03 Mayıs 2013, Cuma 09:50:42

HAVA İŞ'TEN KRİTİK TOPLANTI

Hava İş Senikası grev yetkisini almasının ardından bugün toplanma kararı aldı...
  • vasıfsız lise diploması ile 5000 tl maaş alabileceğim bi iş söyleyin demiş birisi kabinden olmadığı belli çünkü kabindekiler en az yüksek okul mezunu ve herkezin en az bir yabancı dili var ayrıca kimse 5000 tl almıyor herkez uçtuğu kadar ve hakkettiğinden de daha az maaş alıyo emin olun.Kimsenin çalışma şartlarını bilmeden kabin ve kokpitle uğraşmayı bırakın artık.
  • bu yomıyeyı kım vereck dısarda arkadaslar ne grevı oturun oturdugunuz yerde
  • Kabin , sen kar'dan pay alamazken hakkın olanı ! elin gavuru şampiyonlar liginde final oynuyor diye sana verilmeyen paracıklar , onların ceplerinde , kasasında . Grev lütuf değil . HAK ! lufthansa grev yaptı ne oldu ?? Bırakın fakir edebiyatı yapmayı. Ver hakkımı herkes yoluna devam etsin . Dünyanın en iyisi olmak istiyorsan çalışanlarınla aynı safta yer alacaksın . Grevse greve gidilecek arkadaş. Kuldan korktuğunuz kadar ALLAH tan korksanız böyle ezilip büzülmezsiniz.
  • çalışanlar halinden memnun,memnun ki grevle ilgili düşüncelerini geçen yıl gördük. Biz işten atılanların da bir çoğu işe geri dönmek istemiyor. Sendika neyin derdinde..niye bizi bahane edip masaya oturmuyor..kim geri dönmek istiyor arkadaşım bir sor ilk önce...
  • Grevmi güldürmeyin kimle yapacaksınız biz uçuşdayız sizi bilmem..
  • ne grevi güldürmeyin beni... vasıfsız lise diplomasıyla ayda 5000 tl alabileceğim başka işveren nerden bulayım
  • Grevi sendika yapmaz çalışanlar yapar. Senin gibiler koyun gibi işe gidebilir önünde mani yok. Biz aslanlar gibi çıkacaz.
  • Sendika 10 senedir hangi konuda sukutu hayale uğrattı seni? Onu da bi anlatsaydın. Maaş farklarını indirirken iyiydi sendika. Senin gibiler her fırsatta laf sokuyor da birinizin sendikaya gidip ben sendikadan çıkıyorum aha da dilekçem dediğini duymadık. Son 10 senedir benim de sukutu hayalim bu.
  • 1 aydır bas bas bağırıyıorum. Sendikagrev yapmayacak. Yapmaz, yapamaaazzz.. Kimsenin gözü kesmez greve çıkmaya. Çünkü sendika greve çıkabilecek derecede güçlü değil. THY çalışanlarının %80'i greve gitmek istemz. 2 kere 2 = 4. Varsa itirazı olan beri gelsin. Ve adım gibi eminim sözleşme THY'nin şartlarını daha çok kapsayacak şekilde sonuçlanacak. Sendika son 10 yılda olduğu gibi sükut-u hayale uğrayacak ve uğratacak...
  • Deve kusuna uc demisler ben deveyim demis yuru demisler ben kusum demis... bu kadar zor mu arkadas bu isin cozumu... hem 305 calisan zor bir donem.geciriyor hemde calidanlar acaba grev olacak mi kovulacak miyiz korkusu yasiyor ... bir senedir bu insanlara eziyed edenlere hakkimi helal etmiyorum

Türk Hava Yolları ile yapılan 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması sonrasında grev kararını asan ve grev yetkisini de alan Hava İş Sendikası bugün toplanma kararı aldı.

Hava İş'ten yapılan açıklamada:

Sendikamız Başkanlar Kurulu’nun 29 Nisan’da gerçekleştirdiği toplantı sonucunda, Hava-iş Genel Merkez Yönetim Kuruluna verilen yetki ile 3 Mayıs saat 10.00’da THY 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi uyuşmazlığı ile ilgili toplanacaktır.

Gerçekleşen toplantı sonrası Hava-iş Genel Merkez Yönetim Kurulu, saat 12.00’da sendikamız genel merkezinde basın açıklaması yapacaktır.

HAVA İŞ'TEN KRİTİK TOPLANTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Kokpit ~ 11 yıl önce
vasıfsız lise diploması ile 5000 tl maaş alabileceğim bi iş söyleyin demiş birisi kabinden olmadığı belli çünkü kabindekiler en az yüksek okul mezunu ve herkezin en az bir yabancı dili var ayrıca kimse 5000 tl almıyor herkez uçtuğu kadar ve hakkettiğinden de daha az maaş alıyo emin olun.Kimsenin çalışma şartlarını bilmeden kabin ve kokpitle uğraşmayı bırakın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GARSON... ~ 11 yıl önce
bu yomıyeyı kım vereck dısarda arkadaslar ne grevı oturun oturdugunuz yerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dortmund ~ 11 yıl önce
Kabin , sen kar'dan pay alamazken hakkın olanı ! elin gavuru şampiyonlar liginde final oynuyor diye sana verilmeyen paracıklar , onların ceplerinde , kasasında . Grev lütuf değil . HAK ! lufthansa grev yaptı ne oldu ?? Bırakın fakir edebiyatı yapmayı. Ver hakkımı herkes yoluna devam etsin . Dünyanın en iyisi olmak istiyorsan çalışanlarınla aynı safta yer alacaksın . Grevse greve gidilecek arkadaş. Kuldan korktuğunuz kadar ALLAH tan korksanız böyle ezilip büzülmezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
çalışanlar halinden memnun,memnun ki grevle ilgili düşüncelerini geçen yıl gördük. Biz işten atılanların da bir çoğu işe geri dönmek istemiyor. Sendika neyin derdinde..niye bizi bahane edip masaya oturmuyor..kim geri dönmek istiyor arkadaşım bir sor ilk önce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 11 yıl önce
Grevmi güldürmeyin kimle yapacaksınız biz uçuşdayız sizi bilmem..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737'ye ~ 11 yıl önce
Düşüncenize saygı duyuyorum.Greve katılmak istemeyebilirsiniz ama bunu işten çıkarılan insanların haksız yere çektiği sıkıntılar üzerine bari gülerek değil üzülerek belirtin
kabin ~ 11 yıl önce
ne grevi güldürmeyin beni... vasıfsız lise diplomasıyla ayda 5000 tl alabileceğim başka işveren nerden bulayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi havayolu ? ~ 11 yıl önce
kendini geliştirip lise diplomanın üzerine birşey ekleyemediysen evet o 5000 sana çok arkadaşım ama merak ettiğim şu ki aynı firmada çalışıp 5000 lira alana pek rastlayamadık sen hangi havayollarında uçuyorsun? anlaşılan şu ki sen içtikten sonra uçanlardansın.yoksa bir insan kendini küçük görüp aşağılayan bir yorumu ulu orta;takip edilen bir siteye atmaz diye düşünüyorum !
Personelcan ~ 11 yıl önce
Grevi sendika yapmaz çalışanlar yapar. Senin gibiler koyun gibi işe gidebilir önünde mani yok. Biz aslanlar gibi çıkacaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 11 yıl önce
Neden o zaman grev kararını sendika alıyor. Senin gibi koyun dahi olamayacaklarda her gördüğü çobanın peşinden gidiyor işte. Görecez bakalım greve kaç gün hatta kaç saat dayanabileceksiniz. Ben maaşımı nerden alıyorsam, orada çalışmaya devam ederim. en azından benim peşinden gittiğim sadece şirketim var. senin gibi rüzgarın yönüne göre birilerinin peşine girmiyorum bayım...
Personelmiş ~ 11 yıl önce
Sendika 10 senedir hangi konuda sukutu hayale uğrattı seni? Onu da bi anlatsaydın. Maaş farklarını indirirken iyiydi sendika. Senin gibiler her fırsatta laf sokuyor da birinizin sendikaya gidip ben sendikadan çıkıyorum aha da dilekçem dediğini duymadık. Son 10 senedir benim de sukutu hayalim bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 11 yıl önce
1 aydır bas bas bağırıyıorum. Sendikagrev yapmayacak. Yapmaz, yapamaaazzz.. Kimsenin gözü kesmez greve çıkmaya. Çünkü sendika greve çıkabilecek derecede güçlü değil. THY çalışanlarının %80'i greve gitmek istemz. 2 kere 2 = 4. Varsa itirazı olan beri gelsin. Ve adım gibi eminim sözleşme THY'nin şartlarını daha çok kapsayacak şekilde sonuçlanacak. Sendika son 10 yılda olduğu gibi sükut-u hayale uğrayacak ve uğratacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Deve kusuna uc demisler ben deveyim demis yuru demisler ben kusum demis... bu kadar zor mu arkadas bu isin cozumu... hem 305 calisan zor bir donem.geciriyor hemde calidanlar acaba grev olacak mi kovulacak miyiz korkusu yasiyor ... bir senedir bu insanlara eziyed edenlere hakkimi helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000