09 Ağustos 2011, Salı 11:55:01

GROUPAMA'DAN THY PERSONELİNE YENİ BİR HİZMET

Groupama, bir ilke daha imza atarak, İstanbul Üniversitesi işbirliği ile Türk Hava Yolları’na sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
  • yani aferin airport haber, millet kırıp geçirsin ortalığı sen benim en ufak eleştirime uygunsuz de.. hadi canım daha neler...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • emekçi lafının solla sağla ne ilgisi var süper zeka ??? ha sağcı ha solcu..emekçi emekçidir...sadece moskova dakiler değil dünyanın her yerindekiler...emeğini sarfedene emekçi denir..bunun neresi sana bu kadar battı???
  • şirket çalışanlarının çoğunluğundan kastın cemaatçi,fetocu,nurcu,badem ler olsa gerek.....onlar için herşey süper..tepeden inme müdür ol,başkan ol bilmem ne ol..bilmem nereye tayin ol..sınavsız,sorgusuz,sualsiz...koskoca şirket daha turex servislerinin rezilliklerine bi şey yapamıyor, yemekhane deki yemeklerin kalitesizliğine söyleyecek zaten bi şey yok...şirketi körü körüne savunma yalakalığından vazgeçin de gerçekleri görün...
  • Arkadasim, sirket calisanlarinin cogunlugu halinden memnun. Eger sen memnun degilsen sorun sirkette degil sendedir. Kendine bak. Bu sirket daha ne yapsin.
  • Şirinliğinin arkasında hinlik vardır. İnsan sevgisi yoktur. Varsa yoksa sabit fikirleri. Yani sabite katsayısı çok yüksektir. Değişkenlerin onun doğrultusunu değiştirme şansı yoktur. Çünkü sabitesi buna izin vermez.
  • Çalışanını söz de düşünen bir genel müdür ve ekibi. Groupama nın kalitesizliğinden bahsetmek bile istemiyorum.. yaşanan sorunları isteyen çok rahat öğrenebilir. En çok sinir bozan ise çalışanının yanındaymış gibi davranıpta kendinden olmayanlara sureklı "savunma talebi" ve "çalışma performansınızdan memnun degılız savunmanızı 5 iş günü içinde verniz" yazısı gönderilmesi vsvsvs işine son verilen personele ödenen tazminatlar çok ciddi rakamlara ulaştı.. birde bunu haber yapsanız çok şık olur ^^ Gün gelir devran döner, horoz ... tavuk gömer
  • moskova'yı karıştırmayın :)
  • Paketin içinde zaten onlarca hastane vardı.Bir tane daha ilave edilmiş.Ne var bunda bu kadar büyütülecek ? Koskoca rektör bile gelmiş..İşleri yokmuş herhalde bu zevatın, toplanıp tören yapmışlar...Bari tören yapıyorsunuz THY sağlık müdürü ile hemşireleri de çağırsaydınız.Daha kalabalık olurdu.Başka bir amaç da gündemi değiştirmek herhalde !
  • şu emekçi lafına sinir oluyorum, anca bu kadar solcusunuz işte, hep laf başka bir numaranız yok.. yallah moskovaya diycem o bile kalmadı düşünün artık..
Groupama, bahse konu olan işbirliği kapsamında Türk Hava Yolları personeli ve yakınlarından oluşan 25 bin kişinin sağlığını güvence altına alan özel hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Bu işbirliği sayesinde Türk Hava Yolları personeli, İstanbul Üniversitesi çatısı altında faaliyet gösteren İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda yüksek standartlarda hizmet alarak tedavi olabilecek.

Türkiye’nin en büyük ve yenilikçi sigortacılık gruplarından biri olan Groupama, kurumsal hizmet sunduğu Türk Hava Yolları personeline yönelik hizmetlerini daha da genişletti. Türkiye’deki öncü sağlık kuruluşuyla işbirlikteliği bulunan Groupama, İstanbul Üniversitesi ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde Türk Hava Yolları personelinin İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda yüksek ve güvenilir standartlarda hizmet almasını sağlayacak. Öncelikle İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda başlatılan uygulamanın, başta Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü olmak üzere diğer branşlarda yaygınlaştırılarak devam ettirilmesi hedefleniyor.

İstanbul Tıp Fakültesi’nde ilk defa uygulamaya alınan doğrudan ödeme sistemi sayesinde Groupama’lı olmanın ayrıcalığını yaşayacak olan Türk Hava Yolları personeli, hızlı ve güvenilir bir hizmet alabilecek. Türk Hava Yolları personeli ayrıca, www.thy-itf.com adresli web sitesi üzerinden randevularını kolayca alabilirken hizmet alacakları öğretim üyelerinin bilgilerine ve sağlıkla ilgili bilgilendirici makalelere de bu kanal üzerinden ulaşabilecekler.



Söz konusu işbirliğini değerlendirmek için; İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil, Groupama CEO’su Yılmaz Yıldız, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgin Saydam, İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Direktörü Yard. Doç. Dr. Haluk Özsarı, Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç ve Groupama Genel Müdür Yardımcıları Tahsin Gürdoğan ve Alper Karayazgan biraraya geldiler.

İşbirliğine yönelik olarak, İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil ve Groupama CEO’su Yılmaz Yıldız şu değerlendirmelerde bulundular:

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet anlaşmaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada: “Türkiye’nin en eski ve en köklü üniversitesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de örnek ve öncü sorumluluğumuzu yerine getirmek üzere sağlık hizmetlerinde yeni bir açılım başlattık. İstanbul Üniversitesi Hastanelerinde sunduğumuz sağlık hizmetlerini, Türk Hava Yolları önderliğinde, ülkemizin önemli değerlerinden biri olan Türk Hava Yolları çalışanları için, Groupama ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma çerçevesinde, üniversite hastanelerine özgü farklı bir modelle sunacağız. Sağlık hizmetleri sunum ve finansmanında özel sağlık sigortaları ile işbirliği içinde kurgulanan bu modelin, yakın gelecekte sadece İstanbul Üniversitesi Hastaneleri için değil, aynı zamanda ülkemiz sağlık hizmetlerinde de örnek bir model olacağına inanıyoruz. Öncelikle İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı bünyesinde başlatılan bu modeli, çok kısa bir süre içinde İstanbul Üniversitesi’nin diğer hastanelerinin uygun bölümlerinde de yaygınlaştıracağız. Böylelikle, Üniversite’nin topluma önemli sorumluluklarından biri olan sektör ile işbirliği konusunda, sağlık alanında dünyanın yıllardır uyguladığı bir yeniliği uyguluyor olacağız.”dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil; “Türk Hava Yolları ailesinin tüm fertlerine öncelikle sağlıklı bir yaşam diliyorum. Her şeyin başı sağlık diyerek çalışanlarımızın en temel ihtiyaçlarından olan sağlık konusunda Groupama ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Groupama ile 2010 Ağustos ayından bu yana devam eden işbirliğimiz çerçevesinde çalışma arkadaşlarımız ve yakınları bir çok özel hastanede kaliteli sağlık hizmeti almakta idi. Groupama’nın İstanbul Üniversitesi ile yapmış olduğu anlaşma bizler için oldukça memnuniyet verici bir gelişme olmuştur. Arkadaşlarımız bundan böyle tedavilerini, başta İstanbul Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı olmak üzere İstanbul Üniversitesinin diğer hastane ve bölümlerinde çok özel şartlarda ve gönül rahatlığıyla yaptırabilecekler. Bu işbirliğinin tüm çalışma arkadaşlarıma sağlık getirmesini diliyorum.”


Groupama CEO’su Yılmaz Yıldız;“Groupama olarak, Türkiye’nin milli değerlerinden birisi olan Türk Hava Yolları’na sağlık gibi önemli bir alanda Ağustos 2010 tarihinden bu yana hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu doğrultuda iş ortağımız Türk Hava Yolları’na sunduğumuz hizmeti Türkiye’nin köklü kurumlarından İstanbul Üniversitesi’ ni dahil ederek genişletiyoruz. Türkiye’ de son 10 yılda kamunun sunduğu sağlık hizmetleri büyük bir gelişme kaydetmiştir. Bu çerçevede Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji birimi, çok kıymetli hocalarımızın olduğu güzide bir kurumumuzdur.

Bu işbirliğimizi öncelikle Türk Hava Yolları personeli ve ailelerinden oluşan 25 bin kişi için başlatmış olmamız karşılıklı güven ve inancın bir göstergesidir. Bu kapsamda yer alan anlaşmalarımızın kapsamını genişleterek tüm sigortalı müşterilerimize de sunmayı hedefliyoruz. İstanbul Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma ve Türk Hava Yolları ile olan iş birliğimizin artarak devam etmesini diliyorum.”
GROUPAMA'DAN THY PERSONELİNE YENİ BİR HİZMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
yani aferin airport haber, millet kırıp geçirsin ortalığı sen benim en ufak eleştirime uygunsuz de.. hadi canım daha neler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emekçi lafının solla sağla ne ilgisi var süper zeka ??? ha sağcı ha solcu..emekçi emekçidir...sadece moskova dakiler değil dünyanın her yerindekiler...emeğini sarfedene emekçi denir..bunun neresi sana bu kadar battı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şirket çalışanlarının çoğunluğundan kastın cemaatçi,fetocu,nurcu,badem ler olsa gerek.....onlar için herşey süper..tepeden inme müdür ol,başkan ol bilmem ne ol..bilmem nereye tayin ol..sınavsız,sorgusuz,sualsiz...koskoca şirket daha turex servislerinin rezilliklerine bi şey yapamıyor, yemekhane deki yemeklerin kalitesizliğine söyleyecek zaten bi şey yok...şirketi körü körüne savunma yalakalığından vazgeçin de gerçekleri görün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadasim, sirket calisanlarinin cogunlugu halinden memnun. Eger sen memnun degilsen sorun sirkette degil sendedir. Kendine bak. Bu sirket daha ne yapsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şirinliğinin arkasında hinlik vardır. İnsan sevgisi yoktur. Varsa yoksa sabit fikirleri. Yani sabite katsayısı çok yüksektir. Değişkenlerin onun doğrultusunu değiştirme şansı yoktur. Çünkü sabitesi buna izin vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çalışanını söz de düşünen bir genel müdür ve ekibi. Groupama nın kalitesizliğinden bahsetmek bile istemiyorum.. yaşanan sorunları isteyen çok rahat öğrenebilir. En çok sinir bozan ise çalışanının yanındaymış gibi davranıpta kendinden olmayanlara sureklı "savunma talebi" ve "çalışma performansınızdan memnun degılız savunmanızı 5 iş günü içinde verniz" yazısı gönderilmesi vsvsvs işine son verilen personele ödenen tazminatlar çok ciddi rakamlara ulaştı.. birde bunu haber yapsanız çok şık olur ^^ Gün gelir devran döner, horoz ... tavuk gömer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
moskova'yı karıştırmayın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Paketin içinde zaten onlarca hastane vardı.Bir tane daha ilave edilmiş.Ne var bunda bu kadar büyütülecek ? Koskoca rektör bile gelmiş..İşleri yokmuş herhalde bu zevatın, toplanıp tören yapmışlar...Bari tören yapıyorsunuz THY sağlık müdürü ile hemşireleri de çağırsaydınız.Daha kalabalık olurdu.Başka bir amaç da gündemi değiştirmek herhalde !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu emekçi lafına sinir oluyorum, anca bu kadar solcusunuz işte, hep laf başka bir numaranız yok.. yallah moskovaya diycem o bile kalmadı düşünün artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000