14 Mayıs 2013, Salı 18:39:54

GREVİN TÜM DETAYLARI BURADA

Türk Hava Yolları’nda bu gece saat 03.00’te grev kararı uygulanacak, grevin dakika dakika nabzı Airporthaber’de atacak.
  • Greve katılmazsam TİS den yararlanamıyormuşum, resmen dikta yasa bu zorla greve teşfik ediyor insanı. Kuşları biz uçuruyoruz arkadaşlar, yarın yolcuları mağdur etmemek için görevimin başında olacağım, greve gidenler gitsin anayasal hakları, ama kuşlar uçacak, buna kimse mani olamayacak.
  • Arkadaslar grev tsunamı kadar guclu vuracak!!!!greve katılmayan yandı!!!!!atılsada tazmınat alamaZ!!!kaptanımız ın reddı mıras olayını bılıyosunuz!sırket dava etmedı mı?sırket kıme sahıp cıktı?senın tek guvencen sendıka ıscı sın yonetıcı deılsın!!!!!!unutma!!!uçak kalkmaması ayrı bır zarar yolcuya ödenecek 2.bılet artı Hotel masrafları connectıon ı olan dıger ülkelerde kalan yolcu bılet ve otel paraları ücret tahsısı uçak kalkmaması zararından ıbaret olduğunu zannedıyo herkez bu bır büyük operasyonun durması cok derın etkılıycek!!!greve 2 gün dayanamazlar!!!!!grev yasalar cercevesınde dır!allah azim versın!!!!
  • Grev, grev diye bağıran THY personeli mağdur olacak yolcuları hiç düşünüyor mu acaba? Perşembe günü uçuşumuz var, ertelenirse ya da iptal edilirse benim ve de benim gibi diğer yolcuların maddi/manevi zararlarını kim karşılayacak? Haklarınızı aramanız ve de savunmanız tabii ki çok normal ancak kendi mağduriyetinizi, başka insanları mağdur ederek mi arayacaksınız? Ek olarak şahsi görüşüm şudur ki; aklı olan THY personel'i bu greve katılmaz, daha önce katılanların durumu ortada, bir grev'de sizin için yapılmasını istemiyorsanız bence daha mantıklı çözümler aramalısınız.
  • Zavallı % 80 Kokpit(Çok kıymetli Kaptanlar dışında tabi ki) paranın derdine düşmüş Grev dinlermi...Tekne Peşinde,1 milyon dolarlık ev peşinde,Lüks arabalar peşinde koşarken onurlu bir duruş,davranış sergiler mi hiç:::)))Onlar her Grevde olduğu gibi Kabin-Teknik Grev yapsın biz ekmeğini yiyelim derdinde.Kokpitten kimse Onurlu bir davranış beklemesin arkadaşlar,,,,Onlar her zaman ki gibi Parayı tercih edecekler..PARA PARA PARAAAAAAAAA...İLLEDE PARA....
  • Bana batmıyor ama herhalde sana batmış ki zoruna gitmiş kardeş
  • Calisiyoruz 306+ lar. Bu grev kirilacak!!!!!
  • Kaptanım rahat olun siz.bugüne kadar kabin sayesinde bu kadar hak aldınız.gerçi uygulamıyorsunuz ama olsun.bu sefer de sizin için de çarpışırız.bu sistem bu para sizi bir uçuş enstrumanı gibi yaptı.zaten kişisel hayatınız yok gibi.sizin için hak hukuk fark etmiyor.talpa da bugüne kadar ne zaman sizin arkanızda durdu ki şimdi dursun.yine de kader arkadaşıyız.uçakta canımızdan mesul sizsiniz tis de de hakkınızdan mesul biziz.size iyi uçuşlar.bize hayırlı grevler.
  • Sana ne kardeşim milletin aldığı paradan,bir tarafına mı batıyor.
  • Kıt mısın arkadasım... Ikramsız ucus anonsu yapar kpt ama yolcu varsa kabın memuru da sarttır! Kural uluslararası!!!
  • Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !

Türkiye bu gece nefesini tuttu, milyonlarca kişiyi ilgilendiren greve kilitlendi. Her şey söylendi, yazıldı, çizildi. Ama artık söz bitti.

THY’de, bu gece saat 03.00’ten itibaren resmen grev başlayacak. İlk olarak sabaha karşı 03.50’deki İstanbul-Bağdat uçuşu ile başlayacak olan greve, katılım olacak mı olmayacak mı? Çalışanlar, ‘greve gitmeyin’ diyen THY yönetimini mi dinleyecek, yoksa grev çağrısı yapan Hava İş Sendikası’nı mı?

Son dakikalarda neler yaşanacak, uçmak isteyen ekipler uçuşlara nasıl gönderilecek? Greve katılıp uçmak isteyenlerle ilgili THY’nin kararı ne olacak?

Saniye saniye, dakika dakika grevin her anı sektörün tek  sesi Airporthaber’de olacak. Türkiye’nin en büyük havalimanının ihalesini de benzer şekilde anlık olarak okuyucularına aktaran ve bir günde 800 bin okuyucu rakamına ulaşarak büyük takdir toplayan Airporthaber, bu kritik günlerde yine sektörün gözü kulağı olacak.

Airporthaber’den sakın ayrılmayın...

GREVİN TÜM DETAYLARI BURADA

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

PilotK ~ 11 yıl önce
Greve katılmazsam TİS den yararlanamıyormuşum, resmen dikta yasa bu zorla greve teşfik ediyor insanı. Kuşları biz uçuruyoruz arkadaşlar, yarın yolcuları mağdur etmemek için görevimin başında olacağım, greve gidenler gitsin anayasal hakları, ama kuşlar uçacak, buna kimse mani olamayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AZiz nesin ~ 11 yıl önce
Arkadaslar grev tsunamı kadar guclu vuracak!!!!greve katılmayan yandı!!!!!atılsada tazmınat alamaZ!!!kaptanımız ın reddı mıras olayını bılıyosunuz!sırket dava etmedı mı?sırket kıme sahıp cıktı?senın tek guvencen sendıka ıscı sın yonetıcı deılsın!!!!!!unutma!!!uçak kalkmaması ayrı bır zarar yolcuya ödenecek 2.bılet artı Hotel masrafları connectıon ı olan dıger ülkelerde kalan yolcu bılet ve otel paraları ücret tahsısı uçak kalkmaması zararından ıbaret olduğunu zannedıyo herkez bu bır büyük operasyonun durması cok derın etkılıycek!!!greve 2 gün dayanamazlar!!!!!grev yasalar cercevesınde dır!allah azim versın!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Grev, grev diye bağıran THY personeli mağdur olacak yolcuları hiç düşünüyor mu acaba? Perşembe günü uçuşumuz var, ertelenirse ya da iptal edilirse benim ve de benim gibi diğer yolcuların maddi/manevi zararlarını kim karşılayacak? Haklarınızı aramanız ve de savunmanız tabii ki çok normal ancak kendi mağduriyetinizi, başka insanları mağdur ederek mi arayacaksınız? Ek olarak şahsi görüşüm şudur ki; aklı olan THY personel'i bu greve katılmaz, daha önce katılanların durumu ortada, bir grev'de sizin için yapılmasını istemiyorsanız bence daha mantıklı çözümler aramalısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcuya ~ 11 yıl önce
siz ne bencil bir insansınız sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Siz o personelin ailesi çocukları neler yaşıyor biliyor musunuz? yorgunluktan ne haldeler biliyor musunuz? 12 saat uçup dinlenemeden tekrar 12 saat uçtuklarını biliyor musunuz? Kimse paranın peşinde değil. sadece insan gibi çalıştırılmak istiyorlar, haklarını istiyorlar, dinlenebilmek istiyorlar.. Bu personel aylardır yıllardır mağdur sen bir gün mağdur olmuşşun çok mu?..
Zavallı Kokpit ~ 11 yıl önce
Zavallı % 80 Kokpit(Çok kıymetli Kaptanlar dışında tabi ki) paranın derdine düşmüş Grev dinlermi...Tekne Peşinde,1 milyon dolarlık ev peşinde,Lüks arabalar peşinde koşarken onurlu bir duruş,davranış sergiler mi hiç:::)))Onlar her Grevde olduğu gibi Kabin-Teknik Grev yapsın biz ekmeğini yiyelim derdinde.Kokpitten kimse Onurlu bir davranış beklemesin arkadaşlar,,,,Onlar her zaman ki gibi Parayı tercih edecekler..PARA PARA PARAAAAAAAAA...İLLEDE PARA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen kimsin? ~ 11 yıl önce
kimse kendisini kokpit ile bir tutmasın.bunu kibir anlamında söylemiyorum. sadece herkesin pozisyonlar farklı. kokpit personelini paragöz insanlar olarak gösteremezsiniz. kokpitteki adam hayatını uçuşa adamışta gelmiş. birçoğu asker kökenli. en az 10-15 yıllık ucuş tecrubesi ile ucuyorlar. oncesinde aldıkları eğitimler belli. eğitimlerin zorluk dereceleri belli.ona göre de alacak tabiki parasını.kimse kimseyi alçak göremez elbette , ama lütfen milletin alın teriyle kazandığı para da size batmasın.
Hmm ~ 11 yıl önce
Bana batmıyor ama herhalde sana batmış ki zoruna gitmiş kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisiyoruz 306+ lar ~ 11 yıl önce
Calisiyoruz 306+ lar. Bu grev kirilacak!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 11 yıl önce
Arkadaşım sen çalış ben hakkımı savunuyorum. Git çalış insanları kışkırtma.
kabin a.ş. ~ 11 yıl önce
Yaz sezonu kimi atıyor? Kabin A.Ş. kurulduğunda seni de atacaklar grevcileri de... grevciler tazminat alacak tonla sen avcunu yalayacaksın... Kaldı ki Tazminat ödememek için ilk çıkartacakları sizler de olabilirsiniz...
b sınıfı ~ 11 yıl önce
Kaptanım rahat olun siz.bugüne kadar kabin sayesinde bu kadar hak aldınız.gerçi uygulamıyorsunuz ama olsun.bu sefer de sizin için de çarpışırız.bu sistem bu para sizi bir uçuş enstrumanı gibi yaptı.zaten kişisel hayatınız yok gibi.sizin için hak hukuk fark etmiyor.talpa da bugüne kadar ne zaman sizin arkanızda durdu ki şimdi dursun.yine de kader arkadaşıyız.uçakta canımızdan mesul sizsiniz tis de de hakkınızdan mesul biziz.size iyi uçuşlar.bize hayırlı grevler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 11 yıl önce
yaparsan kendine yaparsin sendika bagirmiyor mu kac gundur grev de calisanlar tis den yararlanmayacak diye daha ne hakkindan bahsediyorsun. sirkette sanki daha once onlarca kez grev olmusda haklarimizi kabin sayesinde almisiz .. asil siz yaninizda kokpit veya teknik destegi olmadan bir gucunuz olmadigini goreceksiniz .
Kabin&Kokpit ~ 11 yıl önce
umarım orda yarın birlikte haklarımızı alacağız. İnanıyorum öğlen olunca tüm uçaklar yerde kalacak.
Grev ~ 11 yıl önce
yarından itibaren thy nin işi dahada zora giricek bugün GM nin önünde 850 kişi vardı gitmeyenlerde var 1000 kişi diyebiliriz asıl bomba yarın patlıcak gibi gözüküyor bakalım allahın izniyle inşallah grevi kazanırız işte o zaman grev kırıcıları düşünsün gecen biride diyordu biz ''neden greve gidiyoruz'' ulan sen nasıl buralara kadar gelmişsin mülakatları falan geçip hepsi üniversite mevzunu ama cahil çok var ve hiç biri hakkını bilmiyor eğer haklarını bilseler 1 kişi bile şaşmaz greve katılır zaten her gün grev hakkında bilgi paylaşıyor sendikanın sayfasında okumuyor çoğu greve giderlerse maaşlarınıda alıyorlar iştente atamıyorlar ve haklarını kazanıyorlar ama greve gitmezlerse tamamen onların istedikleri gibi çalışıcaklar hiç bir söz hakkınız olmıcak KENDİNİZİ SAVUNMAYI ÖĞRENİN kendi fikirlerinizi olsun bakıyım greve giden kaç kişi var diye bakmayın sonra çok ağlıcaksınız zatenn
Yazık rumuzlu ~ 11 yıl önce
Sana ne kardeşim milletin aldığı paradan,bir tarafına mı batıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkramsız ucus'a ~ 11 yıl önce
Kıt mısın arkadasım... Ikramsız ucus anonsu yapar kpt ama yolcu varsa kabın memuru da sarttır! Kural uluslararası!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öneri ~ 11 yıl önce
ben sendikanın yerinde olsam, diğer ülkelerdeki güçlü sendikaları devreye sokar, THY uçaklarının titizlikle denetlenmesini sağlar, eksik personelle uçuş yaptıkları avrupa ülkelerinde kalkış izni verdirtmem eksik personelli THY uçaklarına. Tüm personelin belgelerini o ülkelerin sendikaları baskısıyla denetlettirim.
M.K ATATURK ~ 11 yıl önce
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000