24 Mart 2014, Pazartesi 10:52:42

HAMDİ TOPÇU OR-Gİ’Yİ GEZDİ…

Türkiye’nin deniz doldurularak yapılmakta olan tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, göz kamaştırmaya başladı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli ile OR-Gİ Havalimanı bölgesini gezdi.
  • Hamdi bey A 380 iner dediğine göre buraya A 380 planlamış. O zaman Or-Gi nin uçak planlaması ve frekansı belli oldu. Uçağın uçuş için kar eşik değerinin %80 doluluk olacağını varsayalım. O zaman bu uçak 680 yolcuyla uçarsa başa baş gelir. Günde Ordu ve Giresuna 50 yolcu çıkacağını varsayarsak (iyimser tahminle) frekans 13 günde yani haftada 1 e denk gelir. Neyse havaalanının maliyetini karşılamasa da herhalde kıyamete kadar amorti eder diyebiliriz. Başka havayollarının uçması sabit maliyetleri karşılasa iyidir.
  • havacılığı 6 ayda öğrenci gibi kitap okuyarak öğrenen adamdır havacılıkla ilgili herşeyi bilir evelallah !
  • O ne müthiş tespit öyle. Varmı dünyada böyle isabetli yaklaşım ya. Adam bir bakışta anladı ya. Ben bu adamın önünde eğilirim arkadaş. Çok karizmatik ya...Tüm dünyaya ilan edin, hava alanları keşifleri için cihaz vs. kullanmasınlar. Burada mobil bir cihaz var, bir bakışta şak diye anlıyor. O neresi derse hiç çekinmeden basın işareti. Nede olsa başbakanın uzay ve havacılık danışmanı ve otoritesi.
  • Tamam şimdi thy a330 kaldırır uzun menzile 321 gönderen iç hata 330 veren firma
  • Orgy konusunda bir uzman kalabalıklar nasıl yönetilir nasıl hitap edilir NAssıl halkla ilişkiler geliştirilir gerçekleştirir bu konuda tam bir uzman ziyareti çok yerinde buldum..
  • Bir bakista anlamis, buraya A380 bile iner. Ne muthis bir tesbit ama !..
  • THY Giresun'a göz kırpmış. Yiyorsa göz kırpmasın adamı duman ederler, bakmışsın koltuk gitmiş.
  • Kullanmayın şu acayip kısaltmayı kardeşim, yok böyle bir isim resmiyette de zaten. İlla bir kısaltma kullanacaksanız da GO-Port diyin. Hatta bu önerimi ilgili mercilere de iletin lütfen, yakışır: GO-Port, yani Giresun ve Ordu'nun başharfleri + Port... Güzel değil mi?
  • Dedim dedim inanmadınız.Rize-Artvin Havaalanı da programa girdi.Şuan 5 farklı yer tespit edildi,yer tespit çalışmaları devam ediyor.
  • Abi havalimanının ismi çok sıkıntılı,değiştirin nolur ya :) Gelen yabancılar ne güler ama :)

Türkiye’nin deniz doldurularak yapılmakta olan tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, göz kamaştırmaya başladı. 

Deniz doldurularak yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’na THY şimdiden göz kırpmaya başladı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, önce Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık da oradaydı.

Ordu-Giresun Havalimanı’nı gezen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, muhteşem bir havalimanı yapıldığını belirterek; “Buraya Airbus A380 bile inebilir” dedi.  Topçu, TGS’nin Giresun’da hizmet vermesi için şimdiden çalışmalara başladıklarını da kaydetti.

Giresun Valisi Hasan Karahan da Ordu-Giresun Havalimanı’nın bölgeye önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Karadeniz bölgesinin turizmden yeterli pay alamadığını söyleyen Hasan Karahan, havalimanı ile bu talihsizliğin yenileceğini sözlerine ekledi.

Ordu-Giresun Havalimanı inşaat alanını Giresun Valisi ile birlikte Hamdi Topçu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr Davut Kavranoğlu da gezdi.



HAMDİ TOPÇU OR-Gİ’Yİ GEZDİ…

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Hesap ~ 10 yıl önce
Hamdi bey A 380 iner dediğine göre buraya A 380 planlamış. O zaman Or-Gi nin uçak planlaması ve frekansı belli oldu. Uçağın uçuş için kar eşik değerinin %80 doluluk olacağını varsayalım. O zaman bu uçak 680 yolcuyla uçarsa başa baş gelir. Günde Ordu ve Giresuna 50 yolcu çıkacağını varsayarsak (iyimser tahminle) frekans 13 günde yani haftada 1 e denk gelir. Neyse havaalanının maliyetini karşılamasa da herhalde kıyamete kadar amorti eder diyebiliriz. Başka havayollarının uçması sabit maliyetleri karşılasa iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 10 yıl önce
havacılığı 6 ayda öğrenci gibi kitap okuyarak öğrenen adamdır havacılıkla ilgili herşeyi bilir evelallah !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal be. ~ 10 yıl önce
O ne müthiş tespit öyle. Varmı dünyada böyle isabetli yaklaşım ya. Adam bir bakışta anladı ya. Ben bu adamın önünde eğilirim arkadaş. Çok karizmatik ya...Tüm dünyaya ilan edin, hava alanları keşifleri için cihaz vs. kullanmasınlar. Burada mobil bir cihaz var, bir bakışta şak diye anlıyor. O neresi derse hiç çekinmeden basın işareti. Nede olsa başbakanın uzay ve havacılık danışmanı ve otoritesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tamam şimdi thy a330 kaldırır uzun menzile 321 gönderen iç hata 330 veren firma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgy Hamdi ~ 10 yıl önce
Orgy konusunda bir uzman kalabalıklar nasıl yönetilir nasıl hitap edilir NAssıl halkla ilişkiler geliştirilir gerçekleştirir bu konuda tam bir uzman ziyareti çok yerinde buldum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A380 ~ 10 yıl önce
Bir bakista anlamis, buraya A380 bile iner. Ne muthis bir tesbit ama !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY Giresun'a göz kırpmış. Yiyorsa göz kırpmasın adamı duman ederler, bakmışsın koltuk gitmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GO-Port ~ 10 yıl önce
Kullanmayın şu acayip kısaltmayı kardeşim, yok böyle bir isim resmiyette de zaten. İlla bir kısaltma kullanacaksanız da GO-Port diyin. Hatta bu önerimi ilgili mercilere de iletin lütfen, yakışır: GO-Port, yani Giresun ve Ordu'nun başharfleri + Port... Güzel değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GO-Port ~ 10 yıl önce
Çok saçma. OR-GI bile daha güzel...
RS 232 ~ 10 yıl önce
Go-Pro da iyi gibi aslında. Be a Hero.
orgi ~ 10 yıl önce
or-gi olm orası. niye zoruna gidiyor. aklın neredelere gidiyor senin.
B757 ~ 10 yıl önce
Dedim dedim inanmadınız.Rize-Artvin Havaalanı da programa girdi.Şuan 5 farklı yer tespit edildi,yer tespit çalışmaları devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
Abi havalimanının ismi çok sıkıntılı,değiştirin nolur ya :) Gelen yabancılar ne güler ama :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000