31 Mart 2014, Pazartesi 10:29:43

ER-AH'TA 2. DÖNEM HEYECANI BAŞLADI

THY ve Lufthansa ortaklığındaki SunExpress ile Antalya merkezli uçuş okulu Er-Ah işbirliğinde iş garantili pilotaj eğitim başvurularında ikinci dönem başladı.
  • aranan şartları düzenleyen yetkili sen oxfort mezunumusun çok merak ediyorum.olsanda cürmün kadar yer yakarsın zaten..TC anadolu üniversitesi fakültesi haşhaşi üniversitesimi acaba..beğenmiyorsunuz allah sizi bildiği gibi yapsınnnn..ALKIŞLIYORUM SİZİ VE LANETLİYORUM..
  • Sunexpress de torpil olmaz diyen arkadaş.. Tiner mi çektin?? :)))
  • Cenk'e ithafen. Lise mezunu kimse gerekli eğitimleri aldıktan sonra f/o olarak uçabilir. Ancak kaptan olamaz. Kaptan olmak için 4 yıllık üniversite mezunu olmak aranan şartlar arasındadır. Üniversite sınavı bizim gibi zeki insanlar için pek adil değil.
  • Sunex torpil yapmaz, hakeden kazanır.
  • Arkadaslar, bu hayatta hersey , butun kararlar iktisadi alinir;) tum kararlar arz & talep dengesiyle olculur.. Sunex su anda lise mezunu da işe almakta, lakin siz mezun oldugunuzda ki bu ilk baslyan ogrenci icin 24 ay sonrasina tekabul etmekte , nolacagi Allah kerim ;) o yuzden univ mezunu olsaniz daha garanti olur;) yoksa su an diger molly & toeic & dogum tarihi gibi kriterler tutsun, lise mezunu da aliyolar;)
  • Torpil olmasın acıma olmasın! Yeter sektör boş ve kalitesiz insancıklarla doldu aşamalar güzel Parayı ver pilot ol dönemi bitsin er ah ve diğer okullarda böyle yapsın hatta shgm bu çakma havacıları ayıklasın sektörden!
  • Sunex de şu anda eğitimde işe aldıgı lise mezunu F/O var. Bunlar neyin kafasında.
  • Su an acik ogretim okumaktaym be yakinda ERAH ucus okuluna yazilmayi dusunuyorum fakat cok korkuyorm mezun olduktan sonra havayollarinda is bulup bulamiyacagima.bu aralar gece gunduz bu dusunur oldum sonucta bi deneyim goreyim olmazsa olmaz diyemiyecegimiz bir para, zaman ve emek
  • Halamızın bıyıkları var ve amcamız da oldu! Açıköğretim 4 yıllık mezunu havayollarında kabul edilmekte ve hatta ülkemizde bir havayolu 3. Ve 4. Sınıfta halihazırda okuyanları Ve hatta ve hatta önlisanslıları da kabul etmekte.
  • Arkadaslar bir sey sormak istiyorum cvp verirseniz cok sevinirim.ERAH gibi basarili bir okuldan ATPL imizi alsak ve sunexpressin istegi tofel puanlarinada alabilsek fakat acik ogretimden mezun isek sunexpresse basvurabilimiyiz daha onemlisi basvurumuz degerlendirilirmi

THY ve Lufthansa ortaklığındaki SunExpress ile Antalya merkezli uçuş okulu Er-Ah işbirliğinde iş garantili pilotaj eğitim başvurularında ikinci dönem başladı.

Sunexpress Havayolları ile Er-Ah arasında imzalanan, iş garantili pilotaj eğitiminde ikinci dönem başvuruları başladı.

Son dönemde yaptığı atılımlarla adından sıkça söz ettiren ve mezunlarının tamamına yakının havayolu şirketlerinde kısa sürede istihdam edilmesiyle eğitimde kalitesini kanıtlayan Er-Ah Uçuş Okulu, SunExpress’le yaptığı iş garantili pilotaj eğitim anlaşması kapsamında 2.dönem için başvuruları kabul etmeye başladı.

Er-Ah, SunExpress ile yaptığı anlaşmada eğitimleri başarı ile tamamlayan pilot adaylarına SunExpress Havayolları’nda Yardımcı Pilot olarak işe başlama imkanı sunuyor. Adayların iş garantili olması sebebiyle büyük ilgi gösterdiği eğitim programında kısıtlı kontenjan sunuluyor.

Geçtiğimiz aylarda uygun koşullara sahip adaylar arasında yapılan test ve mülakatlardan başarılı olan 12 kişilik 1.dönem grubu eğitimlerine başlamıştı.

İş garantili pilotaj eğitimine katılmak için aşağıdaki şartlara uygun olunması gerekiyor. İşte  şartlar ve eğitim öncesi takvim:

BAŞVURU KOŞULLARI

1. GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

• T.C. vatandaşı olmak
• 01.01.1993 ile 31.12.1983 arasında doğmuş olmak
• Açık Öğretim dışında en az 4 yıllık lisans mezunu veya dengi üniversite eğitimini tamamlamış olmak
• Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı olmamak
• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 3 yıl tecil ettirebiliyor olmak

2. BAŞVURU SÜRECİNDE TAMAMLANMASI GEREKEN KOŞULLAR

2.1. Sağlık Şartları

• Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilen hastanelerden 1. Sınıf "Pilot Olmaya Elverişlidir." raporu almak

2.2. Yabancı Dil (İngilizce) Şartı

•  Belirtilmiş olan İngilizce seviye belirleme sınavlarından en az aşağıdaki geçerli dereceleri almış olmak
TOEIC (Okuma 385, Dinleme 400, Konuşma 160, Yazma 150)
TOEFL IBT (Okuma 22, Dinleme 21, Konuşma 23, Yazma 21)
2.3. Teknik ve Yetenek Şartı

• Yetenek Testi olan Mollymawk’dan geçerli notu sağlamak

• Simülatörde yapılacak olan Uçuş kabiliyet testinden başarılı olmak

• Kişilik testinde belirlenen kriterlere uygun olmak

• Sunexpress tarafından yapılacak olan mülakatta başarılı olmak

Eğitim Öncesi süreç

• 27 Mart 2 Mayıs 2014                  Başvuruların alınması
• 13 Nisan 2014                             1. Bilgilendirme Konferansı (İstanbul)
• 20 Nisan 2014                             2. Bilgilendirme Konferansı (Antalya)
• 5 Mayıs 2014                                Simülatör Uçuş Kabiliyet Testlerinin  başlaması
• 7 Mayıs  2014                               Mollymawk Yetenek Testlerinin başlangıcı
• 20 Mayıs 2014                              Sun Express mülakat davetlerinin başlangıcı ve evrak teslimi
• 26 Mayıs 2014                              Entegre ATPL (Frozen ) 2.Dönem Eğitim Grubu başlangıcı

ER-AH'TA 2. DÖNEM HEYECANI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

PARDON ~ 10 yıl önce
aranan şartları düzenleyen yetkili sen oxfort mezunumusun çok merak ediyorum.olsanda cürmün kadar yer yakarsın zaten..TC anadolu üniversitesi fakültesi haşhaşi üniversitesimi acaba..beğenmiyorsunuz allah sizi bildiği gibi yapsınnnn..ALKIŞLIYORUM SİZİ VE LANETLİYORUM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunexpress de torpil olmaz diyen arkadaş.. Tiner mi çektin?? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erim TUNA ~ 10 yıl önce
Cenk'e ithafen. Lise mezunu kimse gerekli eğitimleri aldıktan sonra f/o olarak uçabilir. Ancak kaptan olamaz. Kaptan olmak için 4 yıllık üniversite mezunu olmak aranan şartlar arasındadır. Üniversite sınavı bizim gibi zeki insanlar için pek adil değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunex torpil yapmaz, hakeden kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 10 yıl önce
Senin Hacı Say ile bir akrabalığın var sanırım birader
Experienced ~ 10 yıl önce
Arkadaslar, bu hayatta hersey , butun kararlar iktisadi alinir;) tum kararlar arz & talep dengesiyle olculur.. Sunex su anda lise mezunu da işe almakta, lakin siz mezun oldugunuzda ki bu ilk baslyan ogrenci icin 24 ay sonrasina tekabul etmekte , nolacagi Allah kerim ;) o yuzden univ mezunu olsaniz daha garanti olur;) yoksa su an diger molly & toeic & dogum tarihi gibi kriterler tutsun, lise mezunu da aliyolar;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Torpil olmasın acıma olmasın! Yeter sektör boş ve kalitesiz insancıklarla doldu aşamalar güzel Parayı ver pilot ol dönemi bitsin er ah ve diğer okullarda böyle yapsın hatta shgm bu çakma havacıları ayıklasın sektörden!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenk ~ 10 yıl önce
Sunex de şu anda eğitimde işe aldıgı lise mezunu F/O var. Bunlar neyin kafasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su an acik ogretim okumaktaym be yakinda ERAH ucus okuluna yazilmayi dusunuyorum fakat cok korkuyorm mezun olduktan sonra havayollarinda is bulup bulamiyacagima.bu aralar gece gunduz bu dusunur oldum sonucta bi deneyim goreyim olmazsa olmaz diyemiyecegimiz bir para, zaman ve emek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Bir Dost ~ 10 yıl önce
Halamızın bıyıkları var ve amcamız da oldu! Açıköğretim 4 yıllık mezunu havayollarında kabul edilmekte ve hatta ülkemizde bir havayolu 3. Ve 4. Sınıfta halihazırda okuyanları Ve hatta ve hatta önlisanslıları da kabul etmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum cvp verirseniz cok sevinirim.ERAH gibi basarili bir okuldan ATPL imizi alsak ve sunexpressin istegi tofel puanlarinada alabilsek fakat acik ogretimden mezun isek sunexpresse basvurabilimiyiz daha onemlisi basvurumuz degerlendirilirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Dost ~ 10 yıl önce
Hayır olmaz en az örgün öğretim 4 yıllık mezunu olacaksın, senin iş halamın bıyıkları olsaydı amcam olurduya döndü :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000