06 Mayıs 2011, Cuma 12:35:20

ELAZIĞ UÇUŞLARININ SAYISI ARTIYOR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) yaz aylarıyla birlikte çok ciddi manada artacak yolcu kapasitesinin karşılanması amacıyla Ulaştırma Bakanlığı ve Türk Hava Yolları (THY) nezdinde başlattığı uçak sefer sayılarının artırılması talebinin olumlu karşılandığı belirtildi.
  • KAÇ TANE ŞEHİRDE VAR Kİ ANKARA-İSTANBUL DIŞINA YAPILAN UÇAK SEFERİ ELAZIĞA YAPILSIN???
  • Elazığ nüfusu,üniversitesi,ticaret merkezi,sanayisi ve sağlık merkazi olması konumuyla kalabalık bir şehir.Neden Ankara ve İstanbul dışında ki illere seferler düzenlenmiyor yetkililerin bunu görmüyormu Saygılar

ETSO Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, 15 Mayıs 2011 tarihi itibariyle; Ankara-Elazığ güzergahında saat 23.00'da Perşembe-Pazar günleri ve 16 Mayıs 2011 tarihi itibariyle; Elazığ-Ankara güzergahında saat 06.30'da Pazartesi-Cuma günleri yeni uçuş seferi ekleneceği bildirildi. Açıklamada, "Öte yandan, 2 Haziran 2011 tarihi itibariyle; Ankara-Elazığ güzergahında saat 23.00'da Pazartesi-Perşembe-Cuma ve Pazar günleri olmak üzere uçuş seferleri güncellenecek. 3 Haziran 2011 tarihi itibariyle de Elazığ-Ankara güzergahında saat 06.30'da Pazartesi-Salı-Cuma-Cumartesi günleri olmak üzere uçuş seferleri düzenlenecektir. Böylece günlük sadece tek yönlü yapılan Ankara güzergahındaki uçuşlar, Mayıs ayında 2 seferin eklenmesi ve Haziran ayı içerisinde de eklenen 2 yeni sefer ile haftanın 4 günü çift yönlü uçuş olarak gerçekleştirilmiş olacaktır" denildi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, odalarının taleplerini olumlu yönde değerlendiren iş dünyası ve halka önemli hizmet olacak olan yeni düzenleme için başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere THY ve tüm diğer ilgililere teşekkür ettiklerini söyledi.
 

ELAZIĞ UÇUŞLARININ SAYISI ARTIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
KAÇ TANE ŞEHİRDE VAR Kİ ANKARA-İSTANBUL DIŞINA YAPILAN UÇAK SEFERİ ELAZIĞA YAPILSIN???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elazığ nüfusu,üniversitesi,ticaret merkezi,sanayisi ve sağlık merkazi olması konumuyla kalabalık bir şehir.Neden Ankara ve İstanbul dışında ki illere seferler düzenlenmiyor yetkililerin bunu görmüyormu Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000