19 Mart 2014, Çarşamba 15:22:50

HAVA İŞ TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI!

Hava İş yönetiminin 24 yıl sonra değişmesinin ardından THY'den ilk kez bir yönetici sendikayı ziyaret etti.
  • bu resimden kaç kişi hangi isnatlarla thy den kovuldu... vay be
  • Guzel bir goruntu olmus,sendika ve is veren beraberce calisanlar icin guzel calismalar yapilir.Kavgadan uzak,yikici degil yapici uyesi icin calisan iste gercek sendika yonetimi hayirli olsun hepimiz icin.
  • Yusuf Bolayırlı,Başta olmak üzere daha öncede sendika ziyaretleri yapıldı.Bu bir ilk değildir bilgilerinize.
  • rapor nedenı ıle ıs aktı fesh edılenler ıcınde bıseyler yapılsın..kac yıldır dogru duzgun bı ıs bulamadım perısan haldeyım..haksız yere 1 yılda 20 gun raporum var dıye ısten cıkarıldım sendıka sesımızı duy !!!!!!
  • Sendıkacılıgın kavga gurultu patırtı olmadıgını gosteren reform hareketıne sn Omer Faruk Bey,Selım Kahraman ve THY personelının bu zıyaretı cok ısabetlı olmustur.Iste ozlenen tablo budur.Bıze kavga kufur degıl calısmak calısmak kalkınmak ulkemızı omuzlarımız uzerınde daha yukseklere tasımak lazımdır...
  • sendika görüşmelerinde ahl kismindaki temsilci arkadaşlara özellikle tesekkur etmek isterim. Sonucta ben 4 sene de mng de hiçbir şey alamayan biri olarak söylüyorum. Sendika soyle sendika böyle diyen arkadaşlar gidin konuşun mudurlerle gidin konuşun insan kaynaklari ile. Sizi dinleyen birini bulun ondan sonra atin konusun. Ben bizim ahl kisminda olan temsilcilere hakkımı helal ediyorum. Isveren evet yan ciziyor sendika evet yan ciziyor ama bunun sucunu temsilci arkadaslara atmakla olmaz. Sonucta onlar da bizlerle calisan ekmegini kazanan insanlar. Temsilcileri herkes teknik direktor olarak goruyorlar. Gelirken aslan kaplan denir işler yolunda gitmeyince hepsi kotu. Olmaz ayiptir etmeyin diyen arkadaslar kendileri temsilci olsunlar da görelim
  • Baski ve tehdit ile belirlenen delege, yapilan secim ve secimi bir tek kelime dahi etmeden kazanan bir baskan ve yonetim. Baskiyi ve tehdidi yapan TK yonetimi sectigi sendika yonetimini ziyaret etmis ve bu ilkmis. HARAM OLSUN !!!!
  • Reform Hareketi sendika seçimlerini kazansın diye Hamdi Bey'in talimatıyla seçimlere illegal müdahalede bulunan Ömer Faruk Bey, eserini görmeye gitmiş. Bundan daha doğal ne olabilir.
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar.
  • Sefa .Ali ağabey sayın haber yazarı ha BOM da bizi teknik diye alıp surundurenler şimdi yine yalan söyleyip cumartesi 2.5 ve izinsiz düşürmeye çalışıyor yardım lütfen. HAVA IS bizi sen bu hallere dusurdun

Hava İş yönetiminin 24 yıl sonra değişmesinin ardından THY'den ilk kez bir yönetici sendikayı ziyaret etti.

Atilay Ayçin başkanlığındaki Hava İş yönetimiyle Toplu İş Sözleşmesi (TİS) süreçleri dışında görüşmeyen THY yönetimi, yapılan son seçimde sendika yönetiminin değişmesiyle tabuları da yıkmış oldu. Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Öztürk Hava İş'i ziyaret ederek başarılar diledi.

Hava İş'in Bakırköy'deki Genel Merkezi'ne giderek sendika yönetimiyle bir araya gelen Öztürk'ün, hem başarı dileklerini ilettiği hem de işe dönüş süreciyle ilgili fikir alış verişinde bulunduğuu öğrenildi. 

Bu ziyaretle birlikte sendika tarihinde bir ilk yaşanarak THY yönetiminden bir yönetici ilk kez Hava İş'i ziyaret etmiş oldu.

HAVA İŞ TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Bu resim ~ 7 yıl önce
bu resimden kaç kişi hangi isnatlarla thy den kovuldu... vay be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Guzel bir goruntu olmus,sendika ve is veren beraberce calisanlar icin guzel calismalar yapilir.Kavgadan uzak,yikici degil yapici uyesi icin calisan iste gercek sendika yonetimi hayirli olsun hepimiz icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 10 yıl önce
Yusuf Bolayırlı,Başta olmak üzere daha öncede sendika ziyaretleri yapıldı.Bu bir ilk değildir bilgilerinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rapor nedenı ıle ~ 10 yıl önce
rapor nedenı ıle ıs aktı fesh edılenler ıcınde bıseyler yapılsın..kac yıldır dogru duzgun bı ıs bulamadım perısan haldeyım..haksız yere 1 yılda 20 gun raporum var dıye ısten cıkarıldım sendıka sesımızı duy !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogru hareket ~ 10 yıl önce
Sendıkacılıgın kavga gurultu patırtı olmadıgını gosteren reform hareketıne sn Omer Faruk Bey,Selım Kahraman ve THY personelının bu zıyaretı cok ısabetlı olmustur.Iste ozlenen tablo budur.Bıze kavga kufur degıl calısmak calısmak kalkınmak ulkemızı omuzlarımız uzerınde daha yukseklere tasımak lazımdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy habom ~ 10 yıl önce
sendika görüşmelerinde ahl kismindaki temsilci arkadaşlara özellikle tesekkur etmek isterim. Sonucta ben 4 sene de mng de hiçbir şey alamayan biri olarak söylüyorum. Sendika soyle sendika böyle diyen arkadaşlar gidin konuşun mudurlerle gidin konuşun insan kaynaklari ile. Sizi dinleyen birini bulun ondan sonra atin konusun. Ben bizim ahl kisminda olan temsilcilere hakkımı helal ediyorum. Isveren evet yan ciziyor sendika evet yan ciziyor ama bunun sucunu temsilci arkadaslara atmakla olmaz. Sonucta onlar da bizlerle calisan ekmegini kazanan insanlar. Temsilcileri herkes teknik direktor olarak goruyorlar. Gelirken aslan kaplan denir işler yolunda gitmeyince hepsi kotu. Olmaz ayiptir etmeyin diyen arkadaslar kendileri temsilci olsunlar da görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAHTE ~ 10 yıl önce
Baski ve tehdit ile belirlenen delege, yapilan secim ve secimi bir tek kelime dahi etmeden kazanan bir baskan ve yonetim. Baskiyi ve tehdidi yapan TK yonetimi sectigi sendika yonetimini ziyaret etmis ve bu ilkmis. HARAM OLSUN !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 10 yıl önce
Reform Hareketi sendika seçimlerini kazansın diye Hamdi Bey'in talimatıyla seçimlere illegal müdahalede bulunan Ömer Faruk Bey, eserini görmeye gitmiş. Bundan daha doğal ne olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 10 yıl önce
Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem teknik ~ 10 yıl önce
Sefa .Ali ağabey sayın haber yazarı ha BOM da bizi teknik diye alıp surundurenler şimdi yine yalan söyleyip cumartesi 2.5 ve izinsiz düşürmeye çalışıyor yardım lütfen. HAVA IS bizi sen bu hallere dusurdun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000