09 Ocak 2014, Perşembe 15:46:31

HAVA İŞ'TEN FLAŞ AÇIKLAMA

Hava İş Sendikası, THY ile görüşmeleri devam eden 305 konusuna ilişkin bir açıklama yaptı.
  • Boşa kafa yormayın... tazminatı nı alanda almayanda bir şekilde eşit duruma getirilecek. Niye insanların kafalarını bulandırıyorsunuz hatta aralarını açmaya çalışıyorsunuz. İnanın ki sizin kadar düşünmüyordur 305 bunu. Ayrıca bugüne kadar sanki çok hak hukuk için kılınızı kıpırdattınız da şimdi ahkam kesiyorsunuz!!! 305 ve aileleri haricinde kimse yorum yapmasın artık. ..
  • Bu haberlerdeki haberdar soyadı tanıdık geliyor ...!!! Bunlar daha iyi günleriniz
  • siz daha cooook atıllayı arıyacaksınız !!!!!
  • Turk pilotlardan avron kartı icin 10 tl az,daha fazla alınmalı.1000tl versinler.nasil olsa sesleri cikmaz,çıkamaz..
  • Hala neyin pesindeler anlamiyorum. Hem tazminat alacak hemde ise eski haklariyla geri donecek oldu o zaman . Suanda tazminat almamis olanlara buyuk haksizlik yapiliyor. 305 kendi icinde catisiyor. Bunun neresi birliktelik neresi yoldaslik. Artik bi sonuca baglasinlar ve ekmek bekleyen bu insanlar ekmegini kazansin
  • 305 şirketine ihanet etti diyen arkadaşlar! !!! Sizde çok iyi biliyorsunuz ki o gün o basın açıklamasında sadece 305 kişi yoktu.!! O gün orda atılanın 10 katı insan vardı. .. eee bu atılanların yerinde sende olabilirdin. Belki sende ordayın! Hayret bile bile bu kadar boş konuşuyorsunuz... inanıyorum ki isteyen herkes geri alınacak... tabi ki yönetim bir kaç kişi yi eleyebilir. Herkes kendince haklı fakat o elenecek olanlarda zaten dönmek istemeyecektir... merak etmeyin o insanlardan hiç kimse sizin kadar iki yüzlü değildir. Daha düne kadar arayıp sormayan arkadaşlar. .. bir aydır arıyor. İlginç tabi yüzyüze bakacağız ya :))) iki yüzlülük falan neysede Allah yüzsüzlerden korusun... eşimese diyorum, herşeyin hayırlısı. İnşallah herkes için hayırlı olur.
  • Sayın Hava İş yönetimi hukukçulara sordum,işverenin önümüze koyduğu fazla çalışma muvafakatnamesini imzalamayın diyorlar.Emek Meclisi açıklamasında bu uygulamanın TİS'e aykırı olduğunu söylüyor.Siz bu konuda kuzuların sessizliğini oynuyorsunuz.Bir cevap lütfen ne yapacağız.Bize atilayı aratmayın?
  • NE GÜZEL AYLAR BOYUNCA YÖNETİME BEDDUA KÜFÜR HAVADA UÇSUN SONRA HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ BU ATILANLAR GERİ ALINSIN
  • Show yapma tribünlere oynama vakti bitti maç uzatmalara gitmeye başladı.Tatlıbal efendi geçen yazımda da sana söylemiştim Show yapmaya gerek yok işverenin teklifini kabul et diye yine söylüyorum zamanında hatalar yapıldı karşılıklı hatalar yapıldı.Gel biz bunu sineye çekelim karşılıklı daha fazla oynamayalım abilerle ablalarla kardeşlerle bacılarla. Aynısı senin başına gelirse keser döner sap döner gün gelir devran döner bunu unutma !!! Kayıplar kaybedildi zaten şu an yeni kabin memuru alımıda var.Fazla uzatmaya gerek yok at altın golünü sevindir herkesi Saygılar...
  • Onu bunu bırakın da türk pilotlar neden apron kartına 10 tl veriyo 30 senedir bunu ödeyen THY yönetimi neyin peşinde acaba?? YABANCI PİLOTLARA BELEŞ KABİNE BELEŞ BİZE 10 TL bu neyin kafası birisi açıklasın ???? Yine hangi sivri zekalı gn mdlük personeli terfi peşinde koşuyo acaba ??

Hava İş Sendikası, THY ile görüşmeleri devam eden 305 konusuna ilişkin bir açıklama yaptı. 

Sendika, işten çıkarılan 305 personelden işe dönmek isteyenler için yapılan görüşmelerin tahmin edilenden daha uzun sürebileceğini vurgulayarak, üyelerden anlayış göstermelerini istedi.

Yapılan açıklama:

Değerli Üyelerimiz,

Aralık ayının sonunda uzun süredir mağdur olan, işten çıkarılan 305 THY çalışanın işe iadeleri konusunda sendikamızın THY yönetimi ile anlaşmaya vardığını ve dönmek isteyenlerin tamamının THY’deki işlerine geri döneceklerine dair bilgiyi sizlerle paylaştık.

İşe geri dönecek 305 kişinin bazılarının davası devam etmekte olup, bazıları tazminatlarını alarak farklı yerlerde çalışmaya başlamıştır. Yönetimimiz ve THY yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen komisyon toplantılarında bu durumların hepsi tek tek değerlendirilmektedir. Sendikamızın amacı maksimum kazançla üyelerimizin işlerine geri dönmelerini sağlamaktır. O nedenle süreç beklenenden biraz daha uzun olmaktadır.

Bir buçuk yılı aşkın süredir bu zorluklarla boğuşan siz değerli üyelerimizden ve ailelerinden beklentimiz, kazanımların daha fazla olması için bize biraz daha anlayış gösterip sabırlı olmanızdır. Sendika yönetimi olarak Ocak ayı bitmeden 305 üyemizin evinde uzun zamandır yitirilmiş huzur ve mutluluğu yeniden oluşturacağımızdan eminiz.

Siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ve destekle gerçekleştirdiğimiz kazanımlarımızı, olumlu gelişmeleri web sitemizden duyurmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla…

HAVA İŞ'TEN FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

... ~ 10 yıl önce
Boşa kafa yormayın... tazminatı nı alanda almayanda bir şekilde eşit duruma getirilecek. Niye insanların kafalarını bulandırıyorsunuz hatta aralarını açmaya çalışıyorsunuz. İnanın ki sizin kadar düşünmüyordur 305 bunu. Ayrıca bugüne kadar sanki çok hak hukuk için kılınızı kıpırdattınız da şimdi ahkam kesiyorsunuz!!! 305 ve aileleri haricinde kimse yorum yapmasın artık. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu haberlerdeki haberdar soyadı tanıdık geliyor ...!!! Bunlar daha iyi günleriniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atillaaaa ~ 10 yıl önce
siz daha cooook atıllayı arıyacaksınız !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turk pilotlardan avron kartı icin 10 tl az,daha fazla alınmalı.1000tl versinler.nasil olsa sesleri cikmaz,çıkamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 10 yıl önce
Hala neyin pesindeler anlamiyorum. Hem tazminat alacak hemde ise eski haklariyla geri donecek oldu o zaman . Suanda tazminat almamis olanlara buyuk haksizlik yapiliyor. 305 kendi icinde catisiyor. Bunun neresi birliktelik neresi yoldaslik. Artik bi sonuca baglasinlar ve ekmek bekleyen bu insanlar ekmegini kazansin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
305 şirketine ihanet etti diyen arkadaşlar! !!! Sizde çok iyi biliyorsunuz ki o gün o basın açıklamasında sadece 305 kişi yoktu.!! O gün orda atılanın 10 katı insan vardı. .. eee bu atılanların yerinde sende olabilirdin. Belki sende ordayın! Hayret bile bile bu kadar boş konuşuyorsunuz... inanıyorum ki isteyen herkes geri alınacak... tabi ki yönetim bir kaç kişi yi eleyebilir. Herkes kendince haklı fakat o elenecek olanlarda zaten dönmek istemeyecektir... merak etmeyin o insanlardan hiç kimse sizin kadar iki yüzlü değildir. Daha düne kadar arayıp sormayan arkadaşlar. .. bir aydır arıyor. İlginç tabi yüzyüze bakacağız ya :))) iki yüzlülük falan neysede Allah yüzsüzlerden korusun... eşimese diyorum, herşeyin hayırlısı. İnşallah herkes için hayırlı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 10 yıl önce
Sayın Hava İş yönetimi hukukçulara sordum,işverenin önümüze koyduğu fazla çalışma muvafakatnamesini imzalamayın diyorlar.Emek Meclisi açıklamasında bu uygulamanın TİS'e aykırı olduğunu söylüyor.Siz bu konuda kuzuların sessizliğini oynuyorsunuz.Bir cevap lütfen ne yapacağız.Bize atilayı aratmayın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İKİ YÜZLÜLÜK ~ 10 yıl önce
NE GÜZEL AYLAR BOYUNCA YÖNETİME BEDDUA KÜFÜR HAVADA UÇSUN SONRA HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ BU ATILANLAR GERİ ALINSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 yuzlu ~ 10 yıl önce
onlar alınmıyor zaten merak etme yonetimdekielrde senin kadar düşünebiliyor.
Dispatch ~ 10 yıl önce
Show yapma tribünlere oynama vakti bitti maç uzatmalara gitmeye başladı.Tatlıbal efendi geçen yazımda da sana söylemiştim Show yapmaya gerek yok işverenin teklifini kabul et diye yine söylüyorum zamanında hatalar yapıldı karşılıklı hatalar yapıldı.Gel biz bunu sineye çekelim karşılıklı daha fazla oynamayalım abilerle ablalarla kardeşlerle bacılarla. Aynısı senin başına gelirse keser döner sap döner gün gelir devran döner bunu unutma !!! Kayıplar kaybedildi zaten şu an yeni kabin memuru alımıda var.Fazla uzatmaya gerek yok at altın golünü sevindir herkesi Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron kartı ~ 10 yıl önce
Onu bunu bırakın da türk pilotlar neden apron kartına 10 tl veriyo 30 senedir bunu ödeyen THY yönetimi neyin peşinde acaba?? YABANCI PİLOTLARA BELEŞ KABİNE BELEŞ BİZE 10 TL bu neyin kafası birisi açıklasın ???? Yine hangi sivri zekalı gn mdlük personeli terfi peşinde koşuyo acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km1 ~ 10 yıl önce
ben verim paranıda sus 10 tl için burda sızlanma okadar para alıyosun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000