05 Şubat 2013, Salı 17:39:10

HAMDİ TOPÇU'DAN BÜYÜK JEST

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, ABD'li Sarrai Sierra'nın cenazesini ücretsiz ülkesine göndermeye hazır olduklarını kaydetti.
  • Hiç hoş olmamış açıklanması. İyilik yapıyorsunuz gizli yapın en azından.
  • Ay canim ne kadar dusunceli ne kadar insancil bir yonetici. Sunun resmine bak ne kadar nur yuzlu bir adam halktan biridi adeta. Dunyada var mi boyle mubarek bir yonetici.
  • Emir aldi, kendine paye cikariyor.
  • tayyip istemiştir, bu da gönderiyordur.
  • Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul'da öldürülen ABD'li turistin cenazesine THY sahip çıktı. Ailesinin ekonomik güçlük sebebiyle ülkesine götüremediği cenazeyi THY ücretsiz taşıyacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, twitter hesabında, "Sarai Sierra'nın cenazesini THY olarak ücretsiz taşımaya hazırız. Ailesı veya ilgili birisi özel kalemimle irtibat kurabilir" ifadelerini kullandı. Sierra'nın Türkiye'de bulunan ailesinin Hamdi Topçu'nun bu teklifine ne cevap vereceği merak ediliyor. 2 5 4 Gündür AHL dış hatLar terminali 'GELİŞ' de direnen KİM ? 305 çaLışanı SMS iLe yasa dışı yoLLa işten atan THY Yön.KuruLu başkanı hamdi topçu.. de bir hele ... yukarıdaki açıklamayı okuyun.aşağıda ki haberi de. zihniyeti akp THY yönetimLeri; türk hava yoLLarını da böyLe yönetiyor. meltem ne yaşar,ne yaşamaz; (Link te haber) http://www.birgun.net/workers_index.php?news_code=1344502452&year=2012&month=08&day=09
  • Asıl kanunsuzluğu yapan THY yönetimidir çünkü mahkeme kararları ve bilirkişi raporları 29 Mayıs günü yaşanılanın YASAL ve DEMOKRATİK hakların kullanılması olduğunu TESCİL etmiştir. Bu yanlış saptırma söylemler Hamdi TOPÇU ' nun suçluluk psikolojisinin tezahürüdür. 305 işe iade EDİLMELİDİR.
  • globally fossss reklam peşinde...ölenin üzerinde bile reklam yapacak kadar basit yani....sıkıyorsa göndermesin bakalım
  • geçen sene abd de 2 türk kız ölü bulundu...onlar için de aynısını yaptı mı topçu?? onlar için de tüm amerika seferber oldu mu??? tabii ki hayır...bir insan öldürülmüş tabii ki üzüldük ve gereken neyse yapılsın ancak artık bize yapılmayanı da biz de kimseye yapmayalım lütfen!!!!
  • öncelikle allah rahmet eylesin....fakat yurdumda bu kadar faili meçhul varken bununla bu kadar ilgilenilmesi tü devletin seferber olması sizcede garip değilmi?şehit haberleri iki satır sierra 10 gün yazık yalaka dolu memleket!!!!
  • arkadaslar bu olay mıllı bır olay.milli bir ayıp.thy de mıllı bır havayolu olduguna gore bu sekılde dusunmesı gayet normal

Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul'da öldürülen ABD'li turistin cenazesine THY sahip çıktı. Ailesinin ekonomik güçlük sebebiyle ülkesine götüremediği cenazeyi THY ücretsiz taşıyacak.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, twitter hesabında, "Sarai Sierra'nın cenazesini THY olarak ücretsiz taşımaya hazırız. Ailesı veya ilgili birisi özel kalemimle irtibat kurabilir" ifadelerini kullandı.

Sierra'nın Türkiye'de bulunan ailesinin Hamdi Topçu'nun bu teklifine ne cevap vereceği merak ediliyor.

Airporthaber.com

HAMDİ TOPÇU'DAN BÜYÜK JEST

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Erkan ATAMAN ~ 11 yıl önce
Hiç hoş olmamış açıklanması. İyilik yapıyorsunuz gizli yapın en azından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hAMdi TOPcu ~ 11 yıl önce
Ay canim ne kadar dusunceli ne kadar insancil bir yonetici. Sunun resmine bak ne kadar nur yuzlu bir adam halktan biridi adeta. Dunyada var mi boyle mubarek bir yonetici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Emir aldi, kendine paye cikariyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancı ~ 11 yıl önce
tayyip istemiştir, bu da gönderiyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usulca/bağırın ~ 11 yıl önce
Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul'da öldürülen ABD'li turistin cenazesine THY sahip çıktı. Ailesinin ekonomik güçlük sebebiyle ülkesine götüremediği cenazeyi THY ücretsiz taşıyacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, twitter hesabında, "Sarai Sierra'nın cenazesini THY olarak ücretsiz taşımaya hazırız. Ailesı veya ilgili birisi özel kalemimle irtibat kurabilir" ifadelerini kullandı. Sierra'nın Türkiye'de bulunan ailesinin Hamdi Topçu'nun bu teklifine ne cevap vereceği merak ediliyor. 2 5 4 Gündür AHL dış hatLar terminali 'GELİŞ' de direnen KİM ? 305 çaLışanı SMS iLe yasa dışı yoLLa işten atan THY Yön.KuruLu başkanı hamdi topçu.. de bir hele ... yukarıdaki açıklamayı okuyun.aşağıda ki haberi de. zihniyeti akp THY yönetimLeri; türk hava yoLLarını da böyLe yönetiyor. meltem ne yaşar,ne yaşamaz; (Link te haber) http://www.birgun.net/workers_index.php?news_code=1344502452&year=2012&month=08&day=09

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
ailesi ekonomik güçlük çeken birinin memleketinden buralara gelip bir iki günlüğüne hollandaya gidip gelip sırf fotograf çekmek için gezeceğini sanmam
Emekçi. ~ 11 yıl önce
Asıl kanunsuzluğu yapan THY yönetimidir çünkü mahkeme kararları ve bilirkişi raporları 29 Mayıs günü yaşanılanın YASAL ve DEMOKRATİK hakların kullanılması olduğunu TESCİL etmiştir. Bu yanlış saptırma söylemler Hamdi TOPÇU ' nun suçluluk psikolojisinin tezahürüdür. 305 işe iade EDİLMELİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
globally fossss reklam peşinde...ölenin üzerinde bile reklam yapacak kadar basit yani....sıkıyorsa göndermesin bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lütfen!! ~ 11 yıl önce
geçen sene abd de 2 türk kız ölü bulundu...onlar için de aynısını yaptı mı topçu?? onlar için de tüm amerika seferber oldu mu??? tabii ki hayır...bir insan öldürülmüş tabii ki üzüldük ve gereken neyse yapılsın ancak artık bize yapılmayanı da biz de kimseye yapmayalım lütfen!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skyriver ~ 11 yıl önce
öncelikle allah rahmet eylesin....fakat yurdumda bu kadar faili meçhul varken bununla bu kadar ilgilenilmesi tü devletin seferber olması sizcede garip değilmi?şehit haberleri iki satır sierra 10 gün yazık yalaka dolu memleket!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milli ~ 11 yıl önce
arkadaslar bu olay mıllı bır olay.milli bir ayıp.thy de mıllı bır havayolu olduguna gore bu sekılde dusunmesı gayet normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000