18 Temmuz 2013, Perşembe 13:30:22

GEZİ PARKI THY MÜDÜRÜNÜN BAŞINI YEDİ

THY Tokyo Müdürü Hasan Mutlu’nun ani bir kararla memur seviyesine düşürülmesinin ardından gezi olayları çıktı.
  • dogru yada yanlıs herkes bıseyler paylasmıs burda osaka mudurune bakılacagına ılk once egıtıme bakın ne lıse mezunlarını sef yapıyolar manavdan karpuz alır gıbı ona buna seflık dagıtıyolar sen sen sen hadı bırtane daha eksık sende olmak ıstermısın sef denılıyor nebuya okadar hakeden unıversıte mezunları varkı artık torpıl degılde gozler acılsın kım nereye gelecek ıyı dusunulerek karar verılsın
  • Tam olarak hangi ifadeler kullanılmış bilen var mı? Eleştiri/görüş mü var? .yoksa hakaret mi? Daha önemlisi; yazan kendisi mi?
  • MEHMET COK GUZEL YAZMISSIN BENZIN ZAMINA ARABA VEGILERINE SES CIKARMAYAN ASALAKLAR KULAKLARINA KUPE TAKIP TAKSIM MEYDANINDA HALAYLA OYNSALAR BUNLARA ALKIS TUTAN OZGURLUKCULER BOS GEZEN TOPLULUKLAR DIS DESTEKCILER CEPLERINE DOLARLARI KOYUP AMARIKAN DUSMANLIGI GORUNUP MILLETI ASAGILIYARAK SOYANLAR INGILTEREDE EGITIM GORUP GELIP BAKANLIK YAPANLAR VERGI ARTIRMAYLA HUKUMET YONETTIGINI SANAN SATILMIS BEYINLER OLDUKCA BIZ DAHA COK ZAMLAR GORURUZ ADINADA DEMOKRASI SUSU EKLIYEREK YERIZ
  • Başbakanım,tencere tava çalanlar halk tarafından yargıya taşınmalı dedi..Herkez yaptığının cezasını çeker.Kazlıçeşmede Sn.Başbakanın mitingine katılanlara facebook tan küfür eden L.A de bunun hesabını verecek elbet.
  • kontuar temizleyicisi olsa daha da yakışırdı
  • Çapulculara destek verip ağzını bozan bu müdüre haddi bildirilmiş.Tebrik ederim yönetimi.Bu tip adamlar varsa gereği tekraren yapılmalı.
  • Arkadaslar,bu beyfendi hukumeti elestirdigi icin mi yoksa akla hayale gelmeyen kufur ve hakaretler ettigi icin mi isten atildi acaba?Herkesin elestirme hakki var eger onun icin atildiysa yonetime yaziklar olsun.Yok daha once RTE'ye kufur ve hakaret ettigi icin isten atilan pilot gibi hakaret ve kufurler neticesinde isten atilmissa burada bu mudur yanlis yapmistir.Ulkede hic kimsenin baska birine hakaret ve kufur etme hakki yoktur.Birinin ozgurlugunun siniri digerine zarar verdigi anda bitmistir.Bu durumda ozgurluk diye bagiranlarin ve baski altinda oldugunu soyleyenlerin samimi olmadigi asikardir.Bir basbakandan ne kadar nefret ederseniz edin,olmus annesine kufur etmek ozgurluk degil asagilik bir durumdur.Bunu kendi annenize yapilmis gibi hissetmediginiz zaman dogruyu bulamazsiniz.Karsinizdaki insanin canini yaktiginizi hissettiginiz nokta ozgurlugunuzun sinirini gectiginiz noktadir.Turkler olarak medeni olmak icin daha cok firin ekmek yememiz lazim.
  • Herkes hesap verecek bu daha baslangic,siz ne hadle sayin basbakanimiza kufr edersiniz.ezik insanlar.
  • THY yonetimine badem diyen,onlarin atadiklarina hukumetten torpilli diye karalayanlara sormak lazim.Bu adamlarin hepsi badem biyikli degilmis demekki,aralarinda her gorusten insanlarin calistigi bir yonetim kadrosuymus.
  • THY'nin bu kararını destekliyorum.gezi olaylarına destek verenlere ceza verilmeli

Gezi olayları sonrası THY’nin başlattığı cadı avında üst düzey bir yöneticinin de uygunsuz paylaşımlarda bulunduğu tespit edildi. O kişinin, geçtiğimiz haftalarda beklenmedik bir kararla Tokyo Müdürlüğü görevinden alınarak 2. Bölge Pazarlama ve Satış Başkanlığı’na memur olarak atanan Hasan Mutlu olduğu ortaya çıktı.

Hasan Mutlu’nun  Gezi parkı olayları sonrası hükümet aleyhine sosyal medyada çeşitli paylaşımlarda bulunduğu anlaşılınca THY yönetimi tarafından görevinden alındı.

Öte yandan Hava İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, dün twitter üzerinden yaptığı açıklamada, THY’nin Gezi olayları sonrası başlattığı cadı avı ile tespit edilen bir kişinin daha işten çıkarılmak üzere disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

©Airporthaber

AIRPORTHABER BÖYLE DUYURMUŞTU

 

GEZİ PARKI THY MÜDÜRÜNÜN BAŞINI YEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

dogrular ~ 11 yıl önce
dogru yada yanlıs herkes bıseyler paylasmıs burda osaka mudurune bakılacagına ılk once egıtıme bakın ne lıse mezunlarını sef yapıyolar manavdan karpuz alır gıbı ona buna seflık dagıtıyolar sen sen sen hadı bırtane daha eksık sende olmak ıstermısın sef denılıyor nebuya okadar hakeden unıversıte mezunları varkı artık torpıl degılde gozler acılsın kım nereye gelecek ıyı dusunulerek karar verılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam olarak ~ 11 yıl önce
Tam olarak hangi ifadeler kullanılmış bilen var mı? Eleştiri/görüş mü var? .yoksa hakaret mi? Daha önemlisi; yazan kendisi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selam ~ 11 yıl önce
MEHMET COK GUZEL YAZMISSIN BENZIN ZAMINA ARABA VEGILERINE SES CIKARMAYAN ASALAKLAR KULAKLARINA KUPE TAKIP TAKSIM MEYDANINDA HALAYLA OYNSALAR BUNLARA ALKIS TUTAN OZGURLUKCULER BOS GEZEN TOPLULUKLAR DIS DESTEKCILER CEPLERINE DOLARLARI KOYUP AMARIKAN DUSMANLIGI GORUNUP MILLETI ASAGILIYARAK SOYANLAR INGILTEREDE EGITIM GORUP GELIP BAKANLIK YAPANLAR VERGI ARTIRMAYLA HUKUMET YONETTIGINI SANAN SATILMIS BEYINLER OLDUKCA BIZ DAHA COK ZAMLAR GORURUZ ADINADA DEMOKRASI SUSU EKLIYEREK YERIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Başbakanım,tencere tava çalanlar halk tarafından yargıya taşınmalı dedi..Herkez yaptığının cezasını çeker.Kazlıçeşmede Sn.Başbakanın mitingine katılanlara facebook tan küfür eden L.A de bunun hesabını verecek elbet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzeel ~ 11 yıl önce
kontuar temizleyicisi olsa daha da yakışırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesap günü ~ 11 yıl önce
Çapulculara destek verip ağzını bozan bu müdüre haddi bildirilmiş.Tebrik ederim yönetimi.Bu tip adamlar varsa gereği tekraren yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makarnacı ~ 11 yıl önce
Hadi gene iyisin,kaptın gene makarna ile kömürü bu yaptığın yorumla....
hesap gününe ~ 11 yıl önce
hesap gününü asıl sen ve senin gibiler düşünsün yağcı,yalakalar!!!
Mehmet ~ 11 yıl önce
yönetimi tebrik eden arkadaş, içtiğiniz ayranın kafasımı bu?
maner ~ 11 yıl önce
karşı yorumlara bak modası geçmiş makarna yaftası,dinin arkasına saklanma,ayran muhabbeti,yahu atatürk muhabbeti eksik burada hahaha :D
Aviator ~ 11 yıl önce
Arkadaslar,bu beyfendi hukumeti elestirdigi icin mi yoksa akla hayale gelmeyen kufur ve hakaretler ettigi icin mi isten atildi acaba?Herkesin elestirme hakki var eger onun icin atildiysa yonetime yaziklar olsun.Yok daha once RTE'ye kufur ve hakaret ettigi icin isten atilan pilot gibi hakaret ve kufurler neticesinde isten atilmissa burada bu mudur yanlis yapmistir.Ulkede hic kimsenin baska birine hakaret ve kufur etme hakki yoktur.Birinin ozgurlugunun siniri digerine zarar verdigi anda bitmistir.Bu durumda ozgurluk diye bagiranlarin ve baski altinda oldugunu soyleyenlerin samimi olmadigi asikardir.Bir basbakandan ne kadar nefret ederseniz edin,olmus annesine kufur etmek ozgurluk degil asagilik bir durumdur.Bunu kendi annenize yapilmis gibi hissetmediginiz zaman dogruyu bulamazsiniz.Karsinizdaki insanin canini yaktiginizi hissettiginiz nokta ozgurlugunuzun sinirini gectiginiz noktadir.Turkler olarak medeni olmak icin daha cok firin ekmek yememiz lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşünmek? ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
%60 geliyor ~ 11 yıl önce
Herkes hesap verecek bu daha baslangic,siz ne hadle sayin basbakanimiza kufr edersiniz.ezik insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 11 yıl önce
sen ne kullanıyorsun bu kafa için ?
mehmet ~ 11 yıl önce
İşte cahil insanlar topluluğu. Hiç araştırdınız mı dış borç ne alemde? dolar 2.00TL sınırına niye dayandı? Benzine son 8 günde ikinci kez zam yapıldı. Ben sıfır araba alırken niye %130'a yakın vergi ödüyorum? Ehliyetlere ses çıkarmasaydık 115 TL'den devlet baba geçirecekti. Şimdi sana sorarım A.K. Partili arkadaş, sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Aviator ~ 11 yıl önce
THY yonetimine badem diyen,onlarin atadiklarina hukumetten torpilli diye karalayanlara sormak lazim.Bu adamlarin hepsi badem biyikli degilmis demekki,aralarinda her gorusten insanlarin calistigi bir yonetim kadrosuymus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun THY ~ 11 yıl önce
THY'nin bu kararını destekliyorum.gezi olaylarına destek verenlere ceza verilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000