30 Ocak 2013, Çarşamba 11:04:09

ELAZIĞ HAVALİMANI'NDA GÜMRÜK HİZMETİ BAŞLADI

Elazığ Havalimanı’nda THY ve AnadoluJet yolcularına gümrük hizmeti başladı
  • Ben de ELAZIĞLI YİM Ben yurtdışında da yaşıyorum THY La en az aktarma lı olarak yirmi sefer uçtum hiç bir problem yaşamadım bir yanlışlık olmuştur fazla karalama bir ELAZIĞLİ YA Yakışmaz ELAZIĞ LIM Saygılar
  • Elazığlı kardeşlerim. Bu habere hiç sevinmeyin ve size tavsiyem THy ile mecbur kalmkadıkca sakına yolculuk etmeyin. Şayet bizim gibi elinizde olmayan sebeplerden dolayı yolculuk etmek zorunda kalırsanız sakına bağaja verilecek valizlerle binmeyin. Eğer valizlerinizi bağaja verip aktarmalı yaparsanız bir daha o valizinize, valizlerinize asla ulaşamayacağınızı bilin. 28,1,2013 tarihinde THY ile Medine-İstanbul-Ankara aktarmalı yaptığımız bir yolculuk sonrasında 3 adet bağaj valizlerimizin hiç birini almış değiliz. Tam 15 gün geçti olayın üstünden ve THY hiç birşey yapmıyor kaybettikleri bağajlar ile ilgili. Aslında kayıp değil bu onların meslek edindiği bir durum. Binlerce şikayet var aynı sorun ile ilgili. Bu nasıl bir kayıp. Bir değil üç tane valiz üzerinde adın yazılı telefonun yazılı ve uçaktan indiğinde valizlerine ulaşamadığında kayıp diyorlar. Bunca kayıbı yapsa yapsa THY gibi avrupa birincisi bir firma yapar. Avrupada birinci, Ülkesinde kayıp bağaj skandalı ile rezalet bir firma.
  • Elazik los angiles isteriz!...

THY'den yapılan açıklamada:

Yurt dışından transit olarak Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferi ile Elazığ’a seyahat eden yolcularımız için Elazığ varışında gümrük ve gümrük muhafaza hizmeti verilmeye başlanmıştır.

Daha önceden gümrük hizmetinin Elazığ’da verilmemesinden dolayı yurt dışından gelen yolcularımız aktarma noktasında (İstanbul, Ankara) bagajlarını alıp iç hatlar terminalinden tekrar check-in yaptırmak zorunda kalmaktaydılar. Yeni uygulama sayesinde yolcularımız artık dış hat bir noktadan bagajlarını verip direkt olarak Elazığ’dan alabileceklerdir.

Yolcularımız www.thy.com adresini ziyaret ederek ya da çağrı merkezimizi arayarak daha detaylı bilgiye ulaşabileceklerdir.

Transit yolcu nedir?

Seyahatin başlangıç ve bitiş noktaları arasında herhangi bir ara noktada 24 saati aşmayacak şekilde duraklama yaparak, aynı ya da başka bir havayolu şirketi ile devam eden yolculara transit yolcu denir.

ELAZIĞ HAVALİMANI'NDA GÜMRÜK HİZMETİ BAŞLADI

Yorumlar

Hüseyin Sarikaya ~ 7 yıl önce
Ben de ELAZIĞLI YİM Ben yurtdışında da yaşıyorum THY La en az aktarma lı olarak yirmi sefer uçtum hiç bir problem yaşamadım bir yanlışlık olmuştur fazla karalama bir ELAZIĞLİ YA Yakışmaz ELAZIĞ LIM Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Mağduru ~ 11 yıl önce
Elazığlı kardeşlerim. Bu habere hiç sevinmeyin ve size tavsiyem THy ile mecbur kalmkadıkca sakına yolculuk etmeyin. Şayet bizim gibi elinizde olmayan sebeplerden dolayı yolculuk etmek zorunda kalırsanız sakına bağaja verilecek valizlerle binmeyin. Eğer valizlerinizi bağaja verip aktarmalı yaparsanız bir daha o valizinize, valizlerinize asla ulaşamayacağınızı bilin. 28,1,2013 tarihinde THY ile Medine-İstanbul-Ankara aktarmalı yaptığımız bir yolculuk sonrasında 3 adet bağaj valizlerimizin hiç birini almış değiliz. Tam 15 gün geçti olayın üstünden ve THY hiç birşey yapmıyor kaybettikleri bağajlar ile ilgili. Aslında kayıp değil bu onların meslek edindiği bir durum. Binlerce şikayet var aynı sorun ile ilgili. Bu nasıl bir kayıp. Bir değil üç tane valiz üzerinde adın yazılı telefonun yazılı ve uçaktan indiğinde valizlerine ulaşamadığında kayıp diyorlar. Bunca kayıbı yapsa yapsa THY gibi avrupa birincisi bir firma yapar. Avrupada birinci, Ülkesinde kayıp bağaj skandalı ile rezalet bir firma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lax ~ 11 yıl önce
Elazik los angiles isteriz!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAX ~ 11 yıl önce
Ya bende Elazığ'lıyım ama bu kadar saçma bir istek görmedim. Ama Elazığ-Ankara sabah 7 kalkış seferleri daily oluyormuş. Buna çok sevindim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000