09 Haziran 2010, Çarşamba 17:00:16

"EN İYİSİ BİZ OLACAĞIZ"

Skytrax tarafından “En iyi ekonomi sınıfı hizmet” ödülüne layık görülen Türk Hava Yolları ve DO&CO, bu başarısını Yeşilköy DO&CO tesislerinde pasta keserek kutladı. Törene Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve THY yetkilileri katıldı.
  • Seneye bu yönetim gittiğinde THY çağdaş bir görüntüye sahip olacak ve bu acaip fikirlerden kurtulacak. Az kaldı...
  • TEMEL MÜDÜRÜNE AMMADA YAĞLAMA YIKAMA YAPMIŞSIN.UMARIM SÖZLERİNDE TEMEL MÜDÜRÜNLE İLGİLİ OLAN DÜŞÜNCELERİNİ ESPRİ AMACIYLA SÖYLEMİŞSİNDİR.ÇÜNKÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE GERÇEĞİ YANSITMIYOR. BİR YIL SONRA DA YERİNDE KALABİLSİN DE O ZAMAN GÖRELİM BAKALIM ARKASINDA HÜKÜMET DESTEĞİ OLMADAN ADIM ATABİLECEK Mİ?
  • Benden DO & CO ya tavsiye. Atıp tutmadan önce büyük havayollarında first veya business class seyahat edin. Daha sonra konuşun. Lokantacılıkla bu işler olmaz. Adı üzerinde inflight catering. Meali kabiniçi ikram. Lokanta ile arasındaki farkı yazmaya kalksam sayfalar yetmez. Lütfen tavsiyemi dinleyin.
  • sen alma .. daha iyi.. en azindan baskasi bilet alir.. biraz Ticaretten anlasan .. böyle yazmazdin!!
  • asgari ücretin 700tl oldugu ülkemde yarim saat icin behlül e 300 bin dolar veriyorlar. neymis araplar seviyormus, yaziklar olsun thy, bir daha bilet almam bunlardan
  • Arkadaslardan biri, yatip kalkip Atilla Dogudan a dua etsinler demis. Tesekkur ediyoruz zaten. Ama, bedavaya degil. Parasini da aliyor. Ayrica, Atilla Dogudan i kim bulmus ve DO KO diye bir sirketi hayal etmis, projelendirmis ve hayata gecirmis. Biz ustalara tesekkur ediyoruz siz de vizyon a saygi duyun. Candan Bey in kulaklari cinlasin.
  • bu sirket devletin milletin ve vatandasin ama oncelikler sunu bilmek gerekir temel amca ; olayin daha farkinda degil LUTFEN YEMEKDE DEGIL GUVENLIK KONUSUNDA BIR NUMARA OLALIM......
  • DÖN 15 YIL ÖNCEESİNE BAK UTANACAKSIN.CETRİNGİ 10 YIL İŞ GARANTİSİ İLE BİRİNE VERENLERE BAK.ALLAH GÖSTERMESİN ALLAH VERMESİN ELİNİZE FISAT GEÇSE SİZ GENE AYNI ŞEYİ YAPARSINIZ.GÖLGE ETMEYİN YETER
  • Bir yil sabir diyenler, bir yil sonra yola nasil devam edilecegini gorecekseniz. Siz kendinizi saklayip yoneticelere yalakalip yapmiyormusunuz. bundan dolayi utanmayip burada bir yil tehditleri savuruyorsunuz. Hadi oradan.
  • cilala parlat cilala parlat cilala parlat
Törende basın mensuplarına THY’nin aldığı ödül ve “Uçan Aşçı” programı ile ilgili konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil kutlamada şunları söyledi;

“Öncelikle gurur duyulacak bir durum. Birçok kaliteli havayolunu geride bırakarak bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Bizim amacımız hem en iyi servis hem en uygun fiyatı dengelemek. Fiyatı yükseltip, yemek kalitesini düşürmek değil. Geçtiğimiz hafta 10 saat New York’a uçtum. Hizmetten gayet memnun kaldım. Yolcularında bu duruma şaşırdığını söyleyebilirim. Önümüzdeki sene bizi layık gördükleri bu ödülü daha yükseğe çıkartmak amacıyla çalışacağız. Ben THY adına Atilla Bey’de DO&CO adına söz veriyoruz. Business ve First Class’ta da dünyanın en iyisi olacağız.”

Çok yakında THY uçaklarında Comfort Class’ında ekleneceği belirten Kotil, THY’nin yakında çok daha iyi işlere imza atacağını ifade etti.


"EN İYİSİ BİZ OLACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
Seneye bu yönetim gittiğinde THY çağdaş bir görüntüye sahip olacak ve bu acaip fikirlerden kurtulacak. Az kaldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEMEL MÜDÜRÜNE AMMADA YAĞLAMA YIKAMA YAPMIŞSIN.UMARIM SÖZLERİNDE TEMEL MÜDÜRÜNLE İLGİLİ OLAN DÜŞÜNCELERİNİ ESPRİ AMACIYLA SÖYLEMİŞSİNDİR.ÇÜNKÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE GERÇEĞİ YANSITMIYOR. BİR YIL SONRA DA YERİNDE KALABİLSİN DE O ZAMAN GÖRELİM BAKALIM ARKASINDA HÜKÜMET DESTEĞİ OLMADAN ADIM ATABİLECEK Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Benden DO & CO ya tavsiye. Atıp tutmadan önce büyük havayollarında first veya business class seyahat edin. Daha sonra konuşun. Lokantacılıkla bu işler olmaz. Adı üzerinde inflight catering. Meali kabiniçi ikram. Lokanta ile arasındaki farkı yazmaya kalksam sayfalar yetmez. Lütfen tavsiyemi dinleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen alma .. daha iyi.. en azindan baskasi bilet alir.. biraz Ticaretten anlasan .. böyle yazmazdin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
asgari ücretin 700tl oldugu ülkemde yarim saat icin behlül e 300 bin dolar veriyorlar. neymis araplar seviyormus, yaziklar olsun thy, bir daha bilet almam bunlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslardan biri, yatip kalkip Atilla Dogudan a dua etsinler demis. Tesekkur ediyoruz zaten. Ama, bedavaya degil. Parasini da aliyor. Ayrica, Atilla Dogudan i kim bulmus ve DO KO diye bir sirketi hayal etmis, projelendirmis ve hayata gecirmis. Biz ustalara tesekkur ediyoruz siz de vizyon a saygi duyun. Candan Bey in kulaklari cinlasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sirket devletin milletin ve vatandasin ama oncelikler sunu bilmek gerekir temel amca ; olayin daha farkinda degil LUTFEN YEMEKDE DEGIL GUVENLIK KONUSUNDA BIR NUMARA OLALIM......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DÖN 15 YIL ÖNCEESİNE BAK UTANACAKSIN.CETRİNGİ 10 YIL İŞ GARANTİSİ İLE BİRİNE VERENLERE BAK.ALLAH GÖSTERMESİN ALLAH VERMESİN ELİNİZE FISAT GEÇSE SİZ GENE AYNI ŞEYİ YAPARSINIZ.GÖLGE ETMEYİN YETER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir yil sabir diyenler, bir yil sonra yola nasil devam edilecegini gorecekseniz. Siz kendinizi saklayip yoneticelere yalakalip yapmiyormusunuz. bundan dolayi utanmayip burada bir yil tehditleri savuruyorsunuz. Hadi oradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cilala parlat cilala parlat cilala parlat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000