25 Ocak 2010, Pazartesi 13:24:02

FECİ KAZANIN KURBANI DEFNEDİLDİ

Pazar günü apronda de-icing işlemi yaparken uçak kanadının, bulunduğu araca çarpması sonucu hayatını kaybeden Güven Alkan’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Sefaköy Ulu Camii'nde kılındı.
  • Allah rahmet eylesin..ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim...Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın....THY kabin memuru..
  • Bu konuda bir çok yorum yapıldı, olay daha netlik kazanmadı, ama olan Güven arkadaşımıza oldu, hepimiz aynı yerde çalışıyoruz, hayati tehlikesi belkide en düşük iş kolunda iş yapıyoruz, ama ecel her yerde bizi buluyor. Fotoğraflarda Temel beyi görmek bizim için çok anlamlı (hernekarda kendisine muhalefet yapsakta.). Bu olay başka..... Acımız herşeyin önünde...
  • Arkadaşımızın yakınlarına sabır ve sağlık dilerim.-Pegasus Hava Yollarından Cenazeye katılan göremedim-
  • her nekadar sorumluluk en ust duzey amirlere ve yoneticilere kadar uzansada boyle bir gunde acili aileye destek olmalari guzel bir davranis yoneticilerimize tesekkur ediyorum ama baska guvenlerin hayatlari ayni tehlikede calisarak tehdit altinda devam etmekte.ne olur birakin su inadinizi artikda kaliteli ve yetismis elemanlarin sayisini arttirip su isi ciddiyetle yapmaya baslayalim artik kaybedilen hem canlar hemde memleket olacak bu isler boyle devam ederse.
  • YAKINLARINA SABIRLAR.

Cenazeye Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş, K. Çekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Atatürk Havalimanı DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Hava İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin ve birçok mesai arkadaşı katılırken, namaz öncesinde ve sonrasında hüzünlü anlar yaşandı.

Türk Havayolları yetkilileri merhum Alkan’ın ölümüyle ilgili yöneltilen soruları “Bu acı günde yorum yapmak istemiyoruz” diyerek yanıtsız bıraktı.

Oldukça kalabalık bir grup tarafından kılınan cenaze namazının ardından Kotil’in Baba Alkan ile yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

Cenaze

Cenaze

Cenaze

Cenaze

Cenaze

Cenaze

Cenaze

FECİ KAZANIN KURBANI DEFNEDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rahmet eylesin..ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim...Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın....THY kabin memuru..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu konuda bir çok yorum yapıldı, olay daha netlik kazanmadı, ama olan Güven arkadaşımıza oldu, hepimiz aynı yerde çalışıyoruz, hayati tehlikesi belkide en düşük iş kolunda iş yapıyoruz, ama ecel her yerde bizi buluyor. Fotoğraflarda Temel beyi görmek bizim için çok anlamlı (hernekarda kendisine muhalefet yapsakta.). Bu olay başka..... Acımız herşeyin önünde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşımızın yakınlarına sabır ve sağlık dilerim.-Pegasus Hava Yollarından Cenazeye katılan göremedim-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her nekadar sorumluluk en ust duzey amirlere ve yoneticilere kadar uzansada boyle bir gunde acili aileye destek olmalari guzel bir davranis yoneticilerimize tesekkur ediyorum ama baska guvenlerin hayatlari ayni tehlikede calisarak tehdit altinda devam etmekte.ne olur birakin su inadinizi artikda kaliteli ve yetismis elemanlarin sayisini arttirip su isi ciddiyetle yapmaya baslayalim artik kaybedilen hem canlar hemde memleket olacak bu isler boyle devam ederse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAKINLARINA SABIRLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000