08 Ağustos 2013, Perşembe 13:12:33

ERCAN HAVALİMANI'NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Ramazan Bayramı nedeniyle uçak, iniş kalkışlarında da yoğunluk yaşanıyor. Havayolu şirketleri bayram dolayısıyla sefer sayılarını artırdı.
  • T.C MEYDANLARINDA YAPTIĞINIZ SAHA DENETLEMESİNE ERCAN DAHİL DEĞİL Mİ? BİLDİĞİNİZ ÜZERE KKTC'DE DENETLEME YAPABİLECEK YETKİLİ BİR SHGM YOK , BAZI UÇAK ŞİRKETLERİ GÜNDE 20-30 SEFER YAPIYOR VE BU SEFERLERE UÇAKLARIN BAKIMINI DAİLY CHECK'İNİ (GÜNLÜK BAKIM) TRANSİT CHECK'İNİ (UÇUŞ ÖNCESİ BAKIM) 1 TEKNİSYENLE YAPIYOR KUSURA BAKMAYIN MA BU İNTİHAR DEMEKTİR KKTC'DE UÇUŞ GÜVENLİĞİ YOK DEMEKTİR BU İNSANLAR BU YOĞUNLUKTA ZATEN HATA YAPMAYA ZORLANIYOR DEMEKTİR BÖYLE BİR ANLAYIŞ OLAMAZ SHGM GÖREVE LÜTFEN ! ! !
  • ercan havalimanı operasyon md bünyesinde çok saglam bir ekip var . bilgi ve deneyimleri üst seviyede her geçen gün bu birikimler kaliteye olumlu yansıyor ve yansımaya devam edecektir.
  • Ne yapıldı ki bir anlamı olsun. Ercan aynı ercan. Duvarları badana yapmakla havalimanı büyür mü? Neyse nasıl olsa yakında ihale nasıl olsa iptal edilecek.

Pegasus’un seferleri arttı

Pegasus Havayolları İstasyon Müdürü Reşat Soylukal, verdiği bilgide, en fazla yoğunluğun bugün ve pazar günü yaşanacağını söyledi.
 
Soylukal, en fazla uçağın İstanbul’dan geleceğini belirterek, Londra’dan gelen yolcu sayısında bir artışın olmadığını kaydetti.
 
Geçen bayrama göre uçuş rakamlarında pek değişiklik olmadığına işaret eden Soylukal, ülkeye en fazla yolcu taşıyan şirket konumunda olan Pegasus Hava Yolları’nın bundan sonra da bu liderliklerini ve vatandaşlara hizmetlerini sürdüreceklerini ifade etti.
 
Ek seferlerle birlikte Ercan’ın özelleştirilmesinin arından alanda yaşanacak yoğunluğu takip edeceklerini ve bir şey değişmemesi halinde yapılan değişikliklerin bir anlamının kalmayacağını kaydetti.
         
Atlasjet’te iki ek sefer, THY’de ek sefer yok

Atlasjet, bayram dolayısıyla sadece pazar günü İstanbul’a gidiş ve dönüş olmak üzere iki ilave sefer düzenledi. Türk Hava Yolları ise bayramda ek sefer düzenlemeyecek.

Atlasjet yetkilileri, normal sefer sayısının gidiş dönüş olmak üzere günde sekiz sefer olduğunu ifade ederek, sadece pazar günü 13.20 ve 19.00’da İstanbul’a ek iki seferle birlikte bunun 12’ye çıkacağını belirtti.

Türk Hava Yolları yetkilileri ise bayram dolayısıyla ek sefer düzenlemiyor. THY yetkilileri,  rutin olarak seferlerine devam edeceğini belirtti. (Kıbrıs Gazetesi)

ERCAN HAVALİMANI'NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Yorumlar

SORUM SHGM'YE ~ 11 yıl önce
T.C MEYDANLARINDA YAPTIĞINIZ SAHA DENETLEMESİNE ERCAN DAHİL DEĞİL Mİ? BİLDİĞİNİZ ÜZERE KKTC'DE DENETLEME YAPABİLECEK YETKİLİ BİR SHGM YOK , BAZI UÇAK ŞİRKETLERİ GÜNDE 20-30 SEFER YAPIYOR VE BU SEFERLERE UÇAKLARIN BAKIMINI DAİLY CHECK'İNİ (GÜNLÜK BAKIM) TRANSİT CHECK'İNİ (UÇUŞ ÖNCESİ BAKIM) 1 TEKNİSYENLE YAPIYOR KUSURA BAKMAYIN MA BU İNTİHAR DEMEKTİR KKTC'DE UÇUŞ GÜVENLİĞİ YOK DEMEKTİR BU İNSANLAR BU YOĞUNLUKTA ZATEN HATA YAPMAYA ZORLANIYOR DEMEKTİR BÖYLE BİR ANLAYIŞ OLAMAZ SHGM GÖREVE LÜTFEN ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arkadaş ~ 11 yıl önce
ercan havalimanı operasyon md bünyesinde çok saglam bir ekip var . bilgi ve deneyimleri üst seviyede her geçen gün bu birikimler kaliteye olumlu yansıyor ve yansımaya devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlam ~ 11 yıl önce
Ne yapıldı ki bir anlamı olsun. Ercan aynı ercan. Duvarları badana yapmakla havalimanı büyür mü? Neyse nasıl olsa yakında ihale nasıl olsa iptal edilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000