17 Mayıs 2013, Cuma 14:54:38

HAVA İŞ: HANİ BİR KİŞİ BİLE GREVDE DEĞİLDİ!

Hava İş Sendikası, THY'nin '209 kabin memurunun uçuşlarını kestik' açıklamasına cevap verdi.
  • bence THY çalışanları hakettiklerinden fazlasını aldıkları düşünüyor, ve greve destek vermeyerek bunu kayıt altına almışlar.. Ben THY yöneticisi olsam ücretleri %5 azaltıp çalışma saatlerini SHGM limitlerine kadar arttırırdım. THY personelinin hakettiği budur.
  • Arkadaslar bir sorum var musaadenizle. Sendika ne icin kurulur, su anda grev yapilmasina karar verildiyse ne istenmektedir de yonetimvermemistir. Birakin kac uyesi oldugunu, su an grev yapanlar ne icin yapmaktadir, yapmayanlar niye destek vermemektedir. Daha fazla kafanizi karistirmayayim isin ozeti su, eger sizin icin hak talep eden sendikanin arkasinda durmayacaksaniz ne diye sendikaya uye oldunuz. Hadi tuzunuz kuru da destek vermiyorsunuz neden destek verenlere kostek oluyorsunuz. Gecen grevde isten cikarilan iscilere sirtinizi donunce elinize ne geciyor. Bir tek gun birlik olmus olsaydiniz zaten 2-3 saat icerisinde bu is kendiliginden cozulurdu. Topcu + kotil gider isten cikarilanlar ise baslardi bu surec de biterdi. Denemesi bedava.
  • Gelin yerinde görün 200 kişimi 1200 kişimi vardı bugun Genel Müdürlüğün önünde.. Ayrıca bu sayı oraya gelenlerin sayısı, gelmeyip grev yapan da var bunu unutmayın.. Airport haber yayınlasana bugun çekilen resimleri !!!!
  • DIKKAT!!! Bir ekip tahsis gorevlisi olarak sunlari soyleyebilirim, greve buyuk bir katilim var, katilmayan kisim ise part-time statusundeki kabin memurlaridir, yillarin purserlari, kontrol kabin amirleri bile grev yeleklerini giyip suan ekip odalarinin girisinde grev gozculugu yapiyor, yandan medya bunlari hic bir sekilde yayinlamiyor, bizlere ucaklara ekip ayarlattiklarinda amirsiz ekipler ayarlatiyorlar, kidemli kabin memuru (km-1) arkadasi, kagit ustunde amir olmus gostererek amirsiz ucuslar yaptiriyorlar, 777 ve 340 ucuslarinda sertifikasiz memurlar ucmakta, ER seferlerde buyuk sıkıntılar var, kaptan pilot ve f/o lardan da greve katilan kisler var ama medya bunlari soylemiyor, part-time kabin memurlari isten atilma tehdidiyle yeniden ucusa gonderiliyor, butun birim baskanliklari ekip odasinda herkesi ikna etmeye ve ucusa gondermeye calisiyor, suan mesayim bitmek uzere ve bizlerede baskı olusturmaya basladilar seflerimiz fazla mesaiye kalmamiz icinbizi ikna etmeye calisiyor
  • Sendika için tam bir acizlik göstergesi. 14.000 işçiyi temsil eden sendika 209 kişinin grev yapmasını yeterli görüp zil takıp oynuyor. Ya gidin işinize be kardeşim. İyice saçmaladınız. Bu kadar aciz ve rezil duruma düşmüş bir sendika dünyanın neresinde var?
  • Airport haber lutfen grev alanindaki son fotograflari da yayinlasin. Eger kendisinde yoksa ben gondermeye hazirim. Isveren tarafindan yayin yapan bir haber sitesi izlenimini coktandir veriyor.
  • BEN APRONDA ÇALIŞIYORUM ÜÇ GÜNDÜR AŞIRI YOĞUNLUK VAR SEFERLERDE HERHANGİ BİR İPTAL YADA ROTAR YOK.
  • bomba patlar 170 kişi ölür 45 kişi öldü denir. aynı taktik burada da geçerli nasıl olsa kimsenin kimseden haberi yok. asıl sayı fazla olmasın yoksa ?
  • çığ gibi büyüyor destek, asıl siz yarını bekleyin 314 kişi olacak bu rakam, hele şu bitmez tükenmez yedek personel bir bitsin.. yerde kalan uçak sayısı 400'e varacak.. ÇIRPINDIKÇA BATAN, BATTIKÇA DA ÇIRPINAN SENDİKA YÖNETİCİLERİ, AYNAYA BAKIN BİR YAV BİZ NERDE YANLIŞ YAPIYORUZ DİYE??
  • Kardeşim mesaj atıp durma telefona yeter beeee

Hava İş Sendikası'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İşveren iyice zora girdiği için artık akıl almaz kara propagandaya başladı. DHMİ, SHGM bir kısım medya da bunun aracı olarak kullanılıyor. Yalan haberlerle sizlerin direnci kırılmaya çalışılıyor. Yasa gereği greve çıkan işçi zaten o saatten itibaren çalışmıyor demektir. İşveren özellikle bir rakam ortaya atarak sizlerin moralini bozmak için bu taktiği kullanıyor. Hani 1 kişi bile grevde değildi?"

HAVA İŞ: HANİ BİR KİŞİ BİLE GREVDE DEĞİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

TC-UBR ~ 11 yıl önce
bence THY çalışanları hakettiklerinden fazlasını aldıkları düşünüyor, ve greve destek vermeyerek bunu kayıt altına almışlar.. Ben THY yöneticisi olsam ücretleri %5 azaltıp çalışma saatlerini SHGM limitlerine kadar arttırırdım. THY personelinin hakettiği budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ve ne için ~ 11 yıl önce
Arkadaslar bir sorum var musaadenizle. Sendika ne icin kurulur, su anda grev yapilmasina karar verildiyse ne istenmektedir de yonetimvermemistir. Birakin kac uyesi oldugunu, su an grev yapanlar ne icin yapmaktadir, yapmayanlar niye destek vermemektedir. Daha fazla kafanizi karistirmayayim isin ozeti su, eger sizin icin hak talep eden sendikanin arkasinda durmayacaksaniz ne diye sendikaya uye oldunuz. Hadi tuzunuz kuru da destek vermiyorsunuz neden destek verenlere kostek oluyorsunuz. Gecen grevde isten cikarilan iscilere sirtinizi donunce elinize ne geciyor. Bir tek gun birlik olmus olsaydiniz zaten 2-3 saat icerisinde bu is kendiliginden cozulurdu. Topcu + kotil gider isten cikarilanlar ise baslardi bu surec de biterdi. Denemesi bedava.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıkk ~ 11 yıl önce
Gelin yerinde görün 200 kişimi 1200 kişimi vardı bugun Genel Müdürlüğün önünde.. Ayrıca bu sayı oraya gelenlerin sayısı, gelmeyip grev yapan da var bunu unutmayın.. Airport haber yayınlasana bugun çekilen resimleri !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekip tahsis ~ 11 yıl önce
DIKKAT!!! Bir ekip tahsis gorevlisi olarak sunlari soyleyebilirim, greve buyuk bir katilim var, katilmayan kisim ise part-time statusundeki kabin memurlaridir, yillarin purserlari, kontrol kabin amirleri bile grev yeleklerini giyip suan ekip odalarinin girisinde grev gozculugu yapiyor, yandan medya bunlari hic bir sekilde yayinlamiyor, bizlere ucaklara ekip ayarlattiklarinda amirsiz ekipler ayarlatiyorlar, kidemli kabin memuru (km-1) arkadasi, kagit ustunde amir olmus gostererek amirsiz ucuslar yaptiriyorlar, 777 ve 340 ucuslarinda sertifikasiz memurlar ucmakta, ER seferlerde buyuk sıkıntılar var, kaptan pilot ve f/o lardan da greve katilan kisler var ama medya bunlari soylemiyor, part-time kabin memurlari isten atilma tehdidiyle yeniden ucusa gonderiliyor, butun birim baskanliklari ekip odasinda herkesi ikna etmeye ve ucusa gondermeye calisiyor, suan mesayim bitmek uzere ve bizlerede baskı olusturmaya basladilar seflerimiz fazla mesaiye kalmamiz icinbizi ikna etmeye calisiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sopa ~ 11 yıl önce
Sen nasıl bir yalancısın yahu!
Fake ~ 11 yıl önce
Hiç inandırıcı olmamış
tebrikler ~ 11 yıl önce
doğruları yazmışsın arkadaşım, eline sağlık.
komedi ~ 11 yıl önce
palavranın sınırı biz havacılar için bile vardır lütfen menzili aşmayın yalanda
Avunuyor musun? ~ 11 yıl önce
Sendika için tam bir acizlik göstergesi. 14.000 işçiyi temsil eden sendika 209 kişinin grev yapmasını yeterli görüp zil takıp oynuyor. Ya gidin işinize be kardeşim. İyice saçmaladınız. Bu kadar aciz ve rezil duruma düşmüş bir sendika dünyanın neresinde var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rica! ~ 11 yıl önce
Airport haber lutfen grev alanindaki son fotograflari da yayinlasin. Eger kendisinde yoksa ben gondermeye hazirim. Isveren tarafindan yayin yapan bir haber sitesi izlenimini coktandir veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 11 yıl önce
aynen katılıyorum.
TGS ~ 11 yıl önce
BEN APRONDA ÇALIŞIYORUM ÜÇ GÜNDÜR AŞIRI YOĞUNLUK VAR SEFERLERDE HERHANGİ BİR İPTAL YADA ROTAR YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı taktik ~ 11 yıl önce
bomba patlar 170 kişi ölür 45 kişi öldü denir. aynı taktik burada da geçerli nasıl olsa kimsenin kimseden haberi yok. asıl sayı fazla olmasın yoksa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi Abi ~ 11 yıl önce
çığ gibi büyüyor destek, asıl siz yarını bekleyin 314 kişi olacak bu rakam, hele şu bitmez tükenmez yedek personel bir bitsin.. yerde kalan uçak sayısı 400'e varacak.. ÇIRPINDIKÇA BATAN, BATTIKÇA DA ÇIRPINAN SENDİKA YÖNETİCİLERİ, AYNAYA BAKIN BİR YAV BİZ NERDE YANLIŞ YAPIYORUZ DİYE??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az kaldı ~ 11 yıl önce
ER'da olan, ER boşunu kullanan BI olan yüzlerce personel var, eldekilerle ne kadar döndürebileceksiniz. Bunu sizde biliyorsunuz ya....
Thy çalışanı ~ 11 yıl önce
Kardeşim mesaj atıp durma telefona yeter beeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000