28 Ocak 2009, Çarşamba 14:23:24

Havacılar myTECHNIC'te buluştu

Başta Hava Kuvvetleri Komutanlığı yetkilileri olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluşun katıldığı Türkiye Ulusal Havacılık Tahribatsız Muayene Kurulu, Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’nda bulunan myTECHNIC hangarında buluştu.
  • Sevgili hocam İlker SUNAOĞLUnun böyle bir göreve seçilmesinden dolayı tüm NDI ailesi olarak gurur duyuyoruz...
  • Arkadaşlarımızı takdire şayan çalışmalarından dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.Yolunuz açık olsun.. S.HARMANCI
  • bende bir ndt teknisyeni olarak mytecnic ndt ekibini ve özellikle ilker beye başarılar dilerim. mustafa demir
  • Türk Havacılık sektörüne çok iyi katılımlar saglayacak olan (NAndt-TR) Türkiye Ulusal Havacılık Tahribatsız Muayine kurulu aslında çok geç kalınmış bir olay olsada yinede kurulun kurulup onaylanmasını duymak çok sevindirici,Tüm çalışan emeği geçen kurul; kurucularını ve katılımcılarını kutlar ve bu işe baş koyan herkese Türk havacılık sektörüne hayırlı olsun diyorum.
  • Bu topluluğu kurup güzel bi şekilde yönetmek için şimdiye kadar çok geri kalmıştı Türkiye. Kadro, Sadece Havacılıktan Oluşan Uzmanlar Kontrolünde Olduğu sürece bu camia büyüyüp gelişmeye devam edecektir. Sivil Havacılığa Erol Koçer Bey ve öğrencileri büyük değerler katmıştır katmaya devam etmektedir. Bu yolda büyüyeceğiz. Türkiye daha fazla Level III Seviyede NDT cilere sahip olacaktır. Bu yola başkoyan herkese Hayırlı Olsun.
  • Hiçbirşey için geç kalmış değiliz.Atılan her adım çok büyük bir ilerlemedir.Türk havacılık sektörüne başarılı hizmetler vereceğine inandığım kurulu; kurucularını ,ve katılılımcılarını kutlar,iyi çalışmalar dilerim.
  • Erol bey ve İlker bey başta olmak üzere tüm myTECHNIC NDT ekibini tebrik eder bu kurulun havacılık sektörümüze başarılı hizmetler vereceğinden emin olduğumu belirtmek isterim. Özcan Uzunoğlu
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar; Havacılık sektörünün NDT 'de sabırsıslıkla beklediği bu ivmenin hızlandırılarak devamının gelmesini diliyorum. Onaylanan tüzük hayırlı olsun. Arkasından diğer çalışmaların gelmesini temenni ediyoruz. Tüm kurula iyi çalışmalar dileriz.

Havacılık sektöründe çalışan Tahribatsız Muayene (NDT) personelinin eğitim ve sınav hizmetlerini yürütecek, denetleyecek ve bu konuda sektöre rehberlik edecek olan  Türkiye Ulusal Havacılık Tahribatsız Muayene Kurulu (NAndtB-TR)’nun toplantısı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık MYO, Türk Standartları Enstitüsü , 5. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı, TAI Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş., TEI Tusaş Motor Sanayii A.Ş., MNG Teknik Uçak Bakım Hizmetleri A.Ş. ve myTECHNIC MRO Teknik Servis Sanayi Ticaret A.Ş. temsilcilerinin katılımıyla, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün gözlemcilerinin de takip ettiği bir toplantıyla, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’nda bulunan myTECHNIC Hangarı’nda yapıldı.
 
Kurul tüzüğünün onaylanarak yürürlüğe girdiği toplantıda, kurul başkanlığı görevine myTECHNIC MRO Teknik Servis Sanayi Ticaret A.Ş. de görevli Seviye 3 NDT Uzmanı M.İlker Sunaoğlu oy birliğiyle seçildi.
 
Bir sonraki toplantının önümüzdeki ay, THY Teknik A.Ş. tesislerinde yapılacağı belirtildi.

THY Teknik A.Ş.’de yapılacak kurulda, personel vasıflandırma ve belgelendirme süreçleriyle ilgili çalışma kurallarının görüşülerek onaylanması bekleniyor.

Havacılar myTECHNIC'te buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili hocam İlker SUNAOĞLUnun böyle bir göreve seçilmesinden dolayı tüm NDI ailesi olarak gurur duyuyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydın subası ~ 5 yıl önce
Sevgılı ilkeri kaybettık basımız sag olsun
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlarımızı takdire şayan çalışmalarından dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.Yolunuz açık olsun.. S.HARMANCI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bende bir ndt teknisyeni olarak mytecnic ndt ekibini ve özellikle ilker beye başarılar dilerim. mustafa demir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan AKAY ~ 15 yıl önce
Türk Havacılık sektörüne çok iyi katılımlar saglayacak olan (NAndt-TR) Türkiye Ulusal Havacılık Tahribatsız Muayine kurulu aslında çok geç kalınmış bir olay olsada yinede kurulun kurulup onaylanmasını duymak çok sevindirici,Tüm çalışan emeği geçen kurul; kurucularını ve katılımcılarını kutlar ve bu işe baş koyan herkese Türk havacılık sektörüne hayırlı olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NDT ~ 15 yıl önce
Bu topluluğu kurup güzel bi şekilde yönetmek için şimdiye kadar çok geri kalmıştı Türkiye. Kadro, Sadece Havacılıktan Oluşan Uzmanlar Kontrolünde Olduğu sürece bu camia büyüyüp gelişmeye devam edecektir. Sivil Havacılığa Erol Koçer Bey ve öğrencileri büyük değerler katmıştır katmaya devam etmektedir. Bu yolda büyüyeceğiz. Türkiye daha fazla Level III Seviyede NDT cilere sahip olacaktır. Bu yola başkoyan herkese Hayırlı Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali BİLDİ ~ 15 yıl önce
Hiçbirşey için geç kalmış değiliz.Atılan her adım çok büyük bir ilerlemedir.Türk havacılık sektörüne başarılı hizmetler vereceğine inandığım kurulu; kurucularını ,ve katılılımcılarını kutlar,iyi çalışmalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özcan Uzunoğlu ~ 15 yıl önce
Erol bey ve İlker bey başta olmak üzere tüm myTECHNIC NDT ekibini tebrik eder bu kurulun havacılık sektörümüze başarılı hizmetler vereceğinden emin olduğumu belirtmek isterim. Özcan Uzunoğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ~ 15 yıl önce
Çok Güzel Hareketler Bunlar; Havacılık sektörünün NDT 'de sabırsıslıkla beklediği bu ivmenin hızlandırılarak devamının gelmesini diliyorum. Onaylanan tüzük hayırlı olsun. Arkasından diğer çalışmaların gelmesini temenni ediyoruz. Tüm kurula iyi çalışmalar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000