19 Mart 2010, Cuma 10:33:52

FİKİR FIRTINASI'NDA TARTIŞMA GECESİ

Fikir Fırtınası programında bu hafta da gündemde öne çıkan konuları masaya yatırılacak.
  • Konu ile ilgili insanları da geceye katsanız daha iyi olacak gibi. Oktay'ın etliye sütlüye dokunmayan konuşmaları sadece sıkıcı oluyor. Karakteri böyle, her zaman ileride gerekebilir, aman kimseyi kırmadan konuşayım diye lafı çevirip duruyor. Mehmet

Sefa İnan, Oktay Erdağı, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası programında bu hafta da birbirinden ilginç ve önemli konular ayrıntılarıyla ele alınacak.

İşte Fikir Fırtınası’nda bu akşam ele alınacak bazı konu başlıkları:

-Sivil Havacılık okullarındaki öğrencileri sevindiren modül muafiyeti ne anlama geliyor? Binlerce öğrenciyi ilgilendiren düzenlemenin ayrıntıları neler?

-Atatürk Havalimanı 06/24 pistinin bakıma alınması sonrası havalimanında yaz sezonu zor mu geçecek? Uçaklar neden yakıt kritiğine giriyor?

-THY Yönetim Kurulu Başkanı’nın 2023 yılına ilişkin açıklamalarının satır aralarında neler var? -Boeing tipi uçaklardaki yapısal sorunlar can sıkıyor. Boeing uçaklarındaki sorunların Türkiye’ye yansıması nasıl olacak?

-Faaliyetleri durdurulan Duha uçuş okulunda son durum ne? Eğitim alamayan öğrencilerin durumu ne olacak? -Sapanca Kırkpınar Sportif Havaalanı’ndaki ilginç gelişmelerin perde arkasında neler var?

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 21:00’de Airport TV’de Fikir Fırtınası’nda…. Airport TV Türksat uydusundan, D-Smart 70'inci kanal ve www.airporttv.tv üzerinden izlenebiliyor.

FİKİR FIRTINASI'NDA TARTIŞMA GECESİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Konu ile ilgili insanları da geceye katsanız daha iyi olacak gibi. Oktay'ın etliye sütlüye dokunmayan konuşmaları sadece sıkıcı oluyor. Karakteri böyle, her zaman ileride gerekebilir, aman kimseyi kırmadan konuşayım diye lafı çevirip duruyor. Mehmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000