27 Temmuz 2015, Pazartesi 16:10:30

Fenerbahçe'nin forma sponsoru THY oldu

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı’nın 2015-2016 sezonu Forma Sponsoru, aynı zamanda takımın “Resmi Havayolu Taşıyıcısı” olan Türk Hava Yolları oldu.
  • İnadına Galatasaray.
  • Tgs neden sponsor olmadı böylece daha ucuza getirebilirlerdi :)))
  • Reklam Müdürünü istifaya davet ediyorum. Avrupa'da oynayamayacak bir takıma boşuna para verdi. Her sene final oynayan erkek ve kadın voleybol takımlarımızı görmelisiniz artık.
  • Keşke Qatar veya Emirates sponsor olsaydı.
  • Biletlerimi iptal ettirip atlas ile ucuyorum. Nasil galatasaray gibi her sene avrupa da oynayan takima sponsor olunmaz. Gecen yil sadece ulasim karsiligi anlasma yapilmisti.
  • Geçen sezon Galatasaray'ın,her ne kadar şampiyonlar ligi sponsoru olsa dahi,yıllardır resmi havayolu taşımacılığını sağladığı halde şampiyonluğunu kutlamayıp,bu sene,fenerbahce için değil de rvp ve nani için sponsor olması tamamen bencilliktir.İnanın Galatasaray'ın şu an itibariyle çok büyük bir dünya yıldızını transfer etmesi halinde thy yine kapıya dayanacaktır.Global olma yolunda kendi değerlerini ezmektedir.Buraya yazıyorum ve eminim ki Arda Turan,Türkiyenin en büyük değerlerinden biridir fakat şu an sadece ve sadece 'Barcelona' forması giyecek olması sebebiyle ileriki günlerde thy reklamında rol alacaktır.Bu zamana dek tüm ünlü yabancı oyuncular kullanılarak yapılan reklamların yanında Arda 'Türkiye vurgusu' ile reklamda rol alacaktır.
  • oynamadan maç kazanan duruma çok alıştık.
  • fener fark yapar dedi luce.?
  • arsenal le karşılasırsa emirates biz thy ye 5 takarız diye reklam yapar artık
  • bari mac başı anlaşsalardı topu topu yapacagı iki maç

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı’nın 2015-2016 sezonu Forma Sponsoru, aynı zamanda takımın “Resmi Havayolu Taşıyıcısı” olan Türk Hava Yolları oldu.

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre art arda 5 kez 'Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi' seçilen ve dünya genelinde sayıca en fazla enternasyonel destinasyon ve ülkeye uçan havayolu şirketi; Türk Hava Yolları, Türkiye’nin en büyük ve en eski kulüplerinden; Fenerbahçe Spor Kulübü ile forma sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Anlaşma çerçevesinde milli havayolu, uzun yıllardır ‘Havayolu Sponsorluğu Kategorisi’nde sponsor olduğu Fenerbahçe Futbol Takımı’nın 2015-2016 sezonunda oynayacağı Avrupa Kupaları maçlarında ‘’Resmi Forma Sponsoru’’ olacak.

Bu imza neticesinde, yeni sezondaki önemli transferleriyle adından söz ettiren Fenerbahçe Futbol Takımı,  2015-2016 sezonu Avrupa Kupalarında mücadele edeceği tüm müsabakalarda “Turkish Airlines” logolu formalarla sahada boy gösterecek.

Türk Hava Yolları, anlaşma kapsamında profesyonel futbol takımı dışındaki diğer amatör branşlara da sponsorluk desteği verecek.

Avrupa’da 100’den fazla noktaya uçan bayrak taşıyıcı havayolu, bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirliğini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'nin forma sponsoru THY oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

GS ~ 9 yıl önce
İnadına Galatasaray.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenerbahçeliyim ~ 9 yıl önce
Tgs neden sponsor olmadı böylece daha ucuza getirebilirlerdi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstifa ~ 9 yıl önce
Reklam Müdürünü istifaya davet ediyorum. Avrupa'da oynayamayacak bir takıma boşuna para verdi. Her sene final oynayan erkek ve kadın voleybol takımlarımızı görmelisiniz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FB ~ 9 yıl önce
Keşke Qatar veya Emirates sponsor olsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Himm ~ 9 yıl önce
Biletlerimi iptal ettirip atlas ile ucuyorum. Nasil galatasaray gibi her sene avrupa da oynayan takima sponsor olunmaz. Gecen yil sadece ulasim karsiligi anlasma yapilmisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülüyorum ~ 9 yıl önce
Geçen sezon Galatasaray'ın,her ne kadar şampiyonlar ligi sponsoru olsa dahi,yıllardır resmi havayolu taşımacılığını sağladığı halde şampiyonluğunu kutlamayıp,bu sene,fenerbahce için değil de rvp ve nani için sponsor olması tamamen bencilliktir.İnanın Galatasaray'ın şu an itibariyle çok büyük bir dünya yıldızını transfer etmesi halinde thy yine kapıya dayanacaktır.Global olma yolunda kendi değerlerini ezmektedir.Buraya yazıyorum ve eminim ki Arda Turan,Türkiyenin en büyük değerlerinden biridir fakat şu an sadece ve sadece 'Barcelona' forması giyecek olması sebebiyle ileriki günlerde thy reklamında rol alacaktır.Bu zamana dek tüm ünlü yabancı oyuncular kullanılarak yapılan reklamların yanında Arda 'Türkiye vurgusu' ile reklamda rol alacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
What do you mean? ~ 9 yıl önce
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Popüler olana sponsor olunmasından daha doğal ne olabilir? İkinci ligdeki takıma mı sponsor olsun yani?
Şunu demek istiyorum ~ 9 yıl önce
Örnek te verdim.Arda Turan yıllardır Arda Turan mesela ama Thy olursa ona şimdi oynatır reklamda.Arda Turan Türktür,Türkiyenin gururudur ama thy barca forması giydiği icin oynatır.
bir saga bir sola ~ 9 yıl önce
oynamadan maç kazanan duruma çok alıştık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zırterenköy ~ 9 yıl önce
fener fark yapar dedi luce.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 9 yıl önce
arsenal le karşılasırsa emirates biz thy ye 5 takarız diye reklam yapar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 9 yıl önce
bari mac başı anlaşsalardı topu topu yapacagı iki maç

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000