02 Kasım 2013, Cumartesi 08:49:28

HAVACILIK OTORİTELERİ İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

IATA bünyesinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve bu yıl ‘5-7 Kasım 2013’ tarihlerinde, İstanbul’da, “Küresel Kavşaklarda Güvenlik” ana başlığı altında değerlendirilecek
  • Pegasus caslisanina cay versin cozum sureci baslasin
  • Nasıl katılabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

“22. IATA AVSEC Konferansı”nda, güvenlik kapsamlı yeni bir anlayışın çizgileri, yönetim ve sektörün üst düzey temsilcilerinin bir araya geldiği bir dizi tartışma ve  seminer  çerçevesinde ana hatlarıyla belirleniyor. Konferansta, fikir ve operasyonel deneyimlerin değişimi, yeni beceri ve çözümlerin öğrenimi ve yarının çözümlerini inşa etme gibi belirlenmiş konu başlıkları, alanlarında yetkin isimlerce ele alınacak.

Konferans açılışında yer alacak ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, IATA Başkanı Tony Tyler, ICAO Genel Sekreteri Raymond Benjamin ve Amerika Birleşik Devletleri  Ulaştırma Güvenlik İdaresi Başkanı John Pistole’un katılımları ile 5 Kasım 2013, Salı günü gerçekleşecek, “Küresel Kavşaklarda Güvenlik” temalı “Düşünce Liderliği Paneli”nde, sektörel söz sahiplerinin gelişmekte olan yeni tehditler, artan yolcu sayıları ve yıllık kaynak kısıtlamalarının oluşturduğu olumsuz zeminde, düzenleyici geliştirme ve operasyonel şekillendirme zorluğuna karşı nasıl bir yaklaşım sergilemeleri gerektiği etrafında müzakere edilecek.

HAVACILIK OTORİTELERİ İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus caslisanina cay versin cozum sureci baslasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Nasıl katılabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000