10 Ocak 2019, Perşembe 09:50:17

HAVAİST sefer sayısını artırdı

İstanbul Havalimanı’na lüks toplu ulaşım hizmeti veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Otobüs AŞ’ye ait “HAVAİST”te, THY’nin uçuşlarını arttırması nedeniyle 10 Ocak’tan itibaren günlük sefer sayısı 140’a çıkıyor
  • Ist hava alanina otobus Bakirkoyun neresinde kalkiyor ve saatleri yazilirsa cok mutlu olurum,
  • kağıthane metro avm den yeni havalimanı için lüküs otobüs istiyoruz
  • Avcılar metrobüsten yeni havalanına ( esenyurt /bahçeşehir güzergahı üzerinden gidecek )İETT otobüs hattı eklenmesini taleb ediyoruz.
  • "lüks toplu ulaşım hizmeti" ne demektir.? Lüx olmayan ile olan toplu tazima hizmetleri arasindaki fark nedir? Bu otobüslerde digerlerine göre farkli nasil bir lüx vardir. Cay kahve ve kek servisi mi yapilmaktadir.? Yatakli koltuklar mi vardir? Digerlerinde olmayan Internet servisi veya film müzik yayini mi vardir? Ya da bu otobüsler ucarak mi hareket ederler?
  • Hala Kadikoy yok.. Bu isi boyle yapilmaz... Balik bastan koktu..

İstanbul Havalimanı’na lüks toplu ulaşım hizmeti veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Otobüs AŞ’ye ait “HAVAİST”te, THY’nin uçuşlarını arttırması nedeniyle 10 Ocak’tan itibaren günlük sefer sayısı 140’a çıkıyor. Buna bağlı olarak otobüs hareket saatleri de güncellenecek. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Otobüs AŞ’ye ait HAVAİST’in seferleri, İstanbul Havalimanı’ndaki yolcu ve çalışanların ulaşım ihtiyaçları dikkate alınarak arttırılıyor. Karar, Türk Hava Yolları’nın (THY) 9 - 10 Ocak 2019 tarihinden itibaren İstanbul Havalimanı’ndaki mevcut uçuşlarını karşılıklı olarak artıracak olması nedeniyle alındı.

HAVAİST’te, 10 Ocak 2019 tarihinden itibaren otobüs ve sefer sayısı artacak. İstanbul Havalimanı’na çalışan 5 farklı hatta 30 otobüs ile günlük sefer sayısını ek seferlerle birlikte 140’a çıkartacak. Buna bağlı olarak otobüs hareket saatlerinde ise güncellemeye gidilecek.

Hatlar, İstanbul genelinde 16 ilçe sınırı içerisinde 21 merkezden yolcu alabilecek şekilde belirlendi. THY, TUHİM, İETT, İGA, BELBİM ile birlikte yapılan çalışmalar kapsamında planlanan 21 lokasyon; Metro, Metrobüs, Otobüs, Minibüs, Otogarlar ve Deniz Ulaşımı ile entegrasyon dikkate alınarak tespit edildi.

Buna göre; Taksim - Beşiktaş -Yeni Havalimanı Hattı (İST-19) (Gidiş-Dönüş), Yenikapı-Bakırköy -Yeni Havalimanı ( İST-1) (Gidiş Dönüş), Kozyatağı Metro - Yeni Havalimanı Hattı (İST-7) (Gidiş Dönüş) ve TÜYAP - Bahçeşehir Yeni Havalimanı (İST-2) (Gidiş Dönüş), 15 Temmuz Demokrasi (Esenler) Otogarı - Alibeyköy Cep Otogarı - İstanbul Havalimanı Hattı (Gidiş Dönüş) hatlarının sefer saatleri yeniden düzenlendi.

Uygulama kapsamında, ihtiyaç halinde ek seferler de düzenlenecek. HAVAİST İstanbul Havalimanı taşımacılığında, ödemeler sadece İstanbulkart üzerinden yapılabiliyor.

HAVAİST sefer sayısını artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Uzayci ~ 5 yıl önce
Ist hava alanina otobus Bakirkoyun neresinde kalkiyor ve saatleri yazilirsa cok mutlu olurum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAĞITHANE ~ 5 yıl önce
kağıthane metro avm den yeni havalimanı için lüküs otobüs istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İETT ~ 5 yıl önce
Avcılar metrobüsten yeni havalanına ( esenyurt /bahçeşehir güzergahı üzerinden gidecek )İETT otobüs hattı eklenmesini taleb ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnd ~ 5 yıl önce
oldu. başka isteğin..?
TTEİ ~ 5 yıl önce
Anlamıyorum zaten o taraflara neden hat eklenmediğini. Avcılar, Küçükçekmece gibi ara duraklardan neden sefer yok; orada oturan adamlar ya Beylikdüzü'ne ya Bakırköy'e ya da Taksim'e mi gidecek.
İETT ~ 5 yıl önce
Avcılar metrobüsün ana ve aktarma durağı hep metrobüs yolcusunu hemde o çevrede oturanları toplayarak kesinlikle çok faydalı olacaktır.
Muavin ~ 5 yıl önce
"lüks toplu ulaşım hizmeti" ne demektir.? Lüx olmayan ile olan toplu tazima hizmetleri arasindaki fark nedir? Bu otobüslerde digerlerine göre farkli nasil bir lüx vardir. Cay kahve ve kek servisi mi yapilmaktadir.? Yatakli koltuklar mi vardir? Digerlerinde olmayan Internet servisi veya film müzik yayini mi vardir? Ya da bu otobüsler ucarak mi hareket ederler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KDKY ~ 5 yıl önce
Hala Kadikoy yok.. Bu isi boyle yapilmaz... Balik bastan koktu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000