01 Temmuz 2010, Perşembe 08:35:35

Erbil uçuşları için çalışılıyor

Türk Hava Yolları’nın Erbil’e tarifeli sefer düzenlemesi için çalışma başlatıldı.
  • Açılım politikası mı yoksa yeni bond vari ABD büyükelçisine Irak'ın kuzeyine gidişlerine kolaylık olsun , kukla devlet el bebek gül bebek büyütülsün hesabuı mı?
  • THY Erbile cok tecrubeli ve yetenekli bir mudur atamistir. Bu da THY nin bu noktaya vermis oldugu önemi gostermektedir. Umut ederiz en kisa zamanda Erbil ucuslari baslayacaktir. Atina'dan Saygilar
  • özel havayolu diye birşey yok bütün uçaklarımızda türk bayrağı var bizim,hepsinde TC yazar...
  • özel hava yolları uçabilirler ama milli hava yolumuz THY nin Erbil e uçması şu an için ne doğru zaman ne de gerekli bir uçuş noktası ! Milli hava yolu nun anlamı özellerden çok çok farklıdır ,bence UÇULMAMALIDIR !
  • bu kadar şehit den sonra kuzey ırak da bulunan kukla devlet in sözde başkenti erbil e THY olarak uçarsanız hem onları resmen tanımış olursunuz hem şehitlerimizin kanı yerde kalmış olur hem de şehit analarının ahını alırsınız
  • Bu arada yazmayı unutmuşum:Bölgesel kukla develetin sözde başkenti Erbil'dir.Siz oraya Milli Havayolu ile uçarsanız , kukla devleti tanımış olursunuz.Bu iş özel şirketlerin oraya uçmasına benzemez.Adı üstünde MİLLİ HAVAYOLU.Tabbi ondan geriye ne kaldı ise...
  • En son 4 olmak üzere binlerce şehidimizin üzerine mi Erbil'e uçulacak?Anlaşılan THY "Turkish" ismini fiilen kaybettiği yetmemiş Milli Havayolu ünvanını da kaybetmek konusunda azimli.
  • Buradaki pilotların ve kabin ekibinin can güvenliğini kim sağlayacak?? Hatta Erbil içindeki konaklamalarında güvenliğini kim sağlayacak, bunu kim garanti edecek? Teröristleri yıllardır besleyen Barzani mi?
  • Sivil havacılığamı açılacakmış?????yıllardır tarifeli seferler düzenlemiyormu????İstanbuldan erbil-süleymaniye????çok anlamsız bence başka oyunlar vardır o işte gibi geliyor...
  • UÇAĞINA KENDİ ÜLKE SINIRLARINDA ATEŞ EDİP ROKET ATIYORLAR... ORADA PKK'NIN GÖBEĞİNDE KİMBİLİR NELER YAPARLAR. BİZLERİ RİSKE ATMAYIN... BAŞKA YER KALMADIMI?

Bakan Zafer Çağlayan, Türk Hava Yolları’nın (THY) Erbil’e tarifeli sefer yapması konusunda çalışma yaptıklarını hatta bunun gezinin sürprizi olduğunu ancak merkezi hükümetten kaynaklanan sorun nedeniyle gerçekleşemediğini söyledi. 

Bakan Çağlayan, “Berham Salih, Maliki’yi aradı. Erbil'in sivil havacılığa açılacağını söyledi. İki ülke arasında turizmin de geliştirilmesini istiyoruz. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte yeniden buraya geleceğiz” dedi.

Erbil uçuşları için çalışılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Açılım politikası mı yoksa yeni bond vari ABD büyükelçisine Irak'ın kuzeyine gidişlerine kolaylık olsun , kukla devlet el bebek gül bebek büyütülsün hesabuı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY Erbile cok tecrubeli ve yetenekli bir mudur atamistir. Bu da THY nin bu noktaya vermis oldugu önemi gostermektedir. Umut ederiz en kisa zamanda Erbil ucuslari baslayacaktir. Atina'dan Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özel havayolu diye birşey yok bütün uçaklarımızda türk bayrağı var bizim,hepsinde TC yazar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özel hava yolları uçabilirler ama milli hava yolumuz THY nin Erbil e uçması şu an için ne doğru zaman ne de gerekli bir uçuş noktası ! Milli hava yolu nun anlamı özellerden çok çok farklıdır ,bence UÇULMAMALIDIR !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kadar şehit den sonra kuzey ırak da bulunan kukla devlet in sözde başkenti erbil e THY olarak uçarsanız hem onları resmen tanımış olursunuz hem şehitlerimizin kanı yerde kalmış olur hem de şehit analarının ahını alırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu arada yazmayı unutmuşum:Bölgesel kukla develetin sözde başkenti Erbil'dir.Siz oraya Milli Havayolu ile uçarsanız , kukla devleti tanımış olursunuz.Bu iş özel şirketlerin oraya uçmasına benzemez.Adı üstünde MİLLİ HAVAYOLU.Tabbi ondan geriye ne kaldı ise...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En son 4 olmak üzere binlerce şehidimizin üzerine mi Erbil'e uçulacak?Anlaşılan THY "Turkish" ismini fiilen kaybettiği yetmemiş Milli Havayolu ünvanını da kaybetmek konusunda azimli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Buradaki pilotların ve kabin ekibinin can güvenliğini kim sağlayacak?? Hatta Erbil içindeki konaklamalarında güvenliğini kim sağlayacak, bunu kim garanti edecek? Teröristleri yıllardır besleyen Barzani mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sivil havacılığamı açılacakmış?????yıllardır tarifeli seferler düzenlemiyormu????İstanbuldan erbil-süleymaniye????çok anlamsız bence başka oyunlar vardır o işte gibi geliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UÇAĞINA KENDİ ÜLKE SINIRLARINDA ATEŞ EDİP ROKET ATIYORLAR... ORADA PKK'NIN GÖBEĞİNDE KİMBİLİR NELER YAPARLAR. BİZLERİ RİSKE ATMAYIN... BAŞKA YER KALMADIMI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000