10 Mart 2009, Salı 08:49:03

Gözler THY enkazına çevrildi

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düşen THY uçağına ilişkin ön rapor açıklanırken gözler enkazın kaldırılmasına çevrildi.
  • Bir bu enkaza yapılan işlemlere bakıyoruz. Birde Worldfocus un Ispartada düsen uçağının enkazına yapılan işlemlere.Biz ne yerine konuluyoruz düşünmek bile istemiyorum. Isparta kazasını bir yıl süründürerek meçhuller içinde kapatan zihniyet .Ölen insanların vebalini nasıl ödeyecek. Hollanda en azından halkımıza çok şey öğretti.
  • Önce sitesine çevrilmeliymiş thy nin sitesi ne işe yarıyor internetten bilet alamz olduk bu ne rezillkk yav
  • Bombay -istanbul ucaginin burun kismina yildirim dusmus..

Uçağın bulunduğu yerde şu an teknik ekip bulunmuyor. Teknik ekip inceleme ve araştırmasını tarla üzerinde tamamladığından dolayı şimdi sıra üç parçaya bölünen THY uçağının enkazının kaldırılmasına geldi. Enkazın bulunduğu yerde iş makineleri uçağın yakıt ve yağ kısımlarının bulunduğu yere özel bir kum dökerek ilk önce tarlada bulunan bu kimyasal atıkları temizlemeye başladı.

Kaza yerine getirilen vinçle uçağın büyük gövdesinin alt kısmına paletler yerleştirildi. Dört tane kapalı tır enkaz yerinde hazır bekletiliyor. Uçak kaldırılmadan önce motorların sarılıp, uçak içerisinde düşme anında yerinden kopan parçaların bir araya toparlanmış durumda. Bu parçalar da olay yerinde bulunan bir kamyon tarafından alındı.

Kazanın ilk gününde oluşan yoğun gazeteci trafiğini de azaldı. Çevre hala kordon altında bulunurken, THY uçak enkazını korumakla görevli özel kuvvet yerini Amsterdam polis birimlerine bırakmış durumda.

Gözler THY enkazına çevrildi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bir bu enkaza yapılan işlemlere bakıyoruz. Birde Worldfocus un Ispartada düsen uçağının enkazına yapılan işlemlere.Biz ne yerine konuluyoruz düşünmek bile istemiyorum. Isparta kazasını bir yıl süründürerek meçhuller içinde kapatan zihniyet .Ölen insanların vebalini nasıl ödeyecek. Hollanda en azından halkımıza çok şey öğretti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce sitesine çevrilmeliymiş thy nin sitesi ne işe yarıyor internetten bilet alamz olduk bu ne rezillkk yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bombay -istanbul ucaginin burun kismina yildirim dusmus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000