21 Eylül 2013, Cumartesi 15:12:26

HAVA-İŞ'E DESTEK KARARI

Türk Hava Yolları'nda (THY) greve devam eden Hava-İş Sendikası'na Dayanışma Komitesi destek olma kararı aldı.
  • reformcular dua oy istiyorsunuzda seçime kadar sözleşme imzalanmazsa ve siz kazanırsanız tis nasıl imzalanacak uçanlar için rev 3 ne olacak 36 saat er dinlenmesi 24 mü olacak-8 boş 7 mi olacak bu 7nin 1 i yatıdamı kullandırılacak.yada bu seferlik böyle imzalayalım birdahaki tise kazanırız hakları mı diyorsunuz.
  • Reform hareketi .....bakan binali yildirimin yegeni omer haberdar....siz kim sendika kim...kimi kime karsi savunacaksiniz...insanlar sizin cigerinizi iyi bilir..bir de utanmadan adam tutup buraya yorum yaptiriyosunuz ;)))
  • Reform hareketi gelecek.Bütün dertler bitecek.Kavga olmayacak,kaos olmayacak,siyaset olmayacak.Yerle bir olan hava iş sendikasını tekrar şaha kalkacaktır.Hem sendika üyeleri kazanacak,hemde THY kazanacaktır.Hep birlikte Reform Hareketini destekliyoruz
  • Genç dinamik temiz şaibesiz bir yönetimle geliyoruz.Toplanan aidatların nerelerde ve niçin personele yönelik birşey yapılmadığını sonuna kadar hesabını sormak için gelyoruz.Desteklerinizi reform hareketi için istiyoruz.
  • Reform hareketine asla destek yok! Sn Binali bey grevdekileri gormezden gelmeye devam ediyor yigeni mi iscinin yaninda olacak ! Ailem akp ye oy veriyordu grevdeki tutumlari yuzunden oyda yok reform hareketine destekte yok benim neden grevde oldugumu en iyi bilen annem hergun bu zulme ortak olanlari Allaha havale ediyor ilahi adalet gecikmiycek REFORM HAREKETİYMİS REFORM sadece kendinize bunu iyi biliyoruz !!!!
  • İdeolojik kavgalardan uzak,çalışanların haklarını sözleşmeden sözleşmeye hatırlayan,sendikanın itibarını yerle bir eden yönetimden kurtulmak için ,işçi ve THY kazanması için Reform Hareketi diyoruz.
  • Yıkıcı değil yapıcı,ideolojik değil pratiğe dönük ve tamamen üyelerinin menfaatlerine odaklanmış yeni bir sendika yönetimi için oylarımız reform hareketine veriyoruz.
  • İşçinin geleceği için reform hareketini destekliyoruz.
  • Reform hareketini iyi arastirin sakin bu coluk cocuga yol vermeyin..bunlar o kadar sahte ki buraya parayla adam tutup yorum yapiyorlar...
  • Yaşasın reform hareketiii

Dayanışma Komitesi, Hava-İş Sendikası'na destek kararı aldı. Komite üyeleri bu kapsamda 29 Eylül saat 16.00'da Atatürk Havalimanı dış hatlar geliş terminalinden THY Genel Müdürlük binasına yürüyecek.

Hava İş Sendikası, THY’de grev kararı almasının üzerinden yaklaşık 180 gün geçti. Grev sebebiyle uçuşlarda herhangi bir yaşanmazken, sendika üyeleri bu sürede THY Genel Müdürlük binası önünde eylemlerini sürdürdü. Çeşitli sendika, meslek odaları, siyasi parti temsilcileri Hava-İş üyelerini ziyaret etti. Son olarak da Dayanışma Komitesi, Hava-İş Sendikası’na destek kararı verdi. Yapılan açıklamada, "Dayanışma Komitesi olarak, havayolu işçilerimizin ve sendikamızın haklı taleplerini desteklediğimizi, sendikanın ve işçilerin mücadelesinin kazanımlara ulaşması için de dayanışma içerisinde olacağımızı kamuoyuna açıklıyoruz. Tüm emek dostu örgütlerini, sendikaları ve diğer sektörlerdeki işçilerimizi, aydınlarımızı, duyarlı yurttaşlarımızı; havacılık işkolu işçilerinin ve Hava-İş Sendikası’nın direniş ve mücadelesini desteklemeye, güçlü bir emek dayanışması içinde olmaya davet ediyoruz. Bu amaçla 29 Eylül saat 16.00’da Atatürk Havalimanı dış hatlar geliş A kapısı önünde bir araya gelerek THY Genel Müdürlüğü önündeki grev alanına doğru gerçekleştireceğimiz dayanışma yürüyüşüne katılımınızı önemle bekliyoruz." denildi.

Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, 180 gündür THY Genel Müdürlük binası önünde grevlerini sürdürdüklerini söyledi. Dayanışma Komitesi’nin çağrısının kendilerini mutlu ettiğini belirten Ayçin, "Bu tür kitlesel destek yürüyüşünü önemsiyoruz. Komitenin desteği buradaki arkadaşların morallerinin yükseltecek ve bize güç verecek." dedi.

HAVA-İŞ'E DESTEK KARARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

overQ ~ 11 yıl önce
reformcular dua oy istiyorsunuzda seçime kadar sözleşme imzalanmazsa ve siz kazanırsanız tis nasıl imzalanacak uçanlar için rev 3 ne olacak 36 saat er dinlenmesi 24 mü olacak-8 boş 7 mi olacak bu 7nin 1 i yatıdamı kullandırılacak.yada bu seferlik böyle imzalayalım birdahaki tise kazanırız hakları mı diyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzmann ~ 11 yıl önce
Reform hareketi .....bakan binali yildirimin yegeni omer haberdar....siz kim sendika kim...kimi kime karsi savunacaksiniz...insanlar sizin cigerinizi iyi bilir..bir de utanmadan adam tutup buraya yorum yaptiriyosunuz ;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 11 yıl önce
Reform hareketi gelecek.Bütün dertler bitecek.Kavga olmayacak,kaos olmayacak,siyaset olmayacak.Yerle bir olan hava iş sendikasını tekrar şaha kalkacaktır.Hem sendika üyeleri kazanacak,hemde THY kazanacaktır.Hep birlikte Reform Hareketini destekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu ~ 11 yıl önce
Genç dinamik temiz şaibesiz bir yönetimle geliyoruz.Toplanan aidatların nerelerde ve niçin personele yönelik birşey yapılmadığını sonuna kadar hesabını sormak için gelyoruz.Desteklerinizi reform hareketi için istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sordunmu ~ 11 yıl önce
sendikaya gidip sordunmu aidatlar nerde git göstermezlerse konuş biz sorduk kalem kalem defterler önümüze kondu
ASLA ~ 11 yıl önce
Reform hareketine asla destek yok! Sn Binali bey grevdekileri gormezden gelmeye devam ediyor yigeni mi iscinin yaninda olacak ! Ailem akp ye oy veriyordu grevdeki tutumlari yuzunden oyda yok reform hareketine destekte yok benim neden grevde oldugumu en iyi bilen annem hergun bu zulme ortak olanlari Allaha havale ediyor ilahi adalet gecikmiycek REFORM HAREKETİYMİS REFORM sadece kendinize bunu iyi biliyoruz !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 11 yıl önce
İdeolojik kavgalardan uzak,çalışanların haklarını sözleşmeden sözleşmeye hatırlayan,sendikanın itibarını yerle bir eden yönetimden kurtulmak için ,işçi ve THY kazanması için Reform Hareketi diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 11 yıl önce
Yıkıcı değil yapıcı,ideolojik değil pratiğe dönük ve tamamen üyelerinin menfaatlerine odaklanmış yeni bir sendika yönetimi için oylarımız reform hareketine veriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krg ~ 11 yıl önce
İşçinin geleceği için reform hareketini destekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakin ha ~ 11 yıl önce
Reform hareketini iyi arastirin sakin bu coluk cocuga yol vermeyin..bunlar o kadar sahte ki buraya parayla adam tutup yorum yapiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reform ~ 11 yıl önce
Yaşasın reform hareketiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000