25 Haziran 2008, Çarşamba 08:11:36

EURO 2008'in en karlısı THY

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın son dört takım arasına kalması en çok Türk Hava Yolları'nın işine yaradı...
  • THY yollarının en karlı hava yollarından birisi olduğu gercek. Ama bu gerçeğin altındaki en önemli neden bence THY Türkiye uçuşlarındaki monopolü. Söyle bir örnek vereyim. Şu anda Stokholm'den 10 saatlik bir uçuş, THY 4 saatlik bir uçuşu ile aynı ücrette. Durum böyle olunca THY neden en karlı uçak şirketlerinden biri olmasın?
  • buna hazırlıklımıydı? Allah kolaylık versin hadi az kaldı herşey MİLLİ TAKIM İÇİN

Euro 2008'in en büyük süprizlerinden birini yaparak yarı finalde mücadele edeecek olan Türkiye, bugün Basel'de Almanya ile karşılaşmaya hazırlanırken THY'de milli takımı stadda desteklemek isteyen taraftarlar için sefer sayısını artırdı.

Normalde Basel'e haftada 4 defa uçan Türk Hava Yolları, bugün yapılacak maç için Basel'e 2 tarifeli ek sefer koydu. Bunun yanında 6 THY uçağı çeşitli acenta ve kuruluşlar tarafından kiralandı.

Öte yandan bugün, tüm turnuva boyunca en çok uçak seferinin yapılacağı gün olarak belirtiliyor.

EURO 2008'in en karlısı THY

Yorumlar

Çağdaş ~ 16 yıl önce
THY yollarının en karlı hava yollarından birisi olduğu gercek. Ama bu gerçeğin altındaki en önemli neden bence THY Türkiye uçuşlarındaki monopolü. Söyle bir örnek vereyim. Şu anda Stokholm'den 10 saatlik bir uçuş, THY 4 saatlik bir uçuşu ile aynı ücrette. Durum böyle olunca THY neden en karlı uçak şirketlerinden biri olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzrumuz ~ 16 yıl önce
buna hazırlıklımıydı? Allah kolaylık versin hadi az kaldı herşey MİLLİ TAKIM İÇİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000