18 Mayıs 2013, Cumartesi 15:22:37

HAMDİ TOPÇU “POLEMİKLERE GİRMEYECEĞİZ”

Türk Hava Yolları’nda 15 Mayıs’ta başlayan grev sürerken dün THY’den sendikaya sürpriz bir çağrı yapılmıştı. Bu sabah saatlerinde Hava-İş bu çağrıyı “hem üslup kötü hem de dayatmacı” diye reddetmişti. Teklifin reddedilmesi üzerine Hamdi Topçu Airporthaber’e yeni bir açıklama yaptı.
  • Teknik şimdi kötümü oldu bu zamana kadar hep teknik vardı. Hep yalnızdı. Ne pilotlar, ne kabin memuru nede thy nin güzide mühendis, memurları her grevde sahne teknik personelle doluydu. Artık teknik yok. Başınızın çaresine bakmayı öğreneceksiniz. Ama zorda kalırsanız tekniğe gelip akıl danışabilirsiniz. çok güvendiğiniz kaptanlar sizi yalnız bıraktı. Birazda onlara sitem edin. Herkese başarılar.
  • Sendika Kurumunu yıpratmak size ne kazandıracak.Beğenmiyorsan Başkanı seçmezsin.Kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz. Teknik personelede aferim yani herkesten önce onlar koştura koştura gidiyorlar.Anlaşılır gibi değil.Geçmişinize bir bakın .
  • Bu grev kesinlikle amacından saptı.. Provokasyon kokan hareketler bunlar.. Grev alanında herkesin ideolojilerinin ne olduğu belli ve bu ideolojiler çerçevesinde grev yapıyorlar.. 305 kişiyle alakaları yok..
  • Onlar yasal olan haklarını bile kullanırken korktular evet grevi kıranlar sendika başkanını değiştirmek için duruş sergileyebilirler mi sizce?
  • benim var onun olmasın ; kıskançlık, benim yok onunda olmasın ; çekememezlik, onun var benimde olsun ; imrenmek , benim var onunda olsun ; kerem. zordur kerem sahibi olmak.çok çamur, kir atılır. bu yola neden çıkıldı unutulmasın. nefretinizi hak arayanlara yöneltmeyin. 305 kişinin resmi olarak kovan,altında imzası olan kimlerdir?
  • Burda herkes sendika başkanına giydirmiste giydirmiş velevki haklısınız grevden önce nerdeydiniz niye hakkınızı aramadınız baskan seciminde oy kullandınız mı sendika gelip ne yaptın hocam bizim aidatları dediniz mı grev gidildi ne bicim işçisiniz siz ya kendinizi baltaliyorsunuz greve gidin hakları alın sonra deyinki hocam senin zamanın doldu biz baska bir baskan istiyoruz bu kadar mı zordu ama yok kendimizi nasıl haklı çıkartırız diye çamur atmayın kanıtlayın Para yendiğini belgelerle verin mahkemeye nasılsa Yargı'da bağımsız değil adamda mimli zaten oh ne guzel iste atilay Aycini bitirecez diye kendinizi bitiriyorsunuz o yemişse eğer ne olur bundan sonra gider paraciklarinin icinde yüzer Sizde daha sarı mavi sendika derken birbirinizi yerken işveren biner tepenize yerse güzelim der kısaca işveren işçiyi kendi sendikasına silah olarak kullandirir elini bile kirletmez işveren elbetteki düşman değil ancak hangi işveren ister işçime su hakkida vereyim sunu da vereyim diye o az vermek is
  • Atilay ayçin gitmediği sürece daha çok zarar göreceğiz.Hamdi bey siz imzalayım personel arkanızdadır.Yeni sendika başkanımızı yeni kongreye hazırlıyoruz.GURURUNUZ VARSA MEVCUT SENDİKA BAŞKANI VE YÖNETİMİ İSTİFA EDER.
  • bahadır altan. nokta.
  • SAYGI DEGER DEGERLI BASKANIM METZORI DEGIL LÜTFEN HÖSGÖRÜ ILE TADLI DILLE ZATEN THY GÖKYÜZÜNÜN AK GÜVERCINLERINE LAF OLMAZ SIZIN GIBI SABIRLA SELAMETE KIRMADAN KURALLAR ICERISINDE ZADEN HER KES BAYINA DÜSENI ALIYORDA HER ZAMAN BÜYÜKLÜK SIZ DEGERLI KISILERDE KALSIN INSALLAH 219 YARINLARIN 300 OLUR INSANLARIN TERCIH EDDIGI BIR HAVA YOLUMUZ VAR ÜLKEMIZI TEMSIL EDIYORDA STUTTGARDA TÜM ARSIVLERDE THY UCAKLARININ RESIMLERI ARSIVLERI SÜSLÜYÖR YAZIK ICERDEISE BU GÜVENI GURURU BIZLERE HER KIM YASADIYORSA SAYGI DUYARIM TESKKÜR EDIYORUM BASARILAR DILIYORUM BILIYORUMKI THY YANINDA OLAN LARIDA KANADI ALDINDA EZMEYECEKDIR YOLUNUZ ACIK OLSUN ÜLKE ICIN CALISAN HERKESE RABBIM SAGLIKLI GÜNLER SIZ THY CAMIASINADA HAYIRLI UCUSLARDA GÖRÜSMEK ÜZERE SAYGILAR.
  • Hamdi Topçu THY nın dışa açılan penceresi, ne istersen görürsün.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Hava-İş Sendikası’nın THY’nin yapmış olduğu görüşme teklifini reddetmesi üzerine süreçle ilgili olarak AirportHaber’e bir açıklama daha yaptı.

Topçu; “Sendika görüşme teklifimizi reddetti. Bundan sonra polemiklere girmeyiz. Sendikayı Çarşamba gününe kadar masaya bekliyoruz. Eğer masaya gelmezlerse çalışanlarımızın haklarını maksimum derecede gözeterek gerekli iyileştirmeleri yapacağız” dedi.

Hamdi Topçu, THY’nin kaybedecek vakti olmadığını da sözlerine ekledi. Şimdi Hamdi Topçu’nun bu çıkışına sendikanın nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

HAMDİ TOPÇU “POLEMİKLERE GİRMEYECEĞİZ”

Yorumlar Tüm Yorumlar (226)

adsız ~ 11 yıl önce
Teknik şimdi kötümü oldu bu zamana kadar hep teknik vardı. Hep yalnızdı. Ne pilotlar, ne kabin memuru nede thy nin güzide mühendis, memurları her grevde sahne teknik personelle doluydu. Artık teknik yok. Başınızın çaresine bakmayı öğreneceksiniz. Ama zorda kalırsanız tekniğe gelip akıl danışabilirsiniz. çok güvendiğiniz kaptanlar sizi yalnız bıraktı. Birazda onlara sitem edin. Herkese başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Sendika Kurumunu yıpratmak size ne kazandıracak.Beğenmiyorsan Başkanı seçmezsin.Kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz. Teknik personelede aferim yani herkesten önce onlar koştura koştura gidiyorlar.Anlaşılır gibi değil.Geçmişinize bir bakın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amaç saptı!!! ~ 11 yıl önce
Bu grev kesinlikle amacından saptı.. Provokasyon kokan hareketler bunlar.. Grev alanında herkesin ideolojilerinin ne olduğu belli ve bu ideolojiler çerçevesinde grev yapıyorlar.. 305 kişiyle alakaları yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik e ~ 11 yıl önce
Onlar yasal olan haklarını bile kullanırken korktular evet grevi kıranlar sendika başkanını değiştirmek için duruş sergileyebilirler mi sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asturias ~ 11 yıl önce
benim var onun olmasın ; kıskançlık, benim yok onunda olmasın ; çekememezlik, onun var benimde olsun ; imrenmek , benim var onunda olsun ; kerem. zordur kerem sahibi olmak.çok çamur, kir atılır. bu yola neden çıkıldı unutulmasın. nefretinizi hak arayanlara yöneltmeyin. 305 kişinin resmi olarak kovan,altında imzası olan kimlerdir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 11 yıl önce
Burda herkes sendika başkanına giydirmiste giydirmiş velevki haklısınız grevden önce nerdeydiniz niye hakkınızı aramadınız baskan seciminde oy kullandınız mı sendika gelip ne yaptın hocam bizim aidatları dediniz mı grev gidildi ne bicim işçisiniz siz ya kendinizi baltaliyorsunuz greve gidin hakları alın sonra deyinki hocam senin zamanın doldu biz baska bir baskan istiyoruz bu kadar mı zordu ama yok kendimizi nasıl haklı çıkartırız diye çamur atmayın kanıtlayın Para yendiğini belgelerle verin mahkemeye nasılsa Yargı'da bağımsız değil adamda mimli zaten oh ne guzel iste atilay Aycini bitirecez diye kendinizi bitiriyorsunuz o yemişse eğer ne olur bundan sonra gider paraciklarinin icinde yüzer Sizde daha sarı mavi sendika derken birbirinizi yerken işveren biner tepenize yerse güzelim der kısaca işveren işçiyi kendi sendikasına silah olarak kullandirir elini bile kirletmez işveren elbetteki düşman değil ancak hangi işveren ister işçime su hakkida vereyim sunu da vereyim diye o az vermek is

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSTİFA ~ 11 yıl önce
Atilay ayçin gitmediği sürece daha çok zarar göreceğiz.Hamdi bey siz imzalayım personel arkanızdadır.Yeni sendika başkanımızı yeni kongreye hazırlıyoruz.GURURUNUZ VARSA MEVCUT SENDİKA BAŞKANI VE YÖNETİMİ İSTİFA EDER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temizyüzlübaşkan ~ 11 yıl önce
bahadır altan. nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami Karadeniz ~ 11 yıl önce
SAYGI DEGER DEGERLI BASKANIM METZORI DEGIL LÜTFEN HÖSGÖRÜ ILE TADLI DILLE ZATEN THY GÖKYÜZÜNÜN AK GÜVERCINLERINE LAF OLMAZ SIZIN GIBI SABIRLA SELAMETE KIRMADAN KURALLAR ICERISINDE ZADEN HER KES BAYINA DÜSENI ALIYORDA HER ZAMAN BÜYÜKLÜK SIZ DEGERLI KISILERDE KALSIN INSALLAH 219 YARINLARIN 300 OLUR INSANLARIN TERCIH EDDIGI BIR HAVA YOLUMUZ VAR ÜLKEMIZI TEMSIL EDIYORDA STUTTGARDA TÜM ARSIVLERDE THY UCAKLARININ RESIMLERI ARSIVLERI SÜSLÜYÖR YAZIK ICERDEISE BU GÜVENI GURURU BIZLERE HER KIM YASADIYORSA SAYGI DUYARIM TESKKÜR EDIYORUM BASARILAR DILIYORUM BILIYORUMKI THY YANINDA OLAN LARIDA KANADI ALDINDA EZMEYECEKDIR YOLUNUZ ACIK OLSUN ÜLKE ICIN CALISAN HERKESE RABBIM SAGLIKLI GÜNLER SIZ THY CAMIASINADA HAYIRLI UCUSLARDA GÖRÜSMEK ÜZERE SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxxx ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu THY nın dışa açılan penceresi, ne istersen görürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000