26 Haziran 2013, Çarşamba 22:37:56

HAMDİ TOPÇU AÇIKLADI: YARIN SAAT 15.00'E KADAR...

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, son 10 günde 150 grevcinin işine geri döndüğünü açıkladı, grevdeki çalışanların işe dönmesi için de yarın saat 15.00'e kadar zaman tanıdı.
  • Aviator sana bir kaç sorum var. Bir: sendika aidatların bu güne kadar hortumlanmasına gönlün razı da hala neden aidat ödüyorsun? Greve de katılmadın, rev3 de umrunda değil hâlâ neden sendikaya üyesin? İki: grevdekilerin sendikadan bir kuruş dahi almadıklarını bilmeyecek kadar konudan bihaber olmana rağmen neden atıp tutuyorsun? Üç: Aviator nedir kardeşim Türkçe gibi güzel bir dili kendi gafil ağzına bulaştırmaktan mı çekindin? Öyleyse eğer seni hassasiyetinden ötürü tebrik ederim.
  • sayin editor bu "thy uzman" nick'li arkadaş burada bir sürü aşagılama ve hakaret iceren iifadeleri olmasina ragmen neden yayinliyorsun. sorsan bu hükümet zamaninda işe girmiştir. uzman arkadas söylediklerinin arkasında durduğunu ispatlaman için açık kimliğini yaz ve onurunla sonucuna katlan tabiki varsa. ayrıca o takunya.........onu yayinlayan editor bunu yayınlamazsın
  • Dönmeyin sakın böyle iyi zaten Ağustos'ta Thy iyice sıkışacak ne kaldı şurada Ağustos 2015 e dayanın. Biz zaten herşeyi para için yapan karaktersizler olarak çalışmaya devam ediyoruz. Pala ve sizler direnmeye devam edin. Yanlız bir ricam olacak çok küfretmeyin nede olsa sendikanın size verdiği para bizim aidatlarımız olduğundan üzerinizde azda olsa hakkımız var çarpılırsınız sonra .
  • Buradan Savcıları göreve çağırıyorum adam açık açık suç işliyor.
  • Ee saat 16 19 sonuç???
  • 15:45 OLDU ne oldu şimdi...
  • Saat 15:00 Süre doldu
  • Calisma hakkina ve grev hakkina mudahale suc dur herkes hur iradesiyle karar vermeli diyen Hamdi bey son 10 gun de 150 yakin personelimiz ise dondu saat 15.00'ten sonra dönecek personeli çalıştırmama kararı aldık derken müdahale etmiş olmuyormu.
  • Sendika yönetimi çuvallamış olabilir. Dostlar uçuşta (satışta) olabilir. Banka telefona sarılıp alacağını tahsil etmek için tehditler savurmaya başlamış olabilir. ANCAK: Tehditle iş yaptırılacak adam vardır yaptırılamayacak adam vardır. Şirket bu tavrıyla benim gibi bir babayiğiti korkutup işe dönderemez. Rızkı veren Allah'tır. Ekmeğini ben veriyorum, her türlü taklayı attırırım pozları, bu kibir nice patronları, müdürleri yedi. Ne Topçu, ne de Ayçin: bana ayar vermeye çapları yetmez. Tırı vırı bir ton yazı yazıyorsunuz. İşin özü budur. Kula kulluk etmedim, etmeyeceğim.
  • nedemek saat 15 e kadar,bunlara süredemi veriliyor koy kapıya sen büyümene bak ay yıldızı dünyanın heryerine uçur yeterki.Atilla la la la la la diyorum sana

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabından greve ilişkin çok önemli bir açıklama yaptı. Topçu, grev devam ederken son on günde 150 çalışanın işine geri döndüğünü belirterek, yarın saat 15.00'e kadar grevcilere süre tanıdı.Topçu açıklamasında şöyle dedi:


" Çalışma hakkına ve grev hakkına müdahale suçtur. Herkes hür iradesiyle karar vermeli. Son 10 günde 150'ye yakın personelimiz işe döndü. Grev kararı olduğu sürede işe dönen personeli çalıştırıp çalıştırmamaya işveren karar verir. Yarın saat 15.00'ten sonra dönecek personeli çalıştırmama kararı aldı. Artık bu konularla gündemi meşgul etmeyeceğiz. THY işine odaklanacaktır"

Airporthaber.com

 

HAMDİ TOPÇU AÇIKLADI: YARIN SAAT 15.00'E KADAR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Aviator'e ~ 11 yıl önce
Aviator sana bir kaç sorum var. Bir: sendika aidatların bu güne kadar hortumlanmasına gönlün razı da hala neden aidat ödüyorsun? Greve de katılmadın, rev3 de umrunda değil hâlâ neden sendikaya üyesin? İki: grevdekilerin sendikadan bir kuruş dahi almadıklarını bilmeyecek kadar konudan bihaber olmana rağmen neden atıp tutuyorsun? Üç: Aviator nedir kardeşim Türkçe gibi güzel bir dili kendi gafil ağzına bulaştırmaktan mı çekindin? Öyleyse eğer seni hassasiyetinden ötürü tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
co-pilot ~ 11 yıl önce
sayin editor bu "thy uzman" nick'li arkadaş burada bir sürü aşagılama ve hakaret iceren iifadeleri olmasina ragmen neden yayinliyorsun. sorsan bu hükümet zamaninda işe girmiştir. uzman arkadas söylediklerinin arkasında durduğunu ispatlaman için açık kimliğini yaz ve onurunla sonucuna katlan tabiki varsa. ayrıca o takunya.........onu yayinlayan editor bunu yayınlamazsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Dönmeyin sakın böyle iyi zaten Ağustos'ta Thy iyice sıkışacak ne kaldı şurada Ağustos 2015 e dayanın. Biz zaten herşeyi para için yapan karaktersizler olarak çalışmaya devam ediyoruz. Pala ve sizler direnmeye devam edin. Yanlız bir ricam olacak çok küfretmeyin nede olsa sendikanın size verdiği para bizim aidatlarımız olduğundan üzerinizde azda olsa hakkımız var çarpılırsınız sonra .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savcı ~ 11 yıl önce
Buradan Savcıları göreve çağırıyorum adam açık açık suç işliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trolleycat ~ 11 yıl önce
Ee saat 16 19 sonuç???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15:45 ~ 11 yıl önce
15:45 OLDU ne oldu şimdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15:00 ~ 11 yıl önce
Saat 15:00 Süre doldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overq ~ 11 yıl önce
Calisma hakkina ve grev hakkina mudahale suc dur herkes hur iradesiyle karar vermeli diyen Hamdi bey son 10 gun de 150 yakin personelimiz ise dondu saat 15.00'ten sonra dönecek personeli çalıştırmama kararı aldık derken müdahale etmiş olmuyormu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altı okka ~ 11 yıl önce
Sendika yönetimi çuvallamış olabilir. Dostlar uçuşta (satışta) olabilir. Banka telefona sarılıp alacağını tahsil etmek için tehditler savurmaya başlamış olabilir. ANCAK: Tehditle iş yaptırılacak adam vardır yaptırılamayacak adam vardır. Şirket bu tavrıyla benim gibi bir babayiğiti korkutup işe dönderemez. Rızkı veren Allah'tır. Ekmeğini ben veriyorum, her türlü taklayı attırırım pozları, bu kibir nice patronları, müdürleri yedi. Ne Topçu, ne de Ayçin: bana ayar vermeye çapları yetmez. Tırı vırı bir ton yazı yazıyorsunuz. İşin özü budur. Kula kulluk etmedim, etmeyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karga ~ 11 yıl önce
nedemek saat 15 e kadar,bunlara süredemi veriliyor koy kapıya sen büyümene bak ay yıldızı dünyanın heryerine uçur yeterki.Atilla la la la la la diyorum sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 11 yıl önce
Lay lay lom galiba sana göre sevmeler ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000