03 Ağustos 2013, Cumartesi 08:05:39

GAZİPAŞA İÇİN FLAŞ HAMLE!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Havalimanı'nda park alanı için iznin alındığını açıkladı...
  • sevgili yorumcu her seyden once ben mhp liyim bir ayagim hollandada bir ayagim turkiyede yillardir turizmde calistim 10 yilda neler degismis ben gordum avrupada ister sag ister sol olun is yapani herkes alkislar bir mhp li olarak benim alkisim ak partiye ne chp nede mhp ye ben gelecek icin dusunuyorsam buna mri ben mecburum bi ac gezdigimiz gunleri kuyruklari nefretleri asla unutmam sen otur ve dusun aklin basina gelince don bana sevgili yorumcu
  • Park alanı tamam güzelde şu pisti bi uzatsanız pilotlar daha rahat iner
  • Siz şimdi bu yorumu Hollanda'dan mı gönderdiniz yoksa Türkiyeden mi? Yanıt Hollanda ise "davulun sesi uzaktan hoş gelir", Türkiye ise "at gözlüklerini çıkart etrafına daha dikkatli bak" diyeceğim.
  • helal olsun cavusogluna ve akp ye adamlar calisiyor solcular ise laf uretiyor turkiye bence akp le buyudu buyuyecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) Alanya Gazipaşa Havaalanı'na uçak park alanı genişletme izni vermesiyle ilgili "Havaalanında uçak park yeri sınırlı olduğu için firmalar uçuş sayısını artırmak istemelerine rağmen bu olmuyordu. Daha fazla uçuş yapılabilmesi için bunu genişletmek gerekiyordu. Buranın en az 15-20 uçak alması lazımdı. Bu artık mümkün olacak" dedi.

Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, Alanya Gazipasa Havaalanı'nda uçak park alanı genişletme izninin Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından verildiğini söyledi.

Park alanının uzamasıyla havaalanına gelecek uçak sayısının artacağını kaydeden Çavuşoğlu, "Havaalanında uçak park yeri sınırlı olduğu için firmalar uçuş sayısını artırmak istemelerine rağmen bu olmuyordu. Daha fazla uçuş yapılabilmesi için bunu genişletmek gerekiyordu. Buranın en az 15-20 uçak alması lazımdı. Bu artık mümkün olacak" dedi.

Havaalanını kullanacak uçak sayısında ciddi artış olacağını belirten Çavuşoğlu, "Bir taraftan pistin uzaması gerekiyor diğer taraftan da uçak firmalarının izin almasını sağlayacak girişimlerde bulunuyoruz. Bu girişimler arasında THY de var. THY'nin buraya gelmesini istiyoruz" diye konuştu.

Çavuşoğlu, gelişmelerin ardından havaalanına bir de terminal yapılacağını kaydetti.

GAZİPAŞA İÇİN FLAŞ HAMLE!

Yorumlar

serikli hollanda ~ 11 yıl önce
sevgili yorumcu her seyden once ben mhp liyim bir ayagim hollandada bir ayagim turkiyede yillardir turizmde calistim 10 yilda neler degismis ben gordum avrupada ister sag ister sol olun is yapani herkes alkislar bir mhp li olarak benim alkisim ak partiye ne chp nede mhp ye ben gelecek icin dusunuyorsam buna mri ben mecburum bi ac gezdigimiz gunleri kuyruklari nefretleri asla unutmam sen otur ve dusun aklin basina gelince don bana sevgili yorumcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Park alanı tamam güzelde şu pisti bi uzatsanız pilotlar daha rahat iner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 11 yıl önce
Siz şimdi bu yorumu Hollanda'dan mı gönderdiniz yoksa Türkiyeden mi? Yanıt Hollanda ise "davulun sesi uzaktan hoş gelir", Türkiye ise "at gözlüklerini çıkart etrafına daha dikkatli bak" diyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serikli hollanda ~ 11 yıl önce
helal olsun cavusogluna ve akp ye adamlar calisiyor solcular ise laf uretiyor turkiye bence akp le buyudu buyuyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000