı sıcak, hareketli ve heyecanlı bir şekilde karşılayalım." diye konuştu.

HAVALİMANI İÇİN UYGUN ARSA ARANIYOR

Yorumlar

erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
sıırt de ıl ozel ıdare ce ışletılmekte olan mevcut hv alanı, 80 lı yılların sonundan berı yore halkına hızmet vermeye calışmaktadır. ancak nedense o tarıhlerden bu zamana kadar ıstenılen verım bır turlu elde edılmış dııldır . hal boyleyken yeterlı yolcu potansıyelı saglanamıyorken mevcut meydana ılaveten yenı bır hv alanı ıstegnın gereksız bır yatırım olacagını duşunmekteyım. sıyası kışılıklerın bolgeyı zıyaretlerını gerekce gostererek bole bı talebın olması da kanaatımce yanlış degerlendırmelere neden olabılır. bolgeyı zıyaret edecek sıyasıler ıcın zaten her turlu devlet ımkanından ıstıfade edılmektedır. bolgelere yapılacak her turlu yatırımların , bolgenın kalkınmasına yarar saglıyacaksa ve bunun ıcın de alt yapı ve yeterı potansıyel oluşmuşssa o zaman bunların bı anlamı olacaktır.. bunun dışında popılıst vede sıyası yaklaşımlarla yapılan hv alanları eskıden oldugu gıbı gereklı potansıyele erışemedıgı ıcn her an kapatılmayla karsı karsıya kalır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engf ~ 11 yıl önce
her şehire havalimanı...hadi bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
enisteniz yapar size bir kiyak. rahat olun siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korkma.. ~ 11 yıl önce
Ulkenin gelismesinden, guzel havaalanlarında kaliteli bir şekilde hizmet verilmesinden korkma. Görmek istemesen de tüm ülkeye bu tür hizmetler veriliyor. Önyargılı olmayalım. Otobüslerde sürünmekten kurtulsun vatandaş. siirt meydanın Pisti kısa ve yeri kötü işte, aç bak da paranoyalarınla bizleri oyalama.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000