14 Şubat 2013, Perşembe 13:28:38

HAMDİ TOPÇU: "KİMSEYE PABUÇ BIRAKMAYIZ"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, dün katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
  • 23 dakikam boş a gitti izleyerek. Boşluğuma Geldi Bi daha olmaz İnşallah.
  • Son günlerde haberleri ve özellikle yorumları takip ediyorum. Gördüğüm o ki insanlar çok fazla hariçten gazel okuyorlar. Kısaca şu şekilde ifade edeyim; nedenlerden yola çıkarak karar vermekten çok karar verdikten sonra nedenler icat ediyorlar. Zaten bir nefret var, buldun mu bir açık vur abalıya. Yiğidi öldür, hakkını da ye, çekinme. İçki konusuna gelince, Türkiye'den çok daha ciddi bazı sınırlamaları olan batılı ülkeler var. Kimse gık demez. Burada lafını etseniz kıyamet kopar, laiklik tehlikeye girer, molla düzeni mi geliyor! diye basılır yaygara. Bu neyin korkusudur acaba? Korku neden kaynaklanır gerçekte? Suçluluk duygusundan olabilir mi? Aslında bu, ülkenin ciddi bir kısmını çağdaş değil diye hayatın bir köşesine atmış, ötelemiş olmanın suçluluğundan kaynaklanıyor olabilir mi? İşte böyle zincir gibi gider bu mevzu. Sonra denir ki; neden toplumsal olarak beraber yaşayamıyoruz...
  • kral badem.cemaat okullarina gecen sene kac bedava bilet verdin. kus ucmaz kervan gecmez yerlere bos ucak ucuyorsun.onlari acikla bakalim. sicak sicak ucak alim komisyonlarindan bahset.cokmu kendine 'yonttun' simdi kendini yarandirmak icin yok kiyafetti yok alkol ikramdi birden ataga kalktin.
  • Sıla o kıyafetleri giyebilir mi? Yemin ediyorum çok şişmanlamış. Acık kilo versin. Derdi ne bu kızın.
  • Sürekli boş boş konuşup övünüyorsunuz drumaksızın.binlerce hemşerilerinizi iş,aş sahibi yaptınız evvallah buna bir sözümüz yok ama kendinizden görmediğiniz için işbaşına geldiğiniz 2002 yılından bu yana 8000 den fazla deneyimli ve kalifiye personelinizi sudan sebeplerle ekmeğinden ettiniz,işten ettınız ve kul hakkı yediniz(haksız,hukusuz bir şekilde işinden edilenlerin sayısı yalnız 305 kişi ile sınırlı değil).biraz da bunlardan bahsedin.Mahkeme kararlarına saygılıyız diyorsunuz ama işe iade davasını kazanan binlerce mağdurdan 1 ini bile işe başlatmadınız.sayın topçu sizin adalet ve hak anlayışınız bu mudur acaba ? yazıklar olsun size.....
  • İyi eğitim gören herkese kapımız acık demişsin Hamdi bey!!!! İstanbul üni sivil havacılık kabin bölümü mezunlarınlarına senin floryanda eğitim veriliyor ve ordan aldıkları notlarla devlet okulu diploması olıyorlar ama ne hıkmetse mulakatlara bıle almıyorsunuz bu insanları aldıgınız zamanda herkesı aynı anda dil bahanesi ıle elıyorsunuz ne hıkmetse ingilizce bilmediği halde işe alınan insanlara orada eğitim alırkan şait oluyor insanlar!!! Hadi 10 kişi ing bilmiyor diyelim koskoca havacılık mezunu 60 kişide mi ingilizce bilmiyordu o sınavda. Sen ingilizce biliyor musun? Sen fırıncı bakkalsın ama yöneticisin bu insanlar devletin okulundan mezun olmuş SİVİL HAVACILIK okumuş insanlar senden yönetici oluyorda bu insanlar mı çalışamıyor? Floryada senin TK memurlarının bır tanesı bıle ingilizce konuşamıyor taşeron firmadan getirtiğiniz karın tokluguna çalışan kendini paralayan o insanlar ana dili gibi ing konusuyor bumu senın adaletın!!!! Konustukca batıyorsunuz yazıklar olsun!
  • Büyüksün Başkanım.. Türk Havacılığının ilahısın sen... ona buna bakma sen, durmak yok bütün Rizeli ve Trabzonlular dışındakileri işten çıkararak yola devammm... Karadenizli olsun taştan olsun... Bak o zaman seni desteklemeyen kimse kalır mı??
  • 25 dakika konuştu, bir incir çekirdeği bile dolmadı. Tamamiyle kendini lanse eden bir şov izledik. Başbakanım gör beni dercesine....Bence bu tip krizleri ya kendisi çıkarıyor ya da çıktığı için çok memnun oluyor TV kanallarına çıkmak uğruna...
  • Butun..."BUTUN" ucuslarimizda alkolun yasaklanacagi gunu bekliyoruz...sabirsizlikla..!
  • Bu adam sırf ekrana çıkıp kendisine gelecek sağlamak amacıyla gündem oluşturmuyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum. Adam alkol meselesini, kabin ekibinin kıyafet meselesini, 305 meselesini, grev meselesini, uçak alımlarını, daha pek çok konuyu sırf gündem oluşturmak ve arakasından TV lere çıkıp başbakanın davasını savunur gözükerek onun gözüne girmeye çalışıyor. Gerisi emin olun ki onun umurunda değil. Ben bu adamdan korkarım ve uzak durmaya çalışırım. THY daha öncede vardı ve hiç bu kadar haber konusu olmamıştı. Bu kanaate nasıl vardım biliyormusunuz. 2005, 2006 yıllarıydı. Kendisini YK da mali konularda yetkili atattı. Niyeti THY nin mali raporlarıyla ilgili basın açıklaması yapmak. Doğrudan genel müdürün yaptığı bir görevi kendisi yapmak için kriz çıkarmıştı. O zaman herkes şaşırmıştı. Ne var bunda bunu THY adına bilinen bir insan var, genel müdür, çıkar açıklar diye. Ama onun niyeti farklıydı ve bugün açığa çıkıyor. Böyle insanlar kamuoyunu sürekli meşgul ederek kene gibi sömürürler.

Geçtiğimiz hafta mikro blog sitesi Twitter'a Türk Hava Yolları'nın eskiz kıyafetlerinin sızdırılmasıyla başlayan ve uçakta alkol sınırlamasının da konulmasıyla had safhaya çıkan THY eleştirilerine Hamdi Topçu yanıt verdi.

Dün akşam katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, sosyal medyaya sızan ilk eskiz çalışmasının eleştirilmesinde art niyet olduğunu belirtti.

Alkol tartışmalarının da sürdüğü şu sıralarda Topçu, bazı uçuşlarda alkol olmamasını arz-talep dengesine göre belirlediklerini ifade etti.

HABOM projesiyle ilgili de açıkmalarda bulunan Topçu: "Önümüzdeki birkaç ay içerisinde ilk fazını açmış olacağız" dedi.

İŞTE HAMDİ TOPÇU'NUN AÇIKLAMARI

HAMDİ TOPÇU: "KİMSEYE PABUÇ BIRAKMAYIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

boşşş ~ 11 yıl önce
23 dakikam boş a gitti izleyerek. Boşluğuma Geldi Bi daha olmaz İnşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçki-Elbise ~ 11 yıl önce
Son günlerde haberleri ve özellikle yorumları takip ediyorum. Gördüğüm o ki insanlar çok fazla hariçten gazel okuyorlar. Kısaca şu şekilde ifade edeyim; nedenlerden yola çıkarak karar vermekten çok karar verdikten sonra nedenler icat ediyorlar. Zaten bir nefret var, buldun mu bir açık vur abalıya. Yiğidi öldür, hakkını da ye, çekinme. İçki konusuna gelince, Türkiye'den çok daha ciddi bazı sınırlamaları olan batılı ülkeler var. Kimse gık demez. Burada lafını etseniz kıyamet kopar, laiklik tehlikeye girer, molla düzeni mi geliyor! diye basılır yaygara. Bu neyin korkusudur acaba? Korku neden kaynaklanır gerçekte? Suçluluk duygusundan olabilir mi? Aslında bu, ülkenin ciddi bir kısmını çağdaş değil diye hayatın bir köşesine atmış, ötelemiş olmanın suçluluğundan kaynaklanıyor olabilir mi? İşte böyle zincir gibi gider bu mevzu. Sonra denir ki; neden toplumsal olarak beraber yaşayamıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wetback ~ 11 yıl önce
kral badem.cemaat okullarina gecen sene kac bedava bilet verdin. kus ucmaz kervan gecmez yerlere bos ucak ucuyorsun.onlari acikla bakalim. sicak sicak ucak alim komisyonlarindan bahset.cokmu kendine 'yonttun' simdi kendini yarandirmak icin yok kiyafetti yok alkol ikramdi birden ataga kalktin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Favorimiz ~ 11 yıl önce
Sıla o kıyafetleri giyebilir mi? Yemin ediyorum çok şişmanlamış. Acık kilo versin. Derdi ne bu kızın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIKLAR OLSUN !!!! ~ 11 yıl önce
Sürekli boş boş konuşup övünüyorsunuz drumaksızın.binlerce hemşerilerinizi iş,aş sahibi yaptınız evvallah buna bir sözümüz yok ama kendinizden görmediğiniz için işbaşına geldiğiniz 2002 yılından bu yana 8000 den fazla deneyimli ve kalifiye personelinizi sudan sebeplerle ekmeğinden ettiniz,işten ettınız ve kul hakkı yediniz(haksız,hukusuz bir şekilde işinden edilenlerin sayısı yalnız 305 kişi ile sınırlı değil).biraz da bunlardan bahsedin.Mahkeme kararlarına saygılıyız diyorsunuz ama işe iade davasını kazanan binlerce mağdurdan 1 ini bile işe başlatmadınız.sayın topçu sizin adalet ve hak anlayışınız bu mudur acaba ? yazıklar olsun size.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilir kişi ~ 11 yıl önce
İyi eğitim gören herkese kapımız acık demişsin Hamdi bey!!!! İstanbul üni sivil havacılık kabin bölümü mezunlarınlarına senin floryanda eğitim veriliyor ve ordan aldıkları notlarla devlet okulu diploması olıyorlar ama ne hıkmetse mulakatlara bıle almıyorsunuz bu insanları aldıgınız zamanda herkesı aynı anda dil bahanesi ıle elıyorsunuz ne hıkmetse ingilizce bilmediği halde işe alınan insanlara orada eğitim alırkan şait oluyor insanlar!!! Hadi 10 kişi ing bilmiyor diyelim koskoca havacılık mezunu 60 kişide mi ingilizce bilmiyordu o sınavda. Sen ingilizce biliyor musun? Sen fırıncı bakkalsın ama yöneticisin bu insanlar devletin okulundan mezun olmuş SİVİL HAVACILIK okumuş insanlar senden yönetici oluyorda bu insanlar mı çalışamıyor? Floryada senin TK memurlarının bır tanesı bıle ingilizce konuşamıyor taşeron firmadan getirtiğiniz karın tokluguna çalışan kendini paralayan o insanlar ana dili gibi ing konusuyor bumu senın adaletın!!!! Konustukca batıyorsunuz yazıklar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dehh Bree ~ 11 yıl önce
Büyüksün Başkanım.. Türk Havacılığının ilahısın sen... ona buna bakma sen, durmak yok bütün Rizeli ve Trabzonlular dışındakileri işten çıkararak yola devammm... Karadenizli olsun taştan olsun... Bak o zaman seni desteklemeyen kimse kalır mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
One man show ~ 11 yıl önce
25 dakika konuştu, bir incir çekirdeği bile dolmadı. Tamamiyle kendini lanse eden bir şov izledik. Başbakanım gör beni dercesine....Bence bu tip krizleri ya kendisi çıkarıyor ya da çıktığı için çok memnun oluyor TV kanallarına çıkmak uğruna...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 11 yıl önce
Butun..."BUTUN" ucuslarimizda alkolun yasaklanacagi gunu bekliyoruz...sabirsizlikla..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırsat avcısı ~ 11 yıl önce
Bu adam sırf ekrana çıkıp kendisine gelecek sağlamak amacıyla gündem oluşturmuyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum. Adam alkol meselesini, kabin ekibinin kıyafet meselesini, 305 meselesini, grev meselesini, uçak alımlarını, daha pek çok konuyu sırf gündem oluşturmak ve arakasından TV lere çıkıp başbakanın davasını savunur gözükerek onun gözüne girmeye çalışıyor. Gerisi emin olun ki onun umurunda değil. Ben bu adamdan korkarım ve uzak durmaya çalışırım. THY daha öncede vardı ve hiç bu kadar haber konusu olmamıştı. Bu kanaate nasıl vardım biliyormusunuz. 2005, 2006 yıllarıydı. Kendisini YK da mali konularda yetkili atattı. Niyeti THY nin mali raporlarıyla ilgili basın açıklaması yapmak. Doğrudan genel müdürün yaptığı bir görevi kendisi yapmak için kriz çıkarmıştı. O zaman herkes şaşırmıştı. Ne var bunda bunu THY adına bilinen bir insan var, genel müdür, çıkar açıklar diye. Ama onun niyeti farklıydı ve bugün açığa çıkıyor. Böyle insanlar kamuoyunu sürekli meşgul ederek kene gibi sömürürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000