03 Temmuz 2013, Çarşamba 18:21:49

GÜLENAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk Hava Yolları kabin memuru olarak görev yapan Gülenay Gürbüz Elmacı, son yolcuğuna uğurlandı...
  • Alkah rahmet eglesin.umut kardesime ve gulenayin ailesine Allah SABIR versin.
  • :((( yakinlarina sabirlar dilerim
  • Gülenay' a Allahtan Rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Geride bıraktığı dost ve akrabalarına sabırlar. Hiç görmedim tanımam ama geride kalan bizlerin de bir gün hakkın rahmetine kavuşacağımızdan hiç şüphe yok. Dünyada mekanı herşeyin üzerinde tutup her yolu deneyerek insanları üzen, kandıran, kullanıp kenara atan, yaradılanı yaradan dan ötürü hoş görmeyipaksine horlayanlara sesleniyorum. Aramızdan ayrılanlara belki içten, belki yarım ağızla hakkınızı helal ettiğinizi söylüyorsunuz da, acaba o size hakkını helal ediyor mugiderken? Şapkanızı koyup önünüze bir sorun bakalım. Hak yerken bir gün sıranın size de geleceğini, makam menfaat gibi dünyevi şeyler için değip değmeyeciğini bir düşünün bakalım. Yüce olan yaradanın ruhundan ruh üflediği insan olduğuna inanırız. Gülenay' ı tanımasam da ruhuna rahmet okurum. Ama binlerce insanın çile çekmesine ses çıkaramamalarına neden olanlara da derim ki sizler insan hakkı yiye yiye bir gün göçüp gidecek ve bu rahmetten faydalanamayacaksınız.
  • Allah rahmet eylesin...
  • İyi yolculuklar kardeşim Allah mekanını cennet eylesin geride kalan seni seven ve senin sendiklerine sabırlar versin
  • allah mekanını cennet etsın...bu kanser denılen illet maalesef cok uzucu..
  • Gülenay hemşire Allah mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
  • Gencecik yasta cok tahlihsizlik cok uzucu Allahim mekanini cennet etsin ailesine ve esine sabir versin gok yuzunden bir melek daha eksildi cok aci
  • Gülenay ablayı başından beri biliyordum allah nur içide yatırsın mekanı cennet olsun ailesine ve tüm yakınlarına sabır versin :(
  • Allah mekanını cennet eylesin toprağını ise bol. Sevgili eş ve aile Rabbim size sabırlar eylesin. Sevgili arkadaşımız rahat uyu.

Türk Hava Yolları'nın kabin memurlarından Gülenay Gürbüz Elmacı, 2 yıldır mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

2011 yılında kanser hastalığı teşhisi konulan 26 yaşındaki genç kabin memuru, tedavi görüp işbaşı yaptıktan sonra hastalığı nüksedince tekrar tedavi altına alındı.

Uzun süre kemoterapi tedavisi gören Gürbüz için bir türlü uygun donör bulamamıştı.

Annesinin hemşire olarak görev yaptığı Kayseri'deki Erciyes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Gürbüz, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Kayseri'deki Hunat Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılınan Gülenay hostesi kabin memuru arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gözyaşlarını tutamayan mesai arkadaşları Gülenay Gürbüz'ün tabutu önüne gül bıraktı.

Gülenay hostesin ayakta durmakata güçlük çeken annesi ve kendisi gibi kabin memuru olan eşi Umut Elmacı taziyeleri kabul etti.

Havacılık medyasından sadece AirportHaber'in yerinde takip ettiği cenaze törenine THY adına Kabin Hizmetleti Başkanı Emine Lim de katılarak taziyelerini iletti.

Gülenay Gürbüz Elmacı, cenaze namazının ardından Halef hoca mezarlığına defnedildi.

Gülenay Gürbüz Elmacı son yolcuğuna uğurlandı

GÜLENAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Kaptan ~ 11 yıl önce
Alkah rahmet eglesin.umut kardesime ve gulenayin ailesine Allah SABIR versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basimiz sagolsun ~ 11 yıl önce
:((( yakinlarina sabirlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir gün ~ 11 yıl önce
Gülenay' a Allahtan Rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Geride bıraktığı dost ve akrabalarına sabırlar. Hiç görmedim tanımam ama geride kalan bizlerin de bir gün hakkın rahmetine kavuşacağımızdan hiç şüphe yok. Dünyada mekanı herşeyin üzerinde tutup her yolu deneyerek insanları üzen, kandıran, kullanıp kenara atan, yaradılanı yaradan dan ötürü hoş görmeyipaksine horlayanlara sesleniyorum. Aramızdan ayrılanlara belki içten, belki yarım ağızla hakkınızı helal ettiğinizi söylüyorsunuz da, acaba o size hakkını helal ediyor mugiderken? Şapkanızı koyup önünüze bir sorun bakalım. Hak yerken bir gün sıranın size de geleceğini, makam menfaat gibi dünyevi şeyler için değip değmeyeciğini bir düşünün bakalım. Yüce olan yaradanın ruhundan ruh üflediği insan olduğuna inanırız. Gülenay' ı tanımasam da ruhuna rahmet okurum. Ama binlerce insanın çile çekmesine ses çıkaramamalarına neden olanlara da derim ki sizler insan hakkı yiye yiye bir gün göçüp gidecek ve bu rahmetten faydalanamayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mekanı cennet olsun ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prsnl ~ 11 yıl önce
İyi yolculuklar kardeşim Allah mekanını cennet eylesin geride kalan seni seven ve senin sendiklerine sabırlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cc ~ 11 yıl önce
allah mekanını cennet etsın...bu kanser denılen illet maalesef cok uzucu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 11 yıl önce
Gülenay hemşire Allah mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 11 yıl önce
Gencecik yasta cok tahlihsizlik cok uzucu Allahim mekanini cennet etsin ailesine ve esine sabir versin gok yuzunden bir melek daha eksildi cok aci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KabinMemuruAday ~ 11 yıl önce
Gülenay ablayı başından beri biliyordum allah nur içide yatırsın mekanı cennet olsun ailesine ve tüm yakınlarına sabır versin :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amirin ~ 11 yıl önce
Allah mekanını cennet eylesin toprağını ise bol. Sevgili eş ve aile Rabbim size sabırlar eylesin. Sevgili arkadaşımız rahat uyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000