18 Mart 2017, Cumartesi 10:09:44

Gine Ulaştırma Bakanı'dan Ekşi'ye ziyaret

Gine Ulaştırma Bakanı Oyé Guilavogui Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi makamında ziyaret etti.
  • Pasaportu koy cebine hoop Gine. Hizmet diye buna derim.
  • Sizlere kalsa Afrika'da ne işimiz vardı? Afrikadaki yeni açılan hatlara salladınız durdunuz. Fakat THY Afrikaya yaptığı yatırımlarla ve açtıgı hatlarla büyük paralar kazanmaya devam ediyor. Bu hat tutar yada tutmaz. Fakat sizin mantalitenizle hareket edilseydi Afrikayı çoktan Air France' a kaptırmıstık. Şuan Afrika kıtasının patronu THY ve kaymağını yemeye devam ediyor. Oturduğunuz yerden memleket kurtarmaya devam edin sizler!
  • Ginelilerden de ne hayır gelir ya bize. Anca beş parasız Afrika ülkeleri ile işbirliği yaparız. Bir de paramız bitince Araplara birkaç yeri peşkeş çeker Arap yalakası oluruz. Başka hiçbir şey yaptığımız yok zaten. Aa ama bir de ona buna sürekli boş boş nutuklar çeker dururuz onu unutmuşum.
  • siz tam avrupalısınız. bu insanları köle ve esir olarak gören vahşi bir mantaliteden yani.. iş tuttuğumuz, muhatap olduğumuz ülkelere bak demişler bir de.. hollandalıyla oturdun da faydasından pembeleştin mi.. ne garip yaratıklar var şu ülkemizde ya rabbi..
  • Bir ölü bebek daha doğuyor
  • hamza yerlikaya
  • iş tuttukları ülkelere bakın..sadece gülüyorum..vizyon yerlerde
  • muhattap olduğumuz ülkeler afrika ve arap ülkeleri. global pazarda baya vizyon sahibi olmuşuz yıl 2017
  • Eyy Bilal EKŞİ!.Sanada kalmayacak be..
  • KktgTamam

Gine Ulaştırma Bakanı Oyé Guilavogui Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi makamında ziyaret etti.

Türk Hava Yolları’nın Ocak ayında başlayan Gine-Konakri seferleri başta olmak çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette Gine Ulaştırma Bakanı sayın  Oyé Guilavogui, Türk Hava Yolları’nın Konakriye sefer başlatmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki ülke arasındaki vize işlemlerinin kolaylaştırılmasının yolcu sayısına olumlu katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ise sayın bakanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek haftada 2 frekans olarak başlatılan Konakri seferlerinin iki ülke arasındaki ticaret ve turizmi canlandıracağını belirterek önümüzdeki yıllarda uçuş sayısının artırılabileceğini söyledi. 

Gine Ulaştırma Bakanı'dan Ekşi'ye ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ne guzel ~ 7 yıl önce
Pasaportu koy cebine hoop Gine. Hizmet diye buna derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 7 yıl önce
Sizlere kalsa Afrika'da ne işimiz vardı? Afrikadaki yeni açılan hatlara salladınız durdunuz. Fakat THY Afrikaya yaptığı yatırımlarla ve açtıgı hatlarla büyük paralar kazanmaya devam ediyor. Bu hat tutar yada tutmaz. Fakat sizin mantalitenizle hareket edilseydi Afrikayı çoktan Air France' a kaptırmıstık. Şuan Afrika kıtasının patronu THY ve kaymağını yemeye devam ediyor. Oturduğunuz yerden memleket kurtarmaya devam edin sizler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Ginelilerden de ne hayır gelir ya bize. Anca beş parasız Afrika ülkeleri ile işbirliği yaparız. Bir de paramız bitince Araplara birkaç yeri peşkeş çeker Arap yalakası oluruz. Başka hiçbir şey yaptığımız yok zaten. Aa ama bir de ona buna sürekli boş boş nutuklar çeker dururuz onu unutmuşum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hkn44 ve toto ya ~ 7 yıl önce
siz tam avrupalısınız. bu insanları köle ve esir olarak gören vahşi bir mantaliteden yani.. iş tuttuğumuz, muhatap olduğumuz ülkelere bak demişler bir de.. hollandalıyla oturdun da faydasından pembeleştin mi.. ne garip yaratıklar var şu ülkemizde ya rabbi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birtane daha ~ 7 yıl önce
Bir ölü bebek daha doğuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam gibi adam ~ 7 yıl önce
hamza yerlikaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hkn44 ~ 7 yıl önce
iş tuttukları ülkelere bakın..sadece gülüyorum..vizyon yerlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toto ~ 7 yıl önce
muhattap olduğumuz ülkeler afrika ve arap ülkeleri. global pazarda baya vizyon sahibi olmuşuz yıl 2017

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalı ~ 7 yıl önce
Zoruna mı gitti
Er ~ 7 yıl önce
Eyy Bilal EKŞİ!.Sanada kalmayacak be..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ingnmu ~ 7 yıl önce
KktgTamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000