01 Şubat 2015, Pazar 12:56:24

HAMDİ TOPÇU İSTİFA MI EDİYOR?

Seçimlere yönelik çalışmaların hızlanması ve bürokratların 10 Şubat’a kadar istifa etme zorunluluğu, AK Parti’deki liste hareketliliğini hızlandırdı. İddiaya göre; Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da adaylık için görevinden istifa edecek.
  • biz eleştiriyi öğrenemeyeceğiz. çünkü, biz türkiyenin birer küçük kopyasıyız. şöyleki; * ya birşeyi eleştirirken dibine kadar gömüyoruz. * ya hiçbir yanlışı görmeyip tertemiz beyaz diyoruz. birgün gelir mi? birşeyi eleştirirken vicdan ile yaparmıyız? kişiyi doğru yaptıkları ve yanlış yaptıkları konusunda taraf olmadan eleştirebilir miyiz? bunu yapabilecekmiyiz? hamdi topçu hata yaptığında (varsa) ona yön veren danışmanları (gm ve gmy) olabileceğini unutmamalıyız. hamdi topçu'nun kusuru da birilerine komple güvenmesi (ki bir üst yöneticinin alt yöneticiye komple güvenmesi onun iyi lider olmadığına delildir) olabilir. teknisyenler gurubu hep şikayetçi mesela kaç yıllardır. varsa içten pazarlıklı, samimiyetsiz kişiler, çalışanların özellikle teknisyenlerin, yönetimden hoşnutsuzluklarına sebep olabilir. bu hoşnutsuzluk 3-5 kişinin efsanesi de olabilir tabi. başarılı yapılan şeyler de var. bunları görmeliyiz. kayırmacılık ve ehli olmayanları işe yerleştirme şayiaları da var tabi.
  • tek bildiğimiz TGS deki hemşerileri açmış ellerini dua ediyor inşallah gitmez diye giderse acaba bizim düzenimiz ne olur diye düşünüyorlardır muhakkak ki
  • Soruya cevap Rumuzu ile yazan arkadaş saba tamamen katılıyorum ve şınuda eklemek istiyorum;Bu sayfada yazanların bir kısmı bilşrkiÖzellikle skyrak ödülleri için yapılan oylama öncasi Özel kalemden mail gelir ve oylama için adres gösterilerek oylamaya iştirak edilmesi idtenirdi,Personelde hem kendisi oylamaya katılır hemde tandıklarına söyleyerek oylamaya katkı saglanırdı.Zaman zaman yurtdışındaki FG okullarındaki öğretmenlede bu oylamaya destek verirlerdi.Bu işi de Özel kalem md Mehmet Karataş organize ederdi.Bu mailler hemen hemen bir çoğumuzda var.
  • İnşallah aday olur.
  • Yahu insanımızın anlamadığı nokta şu, bilmem kaç yıldır Avrupa'nın İKRAMDA en iyi havayolu seçilmek tabii ki de önemli, önemsiz diyen de yok ki, şirketin kar ediyor olması çalışanlarına maaşlarını tam ve zamanında ödüyor olması da önemli, bunu Hamdi TOPÇU başkanlığındaki bir yönetimin yapıyor olması da önemli saolsunlar ama bu yapılan yanlışların, adam kayırmaların, haksız ve hukuksuz uygulamaların görmezden gelinmesi gerektiği anlamına gelmez, para medeni insanlar için ARAÇ'tır AMAÇ değil, emek karşılığı alınan bir ücrettir ve her şirket il yapabilmek için işçiye muhtaçtır. Ama kafana göre adam al-at, herbirşeyi "kutsal kitap mı canım" kafasıyla değiştir, kanunu yasayı kıçına bile takma ancak bizim gibi muz cumhuriyetlerinde olur, e çıkar birileri de eleştirir bu da gayet doğaldır
  • Insallah
  • jöleli saçlı cumhurun başekonomi danışmanı yiğidimizi milletvekili hatta ekonomiden sorumlu devlet bakanı olarak görmek isteriz.sayın milletvekilleri kıskanmayın .
  • Yok öyle Birşey bosuna heveslenmesin kimse
  • Desenize çifte bayram var...Git meclis ten hemşerilerine hizmet et o zaman takdir edim, bu makamlar hemşerilerine hizmet makamı değil, git artık lütfen...Yeter milletle dalga geçtiğiniz.
  • yagli koltuk sendromu ,bir yagli koltuk ancak daha yagli bir koltuk icin birakilabilir,hangi koltugun daha fazla yagli oldugunu bir sure sonra anlariz..

Seçimlere yönelik çalışmaların hızlanması ve bürokratların 10 Şubat’a kadar istifa etme zorunluluğu, AK Parti’deki liste hareketliliğini hızlandırdı. İddiaya göre; Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da adaylık için görevinden istifa edecek.

Seçimlere yönelik çalışmaların hızlanması ve bürokratların 10 Şubat’a kadar istifa etme zorunluluğu, AK Parti’deki liste hareketliliğini hızlandırdı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bu hafta Maliye Müsteşarı Naci Ağbal ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun adaylık için istifa edeceği belirtiliyor.

Milletvekili adayı olmak  isteyen bürokratların 10 Şubat’a kadar istifa etmesi zorunlu. Bir hafta boyunca kulisler, özellikle Ak Parti’de siyaset yapmak isteyen bürokratların nabız yoklamalarıyla geçti. Cumhurbaşkanı ve Başbakan’dan onay almayan bürokratların istifasına izin verilmediği belirtilirken, kesinleşen 2 ismin, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu olduğu ifade ediliyor. Adaylık için gözler, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık danışmanlarına çevrilirken, ilk istifa Erdoğan’ın metin yazarı Aydın Ünal’dan geldi. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un siyasete girip girmeyeceği de kulislerin en çok konuşulan konusu oldu. Bulut’un milletvekili adayı olmasına karşı, parti içerisinde ciddi direnç bulunuyor.

Başbakanlık danışmanları Ertan Aydın ve Taha Özhan ile Adalet Bakanlığı danışmanı Adnan Boynukara hakkındaki kararlar da bu hafta netleşecek.

HAMDİ TOPÇU İSTİFA MI EDİYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

yoran ~ 9 yıl önce
biz eleştiriyi öğrenemeyeceğiz. çünkü, biz türkiyenin birer küçük kopyasıyız. şöyleki; * ya birşeyi eleştirirken dibine kadar gömüyoruz. * ya hiçbir yanlışı görmeyip tertemiz beyaz diyoruz. birgün gelir mi? birşeyi eleştirirken vicdan ile yaparmıyız? kişiyi doğru yaptıkları ve yanlış yaptıkları konusunda taraf olmadan eleştirebilir miyiz? bunu yapabilecekmiyiz? hamdi topçu hata yaptığında (varsa) ona yön veren danışmanları (gm ve gmy) olabileceğini unutmamalıyız. hamdi topçu'nun kusuru da birilerine komple güvenmesi (ki bir üst yöneticinin alt yöneticiye komple güvenmesi onun iyi lider olmadığına delildir) olabilir. teknisyenler gurubu hep şikayetçi mesela kaç yıllardır. varsa içten pazarlıklı, samimiyetsiz kişiler, çalışanların özellikle teknisyenlerin, yönetimden hoşnutsuzluklarına sebep olabilir. bu hoşnutsuzluk 3-5 kişinin efsanesi de olabilir tabi. başarılı yapılan şeyler de var. bunları görmeliyiz. kayırmacılık ve ehli olmayanları işe yerleştirme şayiaları da var tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuzey ~ 9 yıl önce
tek bildiğimiz TGS deki hemşerileri açmış ellerini dua ediyor inşallah gitmez diye giderse acaba bizim düzenimiz ne olur diye düşünüyorlardır muhakkak ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asalak ~ 9 yıl önce
hamdi topçu gidebilir ama Türkiyenin en başındaki adamıda unutma oda hemşeri :)
Soruya cevap ~ 9 yıl önce
Soruya cevap Rumuzu ile yazan arkadaş saba tamamen katılıyorum ve şınuda eklemek istiyorum;Bu sayfada yazanların bir kısmı bilşrkiÖzellikle skyrak ödülleri için yapılan oylama öncasi Özel kalemden mail gelir ve oylama için adres gösterilerek oylamaya iştirak edilmesi idtenirdi,Personelde hem kendisi oylamaya katılır hemde tandıklarına söyleyerek oylamaya katkı saglanırdı.Zaman zaman yurtdışındaki FG okullarındaki öğretmenlede bu oylamaya destek verirlerdi.Bu işi de Özel kalem md Mehmet Karataş organize ederdi.Bu mailler hemen hemen bir çoğumuzda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
falconeye ~ 9 yıl önce
İnşallah aday olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yahu insanımızın anlamadığı nokta şu, bilmem kaç yıldır Avrupa'nın İKRAMDA en iyi havayolu seçilmek tabii ki de önemli, önemsiz diyen de yok ki, şirketin kar ediyor olması çalışanlarına maaşlarını tam ve zamanında ödüyor olması da önemli, bunu Hamdi TOPÇU başkanlığındaki bir yönetimin yapıyor olması da önemli saolsunlar ama bu yapılan yanlışların, adam kayırmaların, haksız ve hukuksuz uygulamaların görmezden gelinmesi gerektiği anlamına gelmez, para medeni insanlar için ARAÇ'tır AMAÇ değil, emek karşılığı alınan bir ücrettir ve her şirket il yapabilmek için işçiye muhtaçtır. Ama kafana göre adam al-at, herbirşeyi "kutsal kitap mı canım" kafasıyla değiştir, kanunu yasayı kıçına bile takma ancak bizim gibi muz cumhuriyetlerinde olur, e çıkar birileri de eleştirir bu da gayet doğaldır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle63 ~ 9 yıl önce
jöleli saçlı cumhurun başekonomi danışmanı yiğidimizi milletvekili hatta ekonomiden sorumlu devlet bakanı olarak görmek isteriz.sayın milletvekilleri kıskanmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yok öyle Birşey bosuna heveslenmesin kimse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ata 58 ~ 9 yıl önce
Desenize çifte bayram var...Git meclis ten hemşerilerine hizmet et o zaman takdir edim, bu makamlar hemşerilerine hizmet makamı değil, git artık lütfen...Yeter milletle dalga geçtiğiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Hocam, kusura bakmayın ama, biz dışarıdan bir yolcu/gözlemci olarak merak ediyoruz; 4 yıldır üstüste "Avrupa'nın En İyi Havayolu" ödülünü de bu hemşehrilerin verdiğini mi düşünüyorunuz? Her sene "Dünya'nın En İyi Havayolu" ödülüne de adım adım yaklaşılmasını buna mı bağlıyorsunuz. Yapmayın hocam, insaflı olun, eleştiriler dozunda olsun, yıkıcı değil yapıcı olsun :(
Dr.Kenan ~ 9 yıl önce
Sanırım tanışıyoruz hocam, arada konuşalım hangi ödülü kimin sayesinde almışız.? onca yıldır çalışan emekçilere haksızlık ediyorsunuz.!işinin ehli olana asla lafımız yok, haddimize de değil ,işinin ehli olsun dini mezhebi kimliği önemli değil, ama maalesef çok üzülerek söylüyorum ki adalet hak hukuk diye ortalarda dolaşıp adam kayırarak en büyük haksızlığı ve adaletsizliği bu millete yapıyorsunuz
Soruya cevap ~ 9 yıl önce
Değerli arkadaşım, O ödüllerin nasıl alındığını bizler uçuş işletme personeli olarak gayet iyi biliyoruz. Sen de biraz okuyup, araştırıp bilenlere sorarsan öğrenirsin. Ben de çok isterim bu şirketin bırak Avrupa'nın, Dünyanın en iyi havayolu şirketi olmasını ama bir de gerçekler var ve parayla yapılan reklamla, pazarlamayla ve alınan ödüllerle olmuyor maalesef. Bu kadar taşeronlaşmayla, berbat bir İK yönetimiyle ve personel memnuniyetsizliğiyle bu başarı maalesef şimdilik gerçek dışı. Uçucu ekiplere alanda gidip bir sor bakalım, ne kadar dinlenmiş ve mutlu uçuyorlar. Vitrini süslemek iyidir ama başarıyı mutfak getirir.
ztk ~ 9 yıl önce
yagli koltuk sendromu ,bir yagli koltuk ancak daha yagli bir koltuk icin birakilabilir,hangi koltugun daha fazla yagli oldugunu bir sure sonra anlariz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000