09 Şubat 2013, Cumartesi 00:08:29

HAMDİ TOPÇU'DAN SIERRA CEVABI

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu dünkü yazısında Amerikalı turist Sierra'nın cenazesinin ücretsiz taşıması ile ilgili THY'yi eleştirdi. Türk Hava Yollar Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da Semercioğlu'na Twitter'dan cevap verdi.
  • Nedir bu tekne olayı ben biraz uzak kalmışım konudan galiba biri aktara bilir mi lütfen
  • Yahu şuraya bir yorum yazayım dedim ama yazanları tebrik ediyorum.Hepsini beğendim.Zira yazacaklarımın hemen hepsi hatta daha fazlası yazılmış.İlk defa yorumcuları bir konuda bu kadar birbirine yakın buldum.Bu da demektir ki kimse bu adamdan hoşlanmıyor.Ehh bazıları okuyorsa bunları,kendine bir pay çıkarır herhalde..
  • İşten çıkarttığınız,haklarını gasp ettiğiniz bilirkişi ve mahkeme kararıyla ispatlanan eski çalışanlarınızdan birinin cenazesini (Allah korusun) ücretsiz taşır mıydınız Topçu?
  • Utanacak ne var canım teknesini yürüten kaptan
  • BÖYLE BİR HAREKET, BÖYLE BİR ALIŞVERİŞ BÖYLE NEZİH VE BÜYÜK BİR ŞİRKETE YAKIŞMADI.
  • ARKADAŞ NİYE KISKANIYORSUNUZ ? O TEKNE DEĞİL Kİ SADECE TEKNECİK
  • DOĞRU ARKADAŞ HELE BU TEKNE SAHİBİNİN HİÇ ÖĞRETMENLİK YAPMAMIŞ BİRİ OLDUĞUNU DUYDUĞUMDA AĞZIM AÇIK KALDI. ÇOK İYİ ALIŞVERİŞ OLMUŞ YAAAA
  • Hamdi yine mi sen...Sen ne kadar meraklıymışsın be adam medyatik olmaya. Hemde abuk subuk konularda. Seviyen bu kadar mı senin bu konularda gündeme gelecek kadar. İnsan memlekete ve sektöre faydalı konularda isim yapar be adam. Bu mevkinin hakkını ver. Gereğini yap. Senin yerinde daha ehil birisi olsaydı arkasında hükümetin de desteğiyle çok ufuklar açardı. Ama sen basit, belden aşağı konuların aranan magazin kişisi oldun. Gerçekten utanılacak bir durumdasın. Birde şu tekne işini araştır bakalım. Bence bu söylenti seni uçurur ta Çayeline kadar...Aslında herşey aslına döner. Sen de artık köyüne dönsen iyi edersin.
  • ARKADAŞ HAKLISIN BÖYLE ETİK OLMAYAN BİR DAVRANIŞTA BULUNAN BİR ADAMIN BAŞIMIZDA OLMASINDAN HİCAB DUYUYORM. BEN ,BENDEN BÜYÜK MESLEKTAŞLARIMI ÖRNEK ALMAK İSTİYORDUM AMA DAHA BÜYÜYÜNCE BEN DE KELEPİR TEKNE ALICAM AMA ÖNCE BİRYERLERE GELMELİYİM. İŞTE BURASI SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR. NOKTA......
  • EVET TEKNEYİ UCUZA KAPATMAK KARŞILIĞINDA SFI YAPMAK.......BUNU BİLMEYEN Mİ VAR CANIM......HERHALDE BİR TEK HAMDİ DUYMADI SANIRIM.İDDİALAR VAHİM......BEN UTANIYORUM

Gazeteci ve televizyon yapımcısı Cengiz Semercioğlu, Hürriyet gazetesinde dünkü yazısında, İstanbul'da öldüürülen Amerikalı turist Sierra'nın cenazesinin ücretsiz taşınmasına tepki gösterdi.

Mikro blog sitesi Twitter'dan köşe yazısını takipçileriyle paylaşan Semercioğlu'nun twitine Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu: "Haksızlık ediyorsunuz. Benim dönemimde ülkemizde ölen çok kişinin cenazesini ücretsiz taşıdık" dedi.

Semercioğlu'nun THY'yi eleştirdiği yazı;

THY, öldürülen ABD’li Sierra’nın ailesine jest yapmış ve Amerika’ya bedava uçurmuş...
Hoş bir jest...
Sierra’nın kaybolmasına ve ölümüne gösterdiğimiz ilgiyi ve ihtimamı keşke bizim öldürülen kadınlarımız, kaybolan insanlarımız için de gösterebilsek...
Medya günlerdir Sierra’yı yazıyor.
THY bile ailesini bedavaya uçuruyor...
Oysa çok değil, daha 10 gün önce bir Nijeryalı’nın, İstanbul’da beş Türk genci tarafından sokak ortasında öldüresiye dövüldükten sonra gözaltında hayatını kaybettiği iddia edildi.
Kim ilgilendi?
Kim haberin peşine düştü?
Kim işin aslını araştırdı?
THY, ölen Nijeryalı’nın abisini bedava uçurdu mu?
Çünkü biri Nijeryalı, diğeri Amerikalı...
Biri Amerikalı, her gün öldürülen diğer kadınlar Türk...
Vallahi de filmlerde izlediğimiz doğruymuş, Amerika tek bir vatandaşının bile kılına zarar geldiğinde ortalığı ayağa kaldırıyormuş.


Hamdi Topçu'nun Semercioğlu'na cevabı;

HAMDİ TOPÇU'DAN SIERRA CEVABI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Yazik ~ 11 yıl önce
Nedir bu tekne olayı ben biraz uzak kalmışım konudan galiba biri aktara bilir mi lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hekesi kutluyorum ~ 11 yıl önce
Yahu şuraya bir yorum yazayım dedim ama yazanları tebrik ediyorum.Hepsini beğendim.Zira yazacaklarımın hemen hepsi hatta daha fazlası yazılmış.İlk defa yorumcuları bir konuda bu kadar birbirine yakın buldum.Bu da demektir ki kimse bu adamdan hoşlanmıyor.Ehh bazıları okuyorsa bunları,kendine bir pay çıkarır herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
İşten çıkarttığınız,haklarını gasp ettiğiniz bilirkişi ve mahkeme kararıyla ispatlanan eski çalışanlarınızdan birinin cenazesini (Allah korusun) ücretsiz taşır mıydınız Topçu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Utanacak ne var canım teknesini yürüten kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAKIŞMIYOR ~ 11 yıl önce
BÖYLE BİR HAREKET, BÖYLE BİR ALIŞVERİŞ BÖYLE NEZİH VE BÜYÜK BİR ŞİRKETE YAKIŞMADI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GEMİCİK ~ 11 yıl önce
ARKADAŞ NİYE KISKANIYORSUNUZ ? O TEKNE DEĞİL Kİ SADECE TEKNECİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAN ~ 11 yıl önce
DOĞRU ARKADAŞ HELE BU TEKNE SAHİBİNİN HİÇ ÖĞRETMENLİK YAPMAMIŞ BİRİ OLDUĞUNU DUYDUĞUMDA AĞZIM AÇIK KALDI. ÇOK İYİ ALIŞVERİŞ OLMUŞ YAAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine mi ~ 11 yıl önce
Hamdi yine mi sen...Sen ne kadar meraklıymışsın be adam medyatik olmaya. Hemde abuk subuk konularda. Seviyen bu kadar mı senin bu konularda gündeme gelecek kadar. İnsan memlekete ve sektöre faydalı konularda isim yapar be adam. Bu mevkinin hakkını ver. Gereğini yap. Senin yerinde daha ehil birisi olsaydı arkasında hükümetin de desteğiyle çok ufuklar açardı. Ama sen basit, belden aşağı konuların aranan magazin kişisi oldun. Gerçekten utanılacak bir durumdasın. Birde şu tekne işini araştır bakalım. Bence bu söylenti seni uçurur ta Çayeline kadar...Aslında herşey aslına döner. Sen de artık köyüne dönsen iyi edersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu davut ~ 11 yıl önce
ARKADAŞ HAKLISIN BÖYLE ETİK OLMAYAN BİR DAVRANIŞTA BULUNAN BİR ADAMIN BAŞIMIZDA OLMASINDAN HİCAB DUYUYORM. BEN ,BENDEN BÜYÜK MESLEKTAŞLARIMI ÖRNEK ALMAK İSTİYORDUM AMA DAHA BÜYÜYÜNCE BEN DE KELEPİR TEKNE ALICAM AMA ÖNCE BİRYERLERE GELMELİYİM. İŞTE BURASI SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR. NOKTA......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
EVET TEKNEYİ UCUZA KAPATMAK KARŞILIĞINDA SFI YAPMAK.......BUNU BİLMEYEN Mİ VAR CANIM......HERHALDE BİR TEK HAMDİ DUYMADI SANIRIM.İDDİALAR VAHİM......BEN UTANIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000