14 Kasım 2014, Cuma 19:14:09

HATAY HAVALİMANI NEDEN UÇUŞLARA KAPANDI?

Hatay Havalimanı hava sahası bu akşam saatlerinde ani bir kararla uçuşlara kapandı. THY ve Anadolujet'e ait iki uçak Adana'ya indi.
  • KALP KRIZI GECIRIP OLEN YOLCUYA MUDAHALE EDECEK SAGLIK EKIBI OLMADIGI ICIN OLABILIE MI..ALI BEY BIR DHMI IHALE BASARISI DAHA..ISTERSENIZ BIR ARASTIRIN.
  • Fly nas motor calistirdiktan sonra alan hava trafigine kapatildi. Ucak bir saatten fazla yerde bekledi. Alanimiza gelmekte olan iki ucagimiz adanaya diwert etti. Ucus kontroloru iptalin ankaradan alinan bir karar oldugunu ve bolgede askeri hareketlilik oldugunu belirtti. Ucagin yeterli manevra alani bulunmadigindan inis kalkislar iptal oldu. Aciklama bu sekildeydi
  • iha kayboldu acaba ondan mı
  • Bolgede 1 haftadir ucan kimliksiz bir trafik vardi. Onunla alakali oldugunu dusunmekteyim.
  • Ülkenin yetkilileri süper.. . Başka lafa gerek yok...

Hatay Havalimanı'nda bu akşam saatlerinde hava sahası bir süreliğine uçuşlara kapatıldı. Hatay Havalimanı'na inmesi gereken iki uçak Adana Havalimanı'na yönlendirildi.

Uçakların ilk başta hava muhalefetinden dolayı Adana'ya inmek zorunda kaldığı belirtildi. Ancak Airporthaber'e gelen bilgilere göre havaalanının güvenlik gerekçesiyle 30 dakika süreyle uçuşlara kapatıldığı öğrenildi.

Yetkililer, hava sahasının kapatılma gerekçesi hakkında net bir bilgi vermezken Adana'ya inen THY ve Anadolujet'e ait uçaklar az önce Hatay'a gitmek üzere yeniden havalandı.

Beklenmeyen durum sonrası uçakların dönüş seferlerinde iki saati bulan rötarlar yaşanacağı kaydedildi.

Airporthaber.com

HATAY HAVALİMANI NEDEN UÇUŞLARA KAPANDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

SAGLIK IHALESI ~ 9 yıl önce
KALP KRIZI GECIRIP OLEN YOLCUYA MUDAHALE EDECEK SAGLIK EKIBI OLMADIGI ICIN OLABILIE MI..ALI BEY BIR DHMI IHALE BASARISI DAHA..ISTERSENIZ BIR ARASTIRIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hty ops ~ 9 yıl önce
Fly nas motor calistirdiktan sonra alan hava trafigine kapatildi. Ucak bir saatten fazla yerde bekledi. Alanimiza gelmekte olan iki ucagimiz adanaya diwert etti. Ucus kontroloru iptalin ankaradan alinan bir karar oldugunu ve bolgede askeri hareketlilik oldugunu belirtti. Ucagin yeterli manevra alani bulunmadigindan inis kalkislar iptal oldu. Aciklama bu sekildeydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iha ~ 9 yıl önce
iha kayboldu acaba ondan mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bolgede 1 haftadir ucan kimliksiz bir trafik vardi. Onunla alakali oldugunu dusunmekteyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetkililer? ~ 9 yıl önce
Ülkenin yetkilileri süper.. . Başka lafa gerek yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000