15 Temmuz 2013, Pazartesi 17:54:17

ESENBOĞA HAVALİMANI GÖLE DÖNDÜ

Ankara'da etkili olan yoğun yağmur hava trafiğinde aksamalara neden olurken Esenboğa Havalimanı'nın çatısından terminale sızan yağmur suları yolculara zor anlar yaşattı.
  • Biraz daha yagsa gemiyle giderdik artık istanbula..
  • Tav'ın yaptığı liman bu kadar olur işte. istanbul da da aynı problem devam etmektedir. iyi ki 3. havalimanı ihalesini alamadı.
  • İnşaatı yapan müteahhite niye yaptırım uygulamıyorlar böyle bir kusur her yağmurda görülüyor iken. Yada uygulatamıyorlarmı ?
  • avrupanın en iyi su alan havalimanı her yağmurda aynı değişmez kalite ne yaparsın
  • Ya bu esenboğa avrupanın en iyi havalimanı ödülünü mü almıştı geçen sene ödülü hak etmiş belli....................
  • Komedi kvalité bu mu?
  • Siyasetçinin kafasına göre havalanı, yeri belirlensin, uyanık müteahitlere inşaatı ihale edilsin, kaprisli devlet memurlarına da işletmesi verilsin. Sonuç ortada. Her işimiz böyle olduğundan halkın poposu pislikten kurtulmuyor. Eee kurtulsa anormal olurdu. Zira tüm işimiz bilimsellikten, incelemeden ve gerçeklikten uzak. Çağ atladık, şu kadar geliştik, bu kadar dünya devi olduk falan geçin efendiler geçin herşey gün gibi ortada. Belediye başkanının klavye şövalyeliği yapmayı bırakıp işine bakmadığı sürece, kafasını medyayla değil işiyle meşgul etmedikçe bu ve benzer şeyleri daha çok görür bu ülke. İlkel kabilelerden farkımız uçaklarımız asfalt pistlere iniyor, insanlarımız beton binalarda yaşıyor. Kafa ise aynı hatta daha da kötü...
  • Esb yeni terminali yapildigi gunden itibaren ayni sorunu ger yagmurlu havada yasiyor,bu ne ilk Ne de son,kışında ısıtma problemi vardir ofislerde Paltoyla oturulur.
  • Bir onceki firtina da kotuydu. Neyse yine de gecmis olsun. Bir de ahldeki catilarda cogu zaman damlatiyor. Metrodan ciktiktan sonraki uzun yolda bazen kova oluyor. Neden duzgun bir cozum bulunmaz bu islere ilginc!!!
  • Şu kadar katı kar ettik şöyle başarı elde ettik denen TAV' a söyleyecek söz bulamıyorum. Milyon dolarlık yatırımın haline bak. Sahip çık.

Ankara Esenboğa Havalimanı, akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağmur hava trafiğini aksattı. Yaklaşık 20 dakika süreyle şiddetli şekilde etkili olan yağmur sebebiyle iki uçak pisti pas geçmek zorunda kaldı. THY'nin Duseldorf-Ankara seferini yapan uçağı ilk denemesinde inişini gerçekleştiremedi ve yağmurun kısmen etkisini yitirdiği anda ikinci denemesinde inişini gerçekleştirdi.

THY'nin Trabzon-Ankara seferini yapan uçağı da pisti pas geçti uçağın az sonra ikinci denemesini yaparak piste inmesi beklenirken yoğun yağış terminalde de de sıkıntılara neden oldu.

Esenboğa Havalimanı'nın çatısındaki bazı bölümlerden terminal içine sızan yağmur suları yolculara ve personele sıkıntılı anlar yaşattı. Yolcular terminal içine dolan su birikintilerinin içine girmemek için çaba sarfederken temizlik görevlileri suları tahliye etmek için seferber oldu.

Yetkililer, yağmurun etkisini yitirdiğini ve hava trafiğinin normal seyrine döndüğünü bildirdi.

Olay sonrası çok özel görüntüler az sonra Airporthaber'de olacak.















Airporthaber.com

ESENBOĞA HAVALİMANI GÖLE DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Gemi bekledik ~ 11 yıl önce
Biraz daha yagsa gemiyle giderdik artık istanbula..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
Tav'ın yaptığı liman bu kadar olur işte. istanbul da da aynı problem devam etmektedir. iyi ki 3. havalimanı ihalesini alamadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mühendis ~ 11 yıl önce
TAV yapmadı ARTI yapı inşaata yaptırdı
.. ~ 11 yıl önce
Mühendis bey peki ankarayı artı inşaat'a yaptırdılar istanbula ne demeli? yağmurda körüklerin içi su doluyor! terminalin çatısından sular akıyor! binlerce yolcunun geçiş yaptığı yerde su akması ve bunun çöp kovalarıyla toplanmaya çalışması çok ayıp bir durum. utanç verici bir durum. Tav'ın işletmesini yaptığı ve inşaatını yaptığı takip ettiğim kadarıyla bir çok yer bu şekilde vahim durumda.
sorumlu ? ~ 11 yıl önce
İnşaatı yapan müteahhite niye yaptırım uygulamıyorlar böyle bir kusur her yağmurda görülüyor iken. Yada uygulatamıyorlarmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikk ~ 11 yıl önce
avrupanın en iyi su alan havalimanı her yağmurda aynı değişmez kalite ne yaparsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naci ~ 11 yıl önce
Ya bu esenboğa avrupanın en iyi havalimanı ödülünü mü almıştı geçen sene ödülü hak etmiş belli....................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Komedi kvalité bu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne gelişmişlik ama ~ 11 yıl önce
Siyasetçinin kafasına göre havalanı, yeri belirlensin, uyanık müteahitlere inşaatı ihale edilsin, kaprisli devlet memurlarına da işletmesi verilsin. Sonuç ortada. Her işimiz böyle olduğundan halkın poposu pislikten kurtulmuyor. Eee kurtulsa anormal olurdu. Zira tüm işimiz bilimsellikten, incelemeden ve gerçeklikten uzak. Çağ atladık, şu kadar geliştik, bu kadar dünya devi olduk falan geçin efendiler geçin herşey gün gibi ortada. Belediye başkanının klavye şövalyeliği yapmayı bırakıp işine bakmadığı sürece, kafasını medyayla değil işiyle meşgul etmedikçe bu ve benzer şeyleri daha çok görür bu ülke. İlkel kabilelerden farkımız uçaklarımız asfalt pistlere iniyor, insanlarımız beton binalarda yaşıyor. Kafa ise aynı hatta daha da kötü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camdan Tavan ~ 11 yıl önce
Esb yeni terminali yapildigi gunden itibaren ayni sorunu ger yagmurlu havada yasiyor,bu ne ilk Ne de son,kışında ısıtma problemi vardir ofislerde Paltoyla oturulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bir onceki firtina da kotuydu. Neyse yine de gecmis olsun. Bir de ahldeki catilarda cogu zaman damlatiyor. Metrodan ciktiktan sonraki uzun yolda bazen kova oluyor. Neden duzgun bir cozum bulunmaz bu islere ilginc!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes artık. ~ 11 yıl önce
Şu kadar katı kar ettik şöyle başarı elde ettik denen TAV' a söyleyecek söz bulamıyorum. Milyon dolarlık yatırımın haline bak. Sahip çık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000