19 Mart 2014, Çarşamba 18:15:09

HAMDİ TOPÇU'DAN İDDİALARA YANIT

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, kızı için YÖK'ün usulsüz kontenjan açıldığı iddialarına cevap verdi...
  • Brezilya tvlerinde dönen iş ilanından bahsetsenize biraz da?? Hani 1500 uçuş saatli f/olar için olan toefl falan istemediğiniz dlr testine sokmadığınız.. ha bu arada en baba üniversitelerin toefl alt sınırının 60 olduğu yerde hamdi topçu bu sınırı 75e cekerken üniversitelerden kontenjan ricasında bulunmuş çok mu??..
  • basiretli yönetici topçu ne oldu dar alanda paslaşmalar mı:)
  • Hamdi bey İTÜ 'yü İstanbul ticaret Üniversitesi sandım DEr olay kapanır
  • Üst yönetimin devam etmeden akademik ünvan kazanma istek ve becerileri için ne ad verilir acaba!!!
  • THY ve yöneticileri üzerinde oynanan oyunların sebebi çok açık. Menfeatlari inkıtaya uğrayanlar için "benden sonrası tufan"...Dünya'da nam salması, Türkiye'nin yurt dışındaki en iyi markası olması mühim değil onlar için... unutmayın sizin küçük menfeatlariniz için uydurduğunuz şeyler, attığınız çamurlar gerçek olmasa bile ülkeye zarar verir...bu zarar bugün değilse bile yarın gelir sizi de alır götürür, masum müntesiplerinizi de...
  • Ruzgar tozunu alirmis da bilmem neymis. Turkiye ukrayna olmasinmis. Calmasunlar cirpmasinlar yalan konusmasinlar ki olmasin. Adalet olmadan hangi devlet ayakta kalabilir. Adam mezun ya da okuyan cocugum yok diyor bizim fanboylar da bsk iste yalanmis diyor. Kardesim adam torpil yapmissa kizi da okulu bitirememisse bu tape yalan mi oluyor ? Komedi ya gercekten asiri gulunc. Sonra bizi neden kucuk goruyorsunuz diye sorarlar. Yil 2014 olmus hala bu kadar kolay kandirilan insan varsa ben onu hakir gorurum. Bir atkadas da hakkim haram yazmis. Cok korkuyolar allah'dan cok muslumanlar ya korkarlar hakkini haram etmenden merak etme. Neyse allah buyuk obur tarafta mizan kuruldugunda da biz cok guzel gulecegiz.
  • paralel hamdi topçuyla yapılmış röpörtaj http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/64133.aspx "itü de okuyan kızım var"
  • Yalan soyleyip baskalarini kandirmak icin cok iyi bir hafizaya sahip olman lazim.
  • Montajdır, dublajdır, dememiştir sayın Topçu.
  • "...Pazar gününü özellikle ailemle geçirmeye çalışıyorum. Kızım İTÜ'de iç mimarlık; iki numaralı oğlum Maltepe Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler okuyor. Üç numara, bu sene lise sona geçti. Dört numaralı kızım ise, dördüncü sınıfa geçti. Bir yazlığımız var, zaman buldukça oraya gidip dinleniyoruz. Yazları mutlaka Rize'ye giderim. Çocukluğum Rize'de geçtiği için benim açımdan da iyi bir dinlenme alanı oluyor..." ifadeler kendisinin türkiye gazetesine verdiği söyleşiden alınmıştır. geçmiş olsun aga.

Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK), Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun kızına usulsüz kontenjan açtığı haberleri, sosyal medyada günün konuşulan konularından birisi oldu. 

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise mikroblog sitesi Twitter hesabından iddialara yanıt verdi.

YÖK'ten Topçu'nun kızı için bir kişilik kontenjan açılması iddialarına THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu: "İTÜ'de okuyan mezun olan oğlum, kızım yok" açıklamasını yaptı. 
 

 

 

HAMDİ TOPÇU'DAN İDDİALARA YANIT

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Boş konuşuyorsunuz ~ 10 yıl önce
Brezilya tvlerinde dönen iş ilanından bahsetsenize biraz da?? Hani 1500 uçuş saatli f/olar için olan toefl falan istemediğiniz dlr testine sokmadığınız.. ha bu arada en baba üniversitelerin toefl alt sınırının 60 olduğu yerde hamdi topçu bu sınırı 75e cekerken üniversitelerden kontenjan ricasında bulunmuş çok mu??..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
basiretli yönetici topçu ne oldu dar alanda paslaşmalar mı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hamdi bey İTÜ 'yü İstanbul ticaret Üniversitesi sandım DEr olay kapanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birbilen ~ 10 yıl önce
Üst yönetimin devam etmeden akademik ünvan kazanma istek ve becerileri için ne ad verilir acaba!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'yi alet etmeyin ~ 10 yıl önce
THY ve yöneticileri üzerinde oynanan oyunların sebebi çok açık. Menfeatlari inkıtaya uğrayanlar için "benden sonrası tufan"...Dünya'da nam salması, Türkiye'nin yurt dışındaki en iyi markası olması mühim değil onlar için... unutmayın sizin küçük menfeatlariniz için uydurduğunuz şeyler, attığınız çamurlar gerçek olmasa bile ülkeye zarar verir...bu zarar bugün değilse bile yarın gelir sizi de alır götürür, masum müntesiplerinizi de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ruzgar tozunu alirmis da bilmem neymis. Turkiye ukrayna olmasinmis. Calmasunlar cirpmasinlar yalan konusmasinlar ki olmasin. Adalet olmadan hangi devlet ayakta kalabilir. Adam mezun ya da okuyan cocugum yok diyor bizim fanboylar da bsk iste yalanmis diyor. Kardesim adam torpil yapmissa kizi da okulu bitirememisse bu tape yalan mi oluyor ? Komedi ya gercekten asiri gulunc. Sonra bizi neden kucuk goruyorsunuz diye sorarlar. Yil 2014 olmus hala bu kadar kolay kandirilan insan varsa ben onu hakir gorurum. Bir atkadas da hakkim haram yazmis. Cok korkuyolar allah'dan cok muslumanlar ya korkarlar hakkini haram etmenden merak etme. Neyse allah buyuk obur tarafta mizan kuruldugunda da biz cok guzel gulecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paralel hamdi topçu ~ 10 yıl önce
paralel hamdi topçuyla yapılmış röpörtaj http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/64133.aspx "itü de okuyan kızım var"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hafiza ~ 10 yıl önce
Yalan soyleyip baskalarini kandirmak icin cok iyi bir hafizaya sahip olman lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gazete haberi ~ 10 yıl önce
Montajdır, dublajdır, dememiştir sayın Topçu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ne. ~ 10 yıl önce
"...Pazar gününü özellikle ailemle geçirmeye çalışıyorum. Kızım İTÜ'de iç mimarlık; iki numaralı oğlum Maltepe Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler okuyor. Üç numara, bu sene lise sona geçti. Dört numaralı kızım ise, dördüncü sınıfa geçti. Bir yazlığımız var, zaman buldukça oraya gidip dinleniyoruz. Yazları mutlaka Rize'ye giderim. Çocukluğum Rize'de geçtiği için benim açımdan da iyi bir dinlenme alanı oluyor..." ifadeler kendisinin türkiye gazetesine verdiği söyleşiden alınmıştır. geçmiş olsun aga.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000