20 Mayıs 2014, Salı 10:42:00

HAVACILIK FUARINA TÜRKİYE DAMGASI

Türkiye, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Uluslararası Uzay ve Havacılık Fuarı’na (ILA) bu yıl damgasını vuracak.
  • Abartmayalım
  • 2011 de çiğli hava üssünde yapılan airshow keşke bidaha düzenlense
  • Boy gösterme.. Duyunca Mutlu oluyoruz.. OG

20-25 Mayıs tarihlerinden Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek olan Uluslar arası Uzay ve Havacılık Fuarı, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın da katılacağı törenle kapılarını bugün ziyaretçilerine açıyor. İki yılda bir düzenlenen dev havacılık fuarına bu yıl Türkiye damga vuracak.

ILA Berlin Air Show’a 2008 yılından bu yana katılan Türkiye, bu yıl partner ülke olarak fuarda boy gösterecek. Bu yıl partner ülke olmanın etkisiyle daha geniş bir katılımla fuardaki yerini alacak olan Türkiye’nin yaklaşık 865 metrekarelik bir alanda ziyaretçilere tanıtılması planlanıyor.

Aynı zamanda NATO üyesi olan Türkiye’nin askeri uçakları da ILA Berlin Air Show’da sergilenecek. “Barış Kartalı” olarak bilinen Boeing 737 AEW&C, askeri kargo uçağı C-160D’nin yanı sıra Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi uçağı olarak bilinen F-16 C Blok-40 tipi uçağı SOLOTÜRK de ILA Berlin Air Show’daki yerini aldı. SOLOTÜRK’ün fuar ziyaretçilerine özel nefes kesen bir  gösteri yapması bekleniyor.

Yaklaşık bin 200 katılımcıyla düzenlenen dev organizasyonun 230 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapması beklenirken, Türk Hava Yolları da TSI tarafından üretilen yerli yolcu uçağı koltuklarının yer aldığı bir Boeing 737-800’yle fuara katılıyor.













©AirportHaber.com ÖZEL

HAVACILIK FUARINA TÜRKİYE DAMGASI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abartmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
2011 de çiğli hava üssünde yapılan airshow keşke bidaha düzenlense

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üretime Dayalı ~ 10 yıl önce
Boy gösterme.. Duyunca Mutlu oluyoruz.. OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000