25 Haziran 2021, Cuma 09:49:07

Genç pilotun vefatında yeni detaylar ortaya çıktı

Türk Hava Yolları (THY) filosunda yardımcı pilot olarak görev yapan 32 yaşındaki Kutay Bayraktar, İstanbul'da oturduğu evin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.
  • kaptan değil F/o anladııı
  • Kutay kardeşim Allah mekanını cennet eylesin inşAllah. Çok talihsiz bir ölüm şekli. Ancak burada ki bu saçma tartışmaları anlayamıyorum. Kızın evden çıktığı saati soranlara size ne diyen bi kitle var. Ne demek size ne? Önemsiz bir şeymiş gibi boş yorum yapmayın burada. Şüpheli bir ölüm sonuçta herhalde sorulacak.
  • Çok üzücü Allah ailesine sabır versin, ne umutlar ne hayaller vardı bir anda yok oldu, ölüm kimseye yakışmıyor ama genç insanların erken ayrılışları çok çok acı. Ayrıca, rahmet dileyemiyorsanız saçma sapan yazılar yazmayın, sizin empatiyi beyninize dövme yapsalar gene öğrenemezsiniz.Daha cenazeye saygınız yok, bir de beğenmemiş rahmet mesajlarını. Allah sizin gibilerle aynı operasyonda olmayı nasip etmesin.
  • Genc bir arkadasimiz vefat etmis, cikan tartismalara bak. Kizcagiz kacta ve neden evden ayrildiysa ayrildi. Bu konu disi, boyle sacma sapan tartismalar arkadasimiz geri getirmeyecektir. Lutfen daha bilincli yorumlar yapalim. Allah rahmet eylesin, ailesine bu zor donemde sabir diliyorum…
  • Bir kere daha turkiyede neden pilot olunmazin kanıtı... Ölün bile dedikodu olur... dedikoducudur turk havaciligi, devrecilikten gelir kökleri hani su askerciklerden, ve onların yetiştirdiği cocuklari... Allah rahmet eylesin, huzur içinde uyursun umarım bos ver dedikoduları aslanım, her şekilde bu turk havacilarda var bu dedikodu , allahin laneti onlara, sert indi , yumusak indi, fail oldu, geçti, evi surdaymis, arabası bu markaymis, miş da miş miş, yok akademiye torpille girdi, cenazene, ruhuna huzur da vermez bunlar....sirket yani thy iyi bir şirket ama içinde çalışanlar insan olmadığı için gidebilirsek bizi alirsa başkaları gideceğiz, paradan daha önemli bir şey var şu meslekte, kafa huzuru, dirine huzur vermeyen dedikodular, ölüne de saygı duymuyor...sirket iyi ama içindekiler kendi b*kunda boguluyor.
  • Öncelikle Allah rahmet eylesin. Eğer cinayet değilse ki bir kadının bir erkeği balkondan atması çok da kolay değil. Zaten bir kaç güne ortaya çıkar yalan söylüyorsa kadın, bunun kamerası falan var. Direkt tutuklanır. Amma kadının şuçu yok ve intihar ise o zaman thyye girmiş veya girememiş kişileri geçirdikleri HTA CRM aşaması tartışılır..
  • Var bu işte bir çapanoğlu...
  • Ama bu kadar neden haber üstüne haber oldu anlamadım birçok vefat haberi var bu kadar büyümesinin sebebi?
  • Müge anlı çözer.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Türk Hava Yolları (THY) filosunda yardımcı pilot olarak görev yapan 32 yaşındaki Kutay Bayraktar, İstanbul'da oturduğu evin balkonundan düşerek yaşamını yitirdiği kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.

THY'nin Boeing-737 filosunda yardımcı pilot olan Kutay Bayraktar (32), balkondan düşüp öldü.

Olay, dün genç pilotun İstanbul'un Beyoğlu Cihangir Mahallesi'nde oturduğu apartman dairesinde yaşandı.

Saat 08.00 sıralarında apartman görevlisi, bahçede Bayraktar'ın cansız bedeni ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Savcının yaptığı ilk incelemede, genç pilotun yüksekten düşmeye bağlı olarak öldüğü tespit edildi. Kutay Bayraktar'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis yaptığı incelemede, olayın yaşandığı gece evde bulunan Bayraktar'ın kız arkadaşının da ifadesine başvurdu.

Genç pilotun kız arkadaşı, bir süre beraber evde bulunduklarını, Kutay'ın alkol aldığını ve saat 04.00 sıralarında kendisinin evden ayrıldığını anlattı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

THY'DE BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Öte yandan genç pilotun ölüm haberi THY'deki mesai arkadaşları arasında da büyük üzüntü yarattı. 2016 yılında THY Uçuş Akademisi'nden mezun olan Kutay Bayraktar, 2018'den beri Boeing-737 filosunda yardımcı pilot olarak çalışıyordu.

Bayraktar'ın cenazesi, bugün Çanakkale Merkez Mecidiye Camii'nde ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Genç pilotun vefatında yeni detaylar ortaya çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

laf mı diyene ~ 3 yıl önce
kaptan değil F/o anladııı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Üzücü ~ 3 yıl önce
Kutay kardeşim Allah mekanını cennet eylesin inşAllah. Çok talihsiz bir ölüm şekli. Ancak burada ki bu saçma tartışmaları anlayamıyorum. Kızın evden çıktığı saati soranlara size ne diyen bi kitle var. Ne demek size ne? Önemsiz bir şeymiş gibi boş yorum yapmayın burada. Şüpheli bir ölüm sonuçta herhalde sorulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 3 yıl önce
Çok üzücü Allah ailesine sabır versin, ne umutlar ne hayaller vardı bir anda yok oldu, ölüm kimseye yakışmıyor ama genç insanların erken ayrılışları çok çok acı. Ayrıca, rahmet dileyemiyorsanız saçma sapan yazılar yazmayın, sizin empatiyi beyninize dövme yapsalar gene öğrenemezsiniz.Daha cenazeye saygınız yok, bir de beğenmemiş rahmet mesajlarını. Allah sizin gibilerle aynı operasyonda olmayı nasip etmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 3 yıl önce
Genc bir arkadasimiz vefat etmis, cikan tartismalara bak. Kizcagiz kacta ve neden evden ayrildiysa ayrildi. Bu konu disi, boyle sacma sapan tartismalar arkadasimiz geri getirmeyecektir. Lutfen daha bilincli yorumlar yapalim. Allah rahmet eylesin, ailesine bu zor donemde sabir diliyorum…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye ~ 3 yıl önce
Bir kere daha turkiyede neden pilot olunmazin kanıtı... Ölün bile dedikodu olur... dedikoducudur turk havaciligi, devrecilikten gelir kökleri hani su askerciklerden, ve onların yetiştirdiği cocuklari... Allah rahmet eylesin, huzur içinde uyursun umarım bos ver dedikoduları aslanım, her şekilde bu turk havacilarda var bu dedikodu , allahin laneti onlara, sert indi , yumusak indi, fail oldu, geçti, evi surdaymis, arabası bu markaymis, miş da miş miş, yok akademiye torpille girdi, cenazene, ruhuna huzur da vermez bunlar....sirket yani thy iyi bir şirket ama içinde çalışanlar insan olmadığı için gidebilirsek bizi alirsa başkaları gideceğiz, paradan daha önemli bir şey var şu meslekte, kafa huzuru, dirine huzur vermeyen dedikodular, ölüne de saygı duymuyor...sirket iyi ama içindekiler kendi b*kunda boguluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 3 yıl önce
Öncelikle Allah rahmet eylesin. Eğer cinayet değilse ki bir kadının bir erkeği balkondan atması çok da kolay değil. Zaten bir kaç güne ortaya çıkar yalan söylüyorsa kadın, bunun kamerası falan var. Direkt tutuklanır. Amma kadının şuçu yok ve intihar ise o zaman thyye girmiş veya girememiş kişileri geçirdikleri HTA CRM aşaması tartışılır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320fo ~ 3 yıl önce
Crm aşaması tartışılırmış ya sen iyi misin? Pilot dediğin adam geçim sıkıntısıyla uçak kullanıyor hala kalkmış CRM aşaması diyor.
737'ci ~ 3 yıl önce
Var bu işte bir çapanoğlu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahmet eylesin ~ 3 yıl önce
Ama bu kadar neden haber üstüne haber oldu anlamadım birçok vefat haberi var bu kadar büyümesinin sebebi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahmet eylesin'e cevap ~ 3 yıl önce
Normal bir ölüm olmadığı için haber zaten sabahın köründe yerde bir meslektaşımızı komşuları yerde bulmuşlar birileri itmediyse bu ölüm şüpheli değilmi?
ARF ~ 3 yıl önce
Müge anlı çözer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İs ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000