05 Aralık 2014, Cuma 09:24:25

HAMDİ TOPÇU'DAN LUFTHANSA AÇIKLAMASI

Alman havayolu Lufthansa ile yeni bir işbirliğine gittiklerini söyleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, SunExpress olarak Lufthansa’nın tropik adalara uçmayı hedeflediği yeni şirketi Eurowings’e uçuş ekibi desteği vereceklerini açıkladı
  • Hamdi bey şu tgs ye de el atsanuz artık çelebiden gelen şefler müdürler çelebinin sistemini getirmeye çalışıyolar bi dünya rötar oluyo kendi sistemleri olduğu için sildiriyolar ama kazalar başkayınca anlıyacaklar önüne geçilsin bu işin yoksa kötü günler görmeyelim
  • Lufthansa bunyesinde A380 ler barindiran, kendi chartlari (lido) olan, dunyada kaza sayisi neredeyse hic olmayan dunyanin en kaliteli sirketlerindendir. Biz THY olarak kalite anlaminda yanlarindan bile gecemeyiz. Daha dogru duzgun bir SOP miz bile yok. Bu firmayla olan iliskiler bize her zaman fayda saglar ve her zaman istikrarli ve de dogru buyumemizde olumlu etkileri olur. Biz buyuk bir firmayiz dogru ancak lufthansa da bu isi cok iyi bilen cok buyuk bir firma.
  • Ya arkadaşlar Almanın cıkarı olmasa yapar mu bunu. Sag olsunlar bir kaç yıl sonra bol Alman Pilotu olur belki bir kaç tanesi shgm kayar belki ozaman herkesin aklı başına gelir. Oglum memleket elden gidiyor UYANIN artıkın!!!!
  • TKda 700 yabancı var Lufthansa ile konusurken agrına hiç gitmiyor mu? Adam sana diyor ki biz uçarız siz bizde uçamazsınız? hiç mi rahatsız olmuyorsun bu durumdan ey Rize'li?
  • Maldivleri Lufthansa kaptırırsınız bizden söylemesi
  • Ekip alman. Uçuşlar almanyadan. 4 bacağa devam esenboğa ses verrr
  • Tk Maldivlerde iyi calisiyordu, diger yerlerin bir kisminada sefer acacakti, yani pastadaki bu dilimleri LH saya ikrammi etti simdi?
  • BU IS YINE ALMANLARIN ISINE YARAR.....
  • bu ortaklık iyi oldu çünkü Luftansa dünyanın en iyi markası ama THY onlara yetişti kalitede birincilikleri sallantıda, bu ortaklıktan sonra demek oluyor ki yurt dışı uçuşları daha da ucuz olacak :)
  • Yine butun hatlar promosyonlar yeni ucuz havayolu yabancilara yonelik hazirlanmis alim gucu dusuk, kur farki acayip ulkemizin, sonuc gezip gormeyen dunyasini genisletemeyen bir topluluk transit yolcu sayisi artiyor biz seviniyoruz geldik gidiyoruz bir kac yer gormusuz adamlar gezsin biz guya bizim sirketimizin tasidigi yolcu sayisi artiyor diye gurur duyalim bi birak gozunu seviyim

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Alman havayolu Lufthansa’nın ile yeni bir işbirliğine gittiklerini söyleyerek, Sunexpress olarak Lufthansa’nın şirketi Eurowings’e uçuş ekibi desteği vereceklerini açıkladı. Topçu,”Bu operasyonda bir ortaklığımız yok. Eurowings, SunExpress’in pilot ve kabin ekibinden yararlanacak. Biz de bunun karşılığında hizmet bedeli alacağız” dedi.

Lufthansa ile SunExpress’teki ortaklıklarının da 20 yılı aştığını hatırlatan Topçu, “Birlikte başarılı bir operasyon yürütüyoruz. SunExpress’in 9 aylık kar oranları bütçeyle yani hedeflerimizle uyumlu. Her iki tarafın da başarıyla sürdürdüğü bir ortaklık” diye konuştu.

Düşük maliyet avantajı

Alman havayolu Lufthansa, Eurowings şirketi altında uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlara başlamak için Türk Hava Yolları’nın ortak olduğu SunExpress hava yolu ile niyet mektubu imzaladı.

Lufthansa’nın yaptığı açıklamaya göre, Eurowings’in 23 CRJ900S tipi uçaktan oluşan filosu Şubat 2015 ile Mart 2017 arasında 23 A320S tipi uçak olarak yenilenecek.

SunExpress’ten ekip desteği almayı planlayan Lufthansa’nın radarında yeni uçuşlarla Maldivler, Mauritius, Seyşeller gibi tropik adaların yanı sıra Las Vegas ve Tayland da var.

Lufthansa 20 yılı aşkın süredir THY ile Sunexpress havayolu şirketinde yarı yarıya ortak.

Deneyim haritası

Bu arada son dört yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları, İstanbul’da düzenlenen ‘Türkiye İnovasyon Haftası’ kapsamında ‘İnovasyonla Uçuyoruz’ projesini hayata geçirdi. 31 Aralık 2014’e kadar fikirlerini inovasyonlaucuyoruz.com isimli interaktif site üzerinden paylaşan katılımcılardan en iyi fikrin sahibi, Türk Hava Yolları inovasyon takımı tarafından değerlendirilecek.

Proje kapsamında yayına alınan sitedeki ‘Yolcu Deneyimi Haritası’ üzerinde yer alan adımlar için en inovatif fikri sunan katılımcı ise, inovasyonun merkezi San Francisco’ya gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak. Türk Hava Yolları, daha önce de inovatif perspektifini yansıtan, ‘Invest On Board’ gibi projeleri hayata geçirmişti.

HAMDİ TOPÇU'DAN LUFTHANSA AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hamdi bey şu tgs ye de el atsanuz artık çelebiden gelen şefler müdürler çelebinin sistemini getirmeye çalışıyolar bi dünya rötar oluyo kendi sistemleri olduğu için sildiriyolar ama kazalar başkayınca anlıyacaklar önüne geçilsin bu işin yoksa kötü günler görmeyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa bunyesinde A380 ler barindiran, kendi chartlari (lido) olan, dunyada kaza sayisi neredeyse hic olmayan dunyanin en kaliteli sirketlerindendir. Biz THY olarak kalite anlaminda yanlarindan bile gecemeyiz. Daha dogru duzgun bir SOP miz bile yok. Bu firmayla olan iliskiler bize her zaman fayda saglar ve her zaman istikrarli ve de dogru buyumemizde olumlu etkileri olur. Biz buyuk bir firmayiz dogru ancak lufthansa da bu isi cok iyi bilen cok buyuk bir firma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya arkadaşlar Almanın cıkarı olmasa yapar mu bunu. Sag olsunlar bir kaç yıl sonra bol Alman Pilotu olur belki bir kaç tanesi shgm kayar belki ozaman herkesin aklı başına gelir. Oglum memleket elden gidiyor UYANIN artıkın!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insan ~ 9 yıl önce
TKda 700 yabancı var Lufthansa ile konusurken agrına hiç gitmiyor mu? Adam sana diyor ki biz uçarız siz bizde uçamazsınız? hiç mi rahatsız olmuyorsun bu durumdan ey Rize'li?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Maldivleri Lufthansa kaptırırsınız bizden söylemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ekip alman. Uçuşlar almanyadan. 4 bacağa devam esenboğa ses verrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maldivler ~ 9 yıl önce
Tk Maldivlerde iyi calisiyordu, diger yerlerin bir kisminada sefer acacakti, yani pastadaki bu dilimleri LH saya ikrammi etti simdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALMANLAR ~ 9 yıl önce
BU IS YINE ALMANLARIN ISINE YARAR.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortaklık ~ 9 yıl önce
bu ortaklık iyi oldu çünkü Luftansa dünyanın en iyi markası ama THY onlara yetişti kalitede birincilikleri sallantıda, bu ortaklıktan sonra demek oluyor ki yurt dışı uçuşları daha da ucuz olacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani? ~ 9 yıl önce
Yine butun hatlar promosyonlar yeni ucuz havayolu yabancilara yonelik hazirlanmis alim gucu dusuk, kur farki acayip ulkemizin, sonuc gezip gormeyen dunyasini genisletemeyen bir topluluk transit yolcu sayisi artiyor biz seviniyoruz geldik gidiyoruz bir kac yer gormusuz adamlar gezsin biz guya bizim sirketimizin tasidigi yolcu sayisi artiyor diye gurur duyalim bi birak gozunu seviyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alaka? ~ 9 yıl önce
ikisi farklı şeyler. kendi ekonomimizin kötülüğüne hayıflanabiliriz, dünyamızı genişletmemiz gerektiğini düşünebiliriz. bu arada transit yolcunun getirdiği ekonomiden de yararlanabiliriz. ne var bunda? Katar veya Birleşik Arap Emirlikleri fakir mi de dünyanın bütün transit yolcusunun peşinde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000