11 Mart 2008, Salı 10:43:43

Havadaki rekabet kızıştı!

Havayolları arasındaki rekabet, düzenledikleri kampanyalar nedeniyle gün geçtikçe kızışıyor.

Havayolu şirketleri yeni kampanyalarla yolcu sayılarını arttırma yarışına girdi. Pegasus, yolcularına yüzde 30 indirimli uçma fırsatı sunarken, Atlasjet Türk Silahlı Kuvvetleri personeline özel kampanya başlattı. THY'nin biletini bir hafta önce alana yüzde 20 indirim kampanyası ile Onur Air'in 14 Şubat'ı 1 ay uzatan kampanyası ise sürüyor.

Havayolları, 31 Mart'a kadar sürecek kampanyası ile yolcularına yurt içi ve yurt dışında 29 noktaya yüzde 30 indirimli uçma fırsatı sunuyor.

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları da iç hat uçuşlarında biletini bir hafta önce alan yolcularına yüzde 20 indirim sağlayan kampanyasını sürdürüyor.

Atlasjet ise yeni başlattığı kampanya ile 2 bilet alan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline 1 bilet hediye ediyor. İki adet tek yön veya bir gidiş-dönüş bilet alan TSK mensuplarına bir bilet hediye eden Atlasjet'in, biletini 7 gün önce alan yolcularına yüzde 20 indirim sunan kampanyası da devam ediyor.

Onur Air de 14 Şubat'ı bir ay uzatan kampanyasını sürdürüyor. 14 YTL'ye 14 bin bileti yolcularına sunan şirketin kampanyasında son günlere girilmiş durumda.

Havadaki rekabet kızıştı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000