21 Haziran 2014, Cumartesi 10:08:52

HAMDİ TOPÇU: "BEĞENMEZSE HAKKINI ARAR"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, New York uçağına alınmayışını Twitter'dan paylaştıktan sonra takipçilerinin hakaretlerini de retweet eden İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin'e ateş püskürdü. Topçu, yaptığı açıklamada yapılan hakaretler için savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.
  • topcu ,aman milletvekilini ucaga sokma.. senin zaten tek gorevin bu ..turkiye milletvekilini ucaga sokmadigin ve upgrade vermedigin icin seninle gurur duyuyoruz.. eski yeni tum milletvekillerine, askerlere, generallere upgrade ver ama buna verme.. haddini bilsin, ne demek akp den istifa etmek.. yok upgrade ,milletekili+ akp=business , sadece milletvekili=ekonomi olarak ucaga aldigima sukretsin , neydi o nasrettin hoca fikrasi, ye kurkum ye ..
  • devran doner o ucaklara sen de binemezsin hamdi efendi. zamaninda kankayken her turlu tavizi veriyordunuz adamlara. simdi cikarlar catisinca paralelci oldular degil mi? cikip biri de sizi ikizkenar ucgen yapmasin. dikkat edin.
  • Bir de Türkçemizi doğru kullanabilsek , ne güzel olur değil mi Topçu? Bazen eğitim gerçekten şarttır .
  • THY ları özel bir şirket istedigini ucurur istemedigini ucurmaz size ne.Brovo THY yonetimi
  • hamdi efendi ben de seni begenmiyorum thy nin basina da yakistiramiyorum ama hakkimi da kanunlar hep gucluden,iktidardan,zenginden yana oldugu icin de arayamiyorum ne olacak peki ? ayrica hamdi efendi turkceyi ogrense veya birisi ona ogretse iyi olacak zira yazilarinda yazim hatalari var o makamdaki birine yakismiyor !
  • Al birini vur otekine...
  • ben bu adamı tanımam parelel lafınada inanmıyorum bunlar yıllardır akp le iç içelerdi bu ülkenin kozmik odasınada bunlar girdi ordumuza kumpasıda bunlar kurdu benim burda karşı çıktıgım olay thy kimsenin babasının çiftligi degildir bir millet vekilini uçaga almamak batıda olsa görevden alınıp tutuklanma sebebidir kimse thy tönetimine bu hakkı vermez bu olay ne kadar göstermelik bir demokrasi anlayışımızın oldugunu gösteriyor herşey bir adamın iki dudagı arasında bu adamın devlet başkanı oldugunu bir düşünün saddama kaddafiye rahmet okuturmu okutmazmı
  • Hamdi Bey son derece haklı.
  • Ama adamim tip tam F-tipi.
  • Yahu sen nerde yasıyorsun bayraktar efendi istıfa edip sonradan soyledıklerınıde yıyerek dönmedımı??? Adam dedık !!!

Dün akşam saatlerinde İstanbul-New York uçağına alnmayan İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, yaşanan olayı Twitter'dan duyurmuştu. 

Daha önce yaşanan olaylar nedeniyle kendisinin suçlu olduğunu belirten taahhütnameyi imzalamadığı için Türk Hava Yolları'nın kendisini uçurmadığını Twitter üzerinden paylaştıktan sonra, takipçilerinin Çetin lehine, Hamdi Topçu'nun ismini kullanarak hakaret dolu sert sözler söylemesi ve Muhammed Çetin'in bu sözleri tekrar paylaşması (retweet), Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yu çileden çıkardı.

Hamdi Topçu, gece geç saatlerde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, yapılan eleştirilerin medeni olduğu sürece sorun olmadığını ancak hakaret boyutuna varan eleştirilere kimsenin hakkı olmadığını belirtti. 

Türk Hava Yolları'nın kurallarla yönetilen ve müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş yönetim anlayışı olduğunu ifade eden Topçu, son söz olarak ise THY'nin mağdur olduğunu iddia eden kişiye gerekli açıklamaları yaptığını ve beğenmezse hakkını arayabileceğini belirtti.

İŞTE HAMDİ TOPÇU'NUN AÇIKLAMALARI



AirportHaber Detay

HAMDİ TOPÇU: "BEĞENMEZSE HAKKINI ARAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

ziya tarkan kozan ~ 10 yıl önce
topcu ,aman milletvekilini ucaga sokma.. senin zaten tek gorevin bu ..turkiye milletvekilini ucaga sokmadigin ve upgrade vermedigin icin seninle gurur duyuyoruz.. eski yeni tum milletvekillerine, askerlere, generallere upgrade ver ama buna verme.. haddini bilsin, ne demek akp den istifa etmek.. yok upgrade ,milletekili+ akp=business , sadece milletvekili=ekonomi olarak ucaga aldigima sukretsin , neydi o nasrettin hoca fikrasi, ye kurkum ye ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gun olur ~ 10 yıl önce
devran doner o ucaklara sen de binemezsin hamdi efendi. zamaninda kankayken her turlu tavizi veriyordunuz adamlara. simdi cikarlar catisinca paralelci oldular degil mi? cikip biri de sizi ikizkenar ucgen yapmasin. dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bİraz dikkat ... ~ 10 yıl önce
Bir de Türkçemizi doğru kullanabilsek , ne güzel olur değil mi Topçu? Bazen eğitim gerçekten şarttır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy özel SİRKET ~ 10 yıl önce
THY ları özel bir şirket istedigini ucurur istemedigini ucurmaz size ne.Brovo THY yonetimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
1. thy ozel sirket degil,kamu fonlari ile idare dilen bir sirket ve meclis ile anlasmasi var. 2. ozel sirketlerde bile, hizmet etme zorunlulugu var ,hizmet vermiyorum diyemezsin.kurallarla baglanmis. o sebebten taksici kabul etmediginde sikayet edince, ceza yaziyorlar 3. arkadas milletin vekili, oteki vekillere thy nin verdigi hakki istiyor, topcu hepsine upgrade hakkini kaldirsin, kapisinda 24 saat selam durayim. 4. topcu baskasina yaranacagim diye thy kotu duruma dusuruyor, uzucu olan bu.. milletvekili zaten durumun farkinda,upgrade falan umrunda degil, ama her sefer bu olayi cikaracak,ve magdur durumunu her sefer tekrar tekrar duyuracak. 5. vekilin amaci thy uzerinden akp ye vurmak, topcu ongorusuz oldugu icin bunu goremiyor 6. thy kan kaybediyor, akp nin bayraktari gibi gorunmeye basliyor, unutmayin 43% haricu akp yo sevmiyor.. ve bu ulkede akp den nefret eden thy yi kullanan cok buyuk bir cogunluk var. 7. bu yonetim bu sirkete yakismiyor.. keske caykur basina falan atasalardi..
? ~ 10 yıl önce
hamdi efendi ben de seni begenmiyorum thy nin basina da yakistiramiyorum ama hakkimi da kanunlar hep gucluden,iktidardan,zenginden yana oldugu icin de arayamiyorum ne olacak peki ? ayrica hamdi efendi turkceyi ogrense veya birisi ona ogretse iyi olacak zira yazilarinda yazim hatalari var o makamdaki birine yakismiyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Al birini vur otekine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
ben bu adamı tanımam parelel lafınada inanmıyorum bunlar yıllardır akp le iç içelerdi bu ülkenin kozmik odasınada bunlar girdi ordumuza kumpasıda bunlar kurdu benim burda karşı çıktıgım olay thy kimsenin babasının çiftligi degildir bir millet vekilini uçaga almamak batıda olsa görevden alınıp tutuklanma sebebidir kimse thy tönetimine bu hakkı vermez bu olay ne kadar göstermelik bir demokrasi anlayışımızın oldugunu gösteriyor herşey bir adamın iki dudagı arasında bu adamın devlet başkanı oldugunu bir düşünün saddama kaddafiye rahmet okuturmu okutmazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paralel ~ 10 yıl önce
zaten artik herkes sevmedigine paralelci diyor, 2 sene once darbeci dedikleri gibi.. cok yakinda akp li diye tekrar cadi avi baslayacak, tum bu haberler geri gelecek ve al hepsini tekrar bastan .. ulke 2 ileri bir geri, kimin umrunda.. topcu ,aman milletvekilini ucaga sokma.. senin zaten tek gorevin bu ..turiye milletvekilini ucaga sokmadigin ve upgrade vermedigin icin seninle gurur duyuyor
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hamdi Bey son derece haklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ama adamim tip tam F-tipi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bagımsıza ~ 10 yıl önce
Yahu sen nerde yasıyorsun bayraktar efendi istıfa edip sonradan soyledıklerınıde yıyerek dönmedımı??? Adam dedık !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000