18 Ekim 2013, Cuma 20:36:44

ERDOĞAN: "MUTLU SONA ÇOK YAKINIZ"

Başbakan Erdoğan, Beyrut'ta kaçırılan iki Türk Hava Yolları pilotu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En kısa sürede pilotlara ulaşacağız. Hayırlı, mutlu sona çok yakınız her an netice alabiliriz" ifadelerini kullandı.
  • işin açıkçası şu, elbette pilotlarımızın gelecek olmalarına seviniyoruz; bu ayrı; kaçırılan 9 lübnanlı karşılığında 2 değerli arkadaşımız, kardeşimiz, pilotumuz, takas ediliyorlar. bir yanda bu, bir yanda da bedevi ruhlu, katil terörist, taşeron adamlar, kafatası avcıları, cani, ırz düşmanları ile yapılan artık neyse o bilmediğimiz pazarlıklar. yazık, gerçekten bu duruma gelmemize sebep olanlara yazıklar olsun. biz eğer, orta doğu da adam gibi bir politika, bize yakışan bir duruş ortaya koyabilseydik, değil bunlar bu çocukları kaçırmak akılllarından bile geçiremezlerdi. geldiğimiz nokta, içerde de dışarıda da terörist ile pazarlıktır. kaptanlara ve ailelerine tekrar geçmiş olsun diyorum ama bu durumu da sindiremiyorum.
  • Adamlar kaç zamandır yok, başbakanda da ses yok. Adamlar gelecek gibi oldular, "sayın usta" konuşmaya başladı. Kesin talimat vermiştir Lübnanlılara, onlar da getirmiştir. Hani olimpiyatlar için de Japon başbakanına söylemişti, Tokya valisine talimat vermesini. Ama terbiyesiz Japonlar dinlememişti o başka.
  • Yalan konuşmaktan ve halkı kandırmaktan başka birşeyler yapmıyorlar şimdiyekadar nerdeydiniz
  • Ulan bu basın bu işi bu kadar irdelemeseydi acaba bu kurtarma işi için kılınızı kıpırdatırmıydınız, peeeh...
  • aylar geçmiş, hiçbir netice yok! Her an netice alabiliriz diye cümle kurunca sevindirik oluyoruz
  • Senin bu ülke halkına vereceğin engüzel müjde.Ekibinide alıp hiç dönmemek üzere bu ülkeyi terk etmeniz.Gidin bir başka yere yerleşin orda yaşayın.
  • Tanrı nedir? Kuran a inanan müslümanlığın neresinde bu kelime yazmaktadır, geçmektedir? Hangi fıkıh kitabının neresinde doğrulanmıştır? Neden Allah yerine diğer inanışların türkceye çevrilmiş karşılığını kullanmakta bu kadar ısrarcısınız? Müslüman olduğunuzu varsayıyorum, değilseniz özür dilerim.
  • tamam anladık, 9 lübnanlı gelecek, pilotlarımızla muhtemelen takas edilecekler. baştan beri zaten taleplerinin de o yönde olduğu biliniyor. 1. kaçırılanlar lübnanlı 2. kaçıranlar suriye rejimine muhalif olanlar 3. kaçırma olayını yapanlar lübnan hizbullahına bağlı taşeron bir örgüt. 4. suriye rejimine muhalif olanlar ile kanka olanlar kim. 5. bu hizbullah olayın içinde olsa da orta doğu da dini temelli anti emperyalist ve anti siyonist kimliği olan bir örgüt mü, evet. 6. peki bunların mücadele ettiği dünya sistemi ile müttefik olan kim. tablo böyle okunduğunda olayın gerçek yüzü anlaşılacaktır. ben, bir an önce pilotlarımızın evlerine dönmeleri yolunda dua ediyorum ve bekliyorum. kimse de bu ikili oyundan rant sağlama derdine düşmesin, zaten sebep olanlar sizlersiniz.
  • Hâla bu sevindirici gelişmeyi seçimlere bağlayan beyin mahrumlarını görüyoruz. Allah'tan size akıl ve izan diliyorum. Yuh beeeee!
  • Heyecanla bekliyoruz

Başbakan Erdoğan, Lübnan'da kaçırılan Türk pilotlardan Murat Akpınar'ın eşi Dilek Akpınar'ı aradı. Erdoğan, "En kısa sürede pilotlara ulaşacağız. Hayırlı, mutlu sona çok yakınız her an netice alabiliriz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da kaçırılan Türk pilotlardan Murat Akpınar'ın İzmir'de bayram tatilini geçiren eşi Dilek Akpınar'ı aradı.

'HER AN NETİCE ALABİLİRİZ'

Edinilen bilgiye göre, Dilek Akpınar'ın Kurban Bayramını kutlayan Başbakan Erdoğan, "En kısa sürede pilotlara ulaşacağız. Hayırlı, mutlu sona çok yakınız her an netice alabiliriz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, aileye metanetlerinden dolayı teşekkür etti.

ERDOĞAN: "MUTLU SONA ÇOK YAKINIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

pilotlarımız ~ 11 yıl önce
işin açıkçası şu, elbette pilotlarımızın gelecek olmalarına seviniyoruz; bu ayrı; kaçırılan 9 lübnanlı karşılığında 2 değerli arkadaşımız, kardeşimiz, pilotumuz, takas ediliyorlar. bir yanda bu, bir yanda da bedevi ruhlu, katil terörist, taşeron adamlar, kafatası avcıları, cani, ırz düşmanları ile yapılan artık neyse o bilmediğimiz pazarlıklar. yazık, gerçekten bu duruma gelmemize sebep olanlara yazıklar olsun. biz eğer, orta doğu da adam gibi bir politika, bize yakışan bir duruş ortaya koyabilseydik, değil bunlar bu çocukları kaçırmak akılllarından bile geçiremezlerdi. geldiğimiz nokta, içerde de dışarıda da terörist ile pazarlıktır. kaptanlara ve ailelerine tekrar geçmiş olsun diyorum ama bu durumu da sindiremiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günaydın ~ 11 yıl önce
Adamlar kaç zamandır yok, başbakanda da ses yok. Adamlar gelecek gibi oldular, "sayın usta" konuşmaya başladı. Kesin talimat vermiştir Lübnanlılara, onlar da getirmiştir. Hani olimpiyatlar için de Japon başbakanına söylemişti, Tokya valisine talimat vermesini. Ama terbiyesiz Japonlar dinlememişti o başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yalan konuşmaktan ve halkı kandırmaktan başka birşeyler yapmıyorlar şimdiyekadar nerdeydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
sen ne biliyorsun at kestanesi? yorum yapmışın birşey bilmeden hayırdır. dış işleri, mit bilmiyorda sen mi biliyorsun adamlar pilotlara zara gelmesin diye bu zamana kadar beklediler, operasyon yapmasını herkez bilir sonuçta pilotlar ölseydi daha iyi mi olurdu?? biliyorsan konuşta bilmiyorsan lütfen sus
Misafir ~ 11 yıl önce
Ulan bu basın bu işi bu kadar irdelemeseydi acaba bu kurtarma işi için kılınızı kıpırdatırmıydınız, peeeh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
sen yatağında hor hor horlarken dış işleri ve mit çalışıyor sen hala uyumaya devam et hadi bakalım...
... ~ 11 yıl önce
aylar geçmiş, hiçbir netice yok! Her an netice alabiliriz diye cümle kurunca sevindirik oluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu. ~ 11 yıl önce
Senin bu ülke halkına vereceğin engüzel müjde.Ekibinide alıp hiç dönmemek üzere bu ülkeyi terk etmeniz.Gidin bir başka yere yerleşin orda yaşayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Tanrı nedir? Kuran a inanan müslümanlığın neresinde bu kelime yazmaktadır, geçmektedir? Hangi fıkıh kitabının neresinde doğrulanmıştır? Neden Allah yerine diğer inanışların türkceye çevrilmiş karşılığını kullanmakta bu kadar ısrarcısınız? Müslüman olduğunuzu varsayıyorum, değilseniz özür dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mümtaz ~ 11 yıl önce
Tanrı Allah kelimesinin Türkçesidir. Müslümanım ve Tanrı diyorum.Sen kendi işine bak.
Cevap Hakkı ~ 11 yıl önce
iPhone nedir? Kuran a inanan müslümanlığın neresinde bu kelime yazmaktadır, geçmektedir? Hangi fıkıh kitabının neresinde doğrulanmıştır. Neden islami bir "sözcük" yerine Amerikan bir markayı kullanmakta bu kadar ısrarcısınız? Müslüman olduğunuzu var sayıyorum, değilseniz özür dilerim. (Bu arada tanrı sözcüğü öz be öz Türkçe olup, asıl söylenişi Tengri'dir ve araplar başta olmak üzere daha dünyada tek yaratana inanan yokken, Türkler Köktengri yani Gök Tanrı'ya, tek yaratana inanıyorlardı. Aslını inkar eden kafirmiş ya, ben kafir değilim bu hesapça.
flightdeck ~ 11 yıl önce
tamam anladık, 9 lübnanlı gelecek, pilotlarımızla muhtemelen takas edilecekler. baştan beri zaten taleplerinin de o yönde olduğu biliniyor. 1. kaçırılanlar lübnanlı 2. kaçıranlar suriye rejimine muhalif olanlar 3. kaçırma olayını yapanlar lübnan hizbullahına bağlı taşeron bir örgüt. 4. suriye rejimine muhalif olanlar ile kanka olanlar kim. 5. bu hizbullah olayın içinde olsa da orta doğu da dini temelli anti emperyalist ve anti siyonist kimliği olan bir örgüt mü, evet. 6. peki bunların mücadele ettiği dünya sistemi ile müttefik olan kim. tablo böyle okunduğunda olayın gerçek yüzü anlaşılacaktır. ben, bir an önce pilotlarımızın evlerine dönmeleri yolunda dua ediyorum ve bekliyorum. kimse de bu ikili oyundan rant sağlama derdine düşmesin, zaten sebep olanlar sizlersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 11 yıl önce
Hâla bu sevindirici gelişmeyi seçimlere bağlayan beyin mahrumlarını görüyoruz. Allah'tan size akıl ve izan diliyorum. Yuh beeeee!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl biraz ~ 11 yıl önce
Eğer bu basit denklemi göremiyorsan sana YUH. Olayın sebebi beceriksiz ve şuursuz politikacılar bu işten rant peşinde.
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Heyecanla bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000