14 Şubat 2010, Pazar 12:39:51

Havacılar Girne'de buluşacak

KKTC'de 5 Mart tarihinde düzenlenecek sempozyum, bilgilendirmeyi amaçlıyor.
  • HAVACILIK SEMPOZYUMUNA KATILABİLMEK İÇİN SABAH 0930'da GAU'de OLMAK YETERLİDİR.KATILIM BELGESİ ALABİLMEK İÇİN İSE SEMPOZYUMUN SABAH VE ÖĞLEDEN SONRAKİ BÖLÜMÜNE KATILMAK VE KİMLİK BELGESİNİ İBRAZ ETMEK GEREKMEKTEDİR. CTATCA BŞK İZZET DERKAN www.ctatca.org Ww
  • Esas bu işin kalitesinin üstadı CAS da... Bence değerlendirin.
  • GAÜ de sivil havacılık bölümünde duyduğumuz kadarı ile eğitmen yokmuş. Nasıl eğitim veriliyor ? Kim veriyor çok merak ediyoruz doğrusu. Okula bölüm açıp öğrencileri perişan etmeyin ne olur.
  • Size sanal havacılıkla ilgili bir mail atmıştım facebook da görmediniz herhalde cewap gelmedi da.. :)
  • bu sempozyuma dışardan katılmak mümkün mü?katılmak için ne gerekiyo?
  • Girne Amerikan üniversitesi havacılık kulübü KKTC de havacılık çalışmalarına öncülük ederek başladığı çalışmalarında güzel adamızda sektöre her anlamda katkı sağlamak için yola çıkmıştır,CTVAA nın basarılı çalışmalarını yurekten tebrik eder bundan sonraki çalışmalarında da yanlarında olmaktan onur duyarız.Girne Amerikan Üniversitesi Havacılık Kulübü kurucu başkanı Onur Demirci.Saygı ve sevgilerimle.
  • Kıbrısta da havacılığın varlığını ve gelişme gayretini tüm dünyaya duyurmaya çalışacağız.CTVAA Başkan Yardımcısı ve Girne Amerikan Universitesi Havacılık Yüksek Okulu Öğrencisi olarak tüm havacılığa gönül veren tüm meslektaşlarımızı aramızda görmekten gurur duyacağız..Sempozyumda Sanal Havacılığada Yer verilecektir. saygı ve sevgilerimle Burak Tayanç.

Düzenlenecek sempozyum ile ilgili TATCA bir açıklama yayınladı. İşte CTATCA'nın açıklaması;

CTATCA (Kıbrıs Türk Hava Trafik Kontrolörleri Derneği) 34.Kuruluş Yılı münasebeti ile Girne Amerikan Üniversitesi'nde 5 Mart 2010 tarihinde TATCA (Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği) ile ortak girişimi sonrası Sempozyum düşünülmüştür.

KKTC Halkının Havacılıkta bilgilendirilmesi için Havacılık Bölümünün tek olduğu Girne Amerikan Üniversitesi'nde Sempozyumun anlatılmasının iyi bir fırsat olacağı düşüncesi içerisindeyiz.

TATCA Merkez İstanbul Yönetim Kurulu, Ankara şubesi ,İzmir Şubesi,Dalaman Şubesi ,Antalya Şubesi ,TÖSHİD (Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği),TALPA (Türk Hava Yolları Pilotları Derneği) ve Pegasus Hava Yolları Türkiye yetkililerinden toplam 23 kişinin Sempozyuma katılımları beklenmektedir.

5 Mart'ta düzenlenecek Sempozyum GAÜ Milenyum Senato Salonu'nda yapılacaktır. Sempozyum; Sabah 09.30'da başlayıp 17.30'da katılım sertifikalarının katılımcılarına verilmesi ile son bulacaktır. Dernek Başkanlarının ortak imzaları ile verilecek bu değerli sertifikaya sahip olmak için sabah ve öğleden sonraki sempozyuma katılması gerekmektedir.

Başlıca Sponsor Firmalar; TÖSHİD, GAU, ATALASJET, PEGASUS Türkiye Yetkilileri, Sayar Turizim,Kıbrıs Türk Hava Sporları Federasyonu ,Çetinkaya Konfeksiyon,KTAMS, Ekin Adademir’dir. Sempozyum süresince Meydan sunumları, sektör Sunumları ve ilgili uçak şirket yetkili temsilcilerinin sunumları ve Kıbrıs Sanal Havacılık Derneği'nin sunumları da güne damgasını vuracaktır.

Havacılık tutkunları için de çok önemli olan bu sempozyum, Kıbrıs Türk Hava Trafik Kontrolörleri Derneği'nin (CTATCA) büyük başarısı olup ve güne katkıda bulunan değerli sponsorlarının vereceği destekle bir ilki daha başaracaktır. Sunumlardaki başlıca konular, Gelişen Havacılık ,Sektör, Meydan Anlatımları , İş Zorlukları ve başlıca Uçak Şirketlerinin sunumlarıdır.

CTATCA

Havacılar Girne'de buluşacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
HAVACILIK SEMPOZYUMUNA KATILABİLMEK İÇİN SABAH 0930'da GAU'de OLMAK YETERLİDİR.KATILIM BELGESİ ALABİLMEK İÇİN İSE SEMPOZYUMUN SABAH VE ÖĞLEDEN SONRAKİ BÖLÜMÜNE KATILMAK VE KİMLİK BELGESİNİ İBRAZ ETMEK GEREKMEKTEDİR. CTATCA BŞK İZZET DERKAN www.ctatca.org Ww

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Esas bu işin kalitesinin üstadı CAS da... Bence değerlendirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GAÜ de sivil havacılık bölümünde duyduğumuz kadarı ile eğitmen yokmuş. Nasıl eğitim veriliyor ? Kim veriyor çok merak ediyoruz doğrusu. Okula bölüm açıp öğrencileri perişan etmeyin ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Size sanal havacılıkla ilgili bir mail atmıştım facebook da görmediniz herhalde cewap gelmedi da.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sempozyuma dışardan katılmak mümkün mü?katılmak için ne gerekiyo?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Girne Amerikan üniversitesi havacılık kulübü KKTC de havacılık çalışmalarına öncülük ederek başladığı çalışmalarında güzel adamızda sektöre her anlamda katkı sağlamak için yola çıkmıştır,CTVAA nın basarılı çalışmalarını yurekten tebrik eder bundan sonraki çalışmalarında da yanlarında olmaktan onur duyarız.Girne Amerikan Üniversitesi Havacılık Kulübü kurucu başkanı Onur Demirci.Saygı ve sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrısta da havacılığın varlığını ve gelişme gayretini tüm dünyaya duyurmaya çalışacağız.CTVAA Başkan Yardımcısı ve Girne Amerikan Universitesi Havacılık Yüksek Okulu Öğrencisi olarak tüm havacılığa gönül veren tüm meslektaşlarımızı aramızda görmekten gurur duyacağız..Sempozyumda Sanal Havacılığada Yer verilecektir. saygı ve sevgilerimle Burak Tayanç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000